Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 226,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

Znowu chinole kradną ile wlezie xD wcześniej widziałem że zajebali przęłączanie postaci z gta 5 i scene z u4 gdy Drake leciał na lince za ciężarówką

Opublikowano

Oni potrafią w ogóle coś innego niż tylko kraść i kopiować?

Opublikowano

Mi czasem teskno do gierek z tym „pustynnym” filtrem, taki znak czasow, a w polaczeniu z grafika, w ktorej raczkujaca rozdzielczosc hd byla dodatkiem a nie wyznacznikiem to juz powstaje sentyment czasow ps3, pogralbym az w resident evil 5, albo resistance 3, albo killzone 2

Opublikowano

Jakbyście zobaczyli MGS4 bez tego filtra to pewnie pół forum nachy pełne. Piękna rzecz.

Opublikowano

Po tym co pokazał Figaro odnośnie Gearsow wierzę, że tak po prostu miało być i jest to reliktem pewnej pięknej epoki.

Wiem, że są dobre a nawet wyśmienite gierki, ale jednak w czasach kiedy królowały PS2 i Xbox360 to nie tylko mieliśmy wysyp przełomowych gier, ale i sami byliśmy młodzi.

Opublikowano

EA sprzedane.

International Business Times UK
No image preview

EA Sold to Jared Kushner-Backed Consortium in $50bn Deal—...

EA to go private in a $50bn deal with Jared Kushner-backed consortium. Here's what it means for gamers and top franchises.

Opublikowano

Aha.

Investors could use artificial intelligence tools to automate aspects of game development, potentially reducing production costs for blockbuster titles.

EA has also been expanding its live services and free-to-play game offerings, which now represent nearly three-quarters of total net bookings. The consortium may prioritise these revenue streams while exploring ways to maintain popular console games, including EA Sports FC and Madden NFL.

Gamers may notice changes to monetisation models, development timelines, or subscription-based features as private equity owners implement cost-saving measures.

Opublikowano
20 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Z EA może być tylko lepiej.

No dokładnie, tak samo jak z acti blizz.

Opublikowano

EA chapnięte przez Arabusy, Ubisoft stopniowo wykupowywane przez Chińczki, jeszcze niech ktoś kupi Sweet Baby i zamknie je w pizdu i mamy bingo.

Opublikowano

Dlaczego to jest w szambie? Bedziecie plakac po EA? xD

Opublikowano
24 minuty temu, Mejm napisał(a):

Dlaczego to jest w szambie? Bedziecie plakac po EA? xD

Pewnie. Z tych największych korpo es zawsze miało najlepsze serie i nawet teraz raz na kilka lat przez przypadek umie coś zrobić

Opublikowano

To juz mikrotransakcje w Dead Space 3 i sportowkach odeszly w zapomnienie? Zaraz sie okaze ze boby kotic to byl fajny gosc bo przeprowadzil firme przez ciezkie czasy. EA zdechlo dla mnie po zamordowaniu westwoodu. Byla iskra nadziei przy dead space 1 i dantes inferno no ale potem wjechal stary dobry excel wiec je.bal ich arabus.

Opublikowano

Arabusy lubią samochody, więc może chociaż seria Need For Speed odżyje.

Opublikowano

Miło wspominam czasy, kiedy potrafili wydawać fajne gry bazujące na takich markach jak James Bond, Władca pierścieni czy Harry Potter. Wtedy te dwie literki kojarzyły się z jakością, a nie z szambem.

Opublikowano

A pamiętacie EA BIG i Criterion boomer

Opublikowano

Nie moge się doczekać nowego Dragon Age czy Mass Effecta z Cristiano Ronaldo, randomowym DJem albo innym kumplem bogatego araba w piżamiebanderas

Opublikowano

FB_IMG_1759329899965.jpg

Na reddicie już dysputy co to będzie. Mnie ciekawi czy będzie większe growe szambo w EA czy też ogarną manianę z agresywnymi nachalnymi mikrotransakcjami w swoich wyrobach gropodobnych.

Opublikowano

Jebać EA. Nie będzie żadnych zmian na lepsze, postawią jeszcze mocniej na AI, bo cała ta umowa opiera się też na obietnicy cięcia kosztów. Będą kolejne zwolnienia i zamykanie studiów, jeszcze tańsza produkcja gierek.

Lepiej pogadajmy o Gamepassie i jego podwyżce. Czy Sony pójdzie w ślad? Ja ostatnio sporo o tym myślę i uważam, że musimy nauczyć się, że te abonamenty nie są dla nas dobre. Dostęp do 100 gier plus szybki net na ściąganie tych gierek zawsze kończy się tak samo - tasujesz grami, zaczynasz je traktować jak rolki na tiktoku i przewijasz co 5 minut, nie dając im szansy. Musimy przeprogramować mózg do starego systemu, gdzie potrafiliśmy skupić się na jednej grze i nie mieć gigantycznego backlogu i dostępu do 23902492 gier. Wiem że to przeciwne naszemu rozsądkowi, że to dobrze brzmi mieć tyle gier naraz i "nie przekonasz mnie inaczej".

Ale to naprawdę wyzwalające mieć pięć nowych gier i ze dwie zaczęte. Aż lekko graczowi na duszy.