Opublikowano czwartek o 18:082 dni Znowu chinole kradną ile wlezie xD wcześniej widziałem że zajebali przęłączanie postaci z gta 5 i scene z u4 gdy Drake leciał na lince za ciężarówką
Opublikowano czwartek o 18:362 dni Mi czasem teskno do gierek z tym „pustynnym” filtrem, taki znak czasow, a w polaczeniu z grafika, w ktorej raczkujaca rozdzielczosc hd byla dodatkiem a nie wyznacznikiem to juz powstaje sentyment czasow ps3, pogralbym az w resident evil 5, albo resistance 3, albo killzone 2
Opublikowano czwartek o 19:272 dni Jakbyście zobaczyli MGS4 bez tego filtra to pewnie pół forum nachy pełne. Piękna rzecz.
Opublikowano czwartek o 19:582 dni Po tym co pokazał Figaro odnośnie Gearsow wierzę, że tak po prostu miało być i jest to reliktem pewnej pięknej epoki.Wiem, że są dobre a nawet wyśmienite gierki, ale jednak w czasach kiedy królowały PS2 i Xbox360 to nie tylko mieliśmy wysyp przełomowych gier, ale i sami byliśmy młodzi.