Opublikowano 16 stycznia16 sty No widziałem, yebany żyd zelnick. To sobie pograłem Na pewno chcą sami zrobić takie multi w bully 2 które tworzą od 20 lat dlatego usuneli!
Opublikowano poniedziałek o 20:221 dzień Ludzie martwili się, że GTA 6 wyznaczy nowy standard cenowy, a okazuje się, że upierdoli im fyzyczne nośniki i to przed premierą nowych konsol.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor Tak jest wszędzie. Paliwo potaniało a ceny jakoś dalej takie same albo wyższe. Wyjątek masło i mleko :) Ale jak paliwo pójdzie w górę to od razu ojoj cenki w górę bo biedni przedsiębiorcy :(
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 5 minut temu, Plugawy napisał(a):Tak jest wszędzie. Paliwo potaniało a ceny jakoś dalej takie same albo wyższe. Wyjątek masło i mleko :) Ale jak paliwo pójdzie w górę to od razu ojoj cenki w górę bo biedni przedsiębiorcy :(U mnie jak 3 lata temu dowalili cenę za chleb, bo prąd drogi to do tej pory podwyżki nie było, a tak to podnosili symbolicznie co roku.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To nie różnorodność zniszczyła Ubisoft, a wręcz przeciwni...Przynajmniej tak twierdzi jeden z byłych pracowników studia.Ten "jeden z byłych pracowników studia":
Opublikowano 33 minuty temu33 min 50 pracowników mogłoby powiedzieć tak samo, ale nasz forumowicz, który nigdy nie położył nogi w studiu developerskim ma lepszy pogląd na sytuację. Ubisoft zostało zabite przez chciwość garniturów, robienie tej samej gry od 2007 roku, napompowane, nieprzemyślane budżety i bezsensowne decyzje, a nie jakieś programy DEI, którymi najbardziej interesują się najgorsze jednostki w internecie.