Opublikowano 8 listopada8 lis Nominacje w kategorii "najlepszy soundtrack" do Grammy Szybkie przypomnienie, ze to coś wygrało z tym
Opublikowano piątek o 21:274 dni W razie gdyby ktoś potrzebował więcej powodów, aby nienawidzić UbisoftScreenRantCanceled Splinter Cell Game Revealed In New ReportWe got two other games in its place.
Opublikowano sobota o 17:533 dni Przestałem wierzyć, że ta marka już wróci. Cieszę się, że zrobili w miarę sensowną animacje na netflixie, która dzieje się prawie w całości w polsce.
Opublikowano poniedziałek o 12:021 dzień Święty Mikołaj w tym roku przyszedł wcześniej z prezentem. Miód na moje serduszko.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W dniu 17.11.2025 o 12:54, Chewie napisał(a):To mówicie, że przestawienie paru tysięcy pracowników do pracy i zajechania przy 50 częściach jednej serii nie da się utrzymać w dłuższej perspektywie?Ziobro zaskoczenia.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mieć takie marki jak:Splinter CellHeroesDriverFar CryPrince of PersiaBeyond Good And EvilRaymanGhost ReconI doprowadzić firmę do upadku wydając ciągle Assasins Creed (do tego bawiąc się w znienawidzoną już na świecie poprawność polityczną w ostatniej części) to jedno wielkie:
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jedyny plus, że nigdy już nie zobaczymy reboota z czarną Sam Fisher-trans-lesbijką, ratującą świat przed nikczemnymi białasami rządzącymi wielkimi korpo ani Raymana pozbawionego stóp i poruszającego się na wózku inwalidzkim, zbierającego kolorowe dildosy zamiast Lumsów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. OK, ubisoft cienko przędzie, ale przecież nigdzie się nie zawija, więc wydaje mi się, że te tańce na pustym grobie są trochę przedwczesne.Oczywiście, że nie miałbym nic przeciwko takiemu obrotowi spraw, ale może jeszcze wstrzymajmy się z tą celebracją do jakiegoś ogłoszenia czy coś.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ktos nowego Drivera moglby zrobic. Kiedys wychodzily gry podobne do GTA, a teraz nie ma zadnej alternatywy. Ostatnia byl chyba Watch Dogs: Legion, ale tego szkoda komentowac.Pomyslec, ze takie Sony przepalilo 400 mln na takiego Concorda (nie mowiac o innych grach uslugach), a moglo za te kase zrobic przyzwoita konkurencje dla GTA. Nie musieliby dorownac GTA. Mogliby po prostu zrobic porzadna gre, jak kiedys Sleeping Dogs byl porzadna gra, a nie musial dorownywac GTA 5. Ludzie od lat byli glodni takiej gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przeszedłem niedawno reboot Saints Row i mimo topirnego ppczątku, potem mimo wszystko dobrze się bawiłem, choć to był taki a la Saints Row. Fakt, miał sporo grindu, ale miał także to co mnie urzekało zawsze w serii, czyli masę mikromechanik, które czyniły granie przyjemnym. Wiele z nich zresztą można było włączyć lub wyłączyć bez żadnych kar czy wymagań - ot, sam dostosowywałeś gameplay. SR zawsze stawiał na frajdę pod ręką i był kwintesencją miejskiego sandboxa. Szkoda, że tak się sprawy potoczyły...