Frredy 33 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 W dniu 11.11.2022 o 16:57, Czezare napisał: Macie jakiś dobry tip na trzecią misję kooperacyjną? Tam trzeba bronić trzech punktów przed falami wrogów. Jaką zastosować najlepszą strategię, aby nie podłożyli nam bomb więcej niż trzy razy? Mnie w sumie pucharki walą, a w CoD to już w ogóle, ale kumplowi bardzo zależy na pokalu za to. Na samym starcie kup sobie dwie wieżyczki strażnicze i ustaw je dopiero gdy będziesz miał na raz minimum 2 fale. Koszt wieżyczki to 2000$ Oszczędzaj na nie i kupuj za każdą nową falą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Taki protip dla tych którzy nie chcą się męczyć z crossplayem na Xboxie: Można to oczywiście ustawić z poziomu konsoli, co jest wiadome, z tym że wystarczy że zrobi to jedynie party leader i łączy cała grupę tylko z graczami Xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Ostatnio jak z braciakiem wyłączyliśmy crossplay z poziomu konsoli (obydwie Series X), to przy próbie dołączenia do party mi i jemu pokazywał się komunikat, że używamy innych sprzętów (jakoś tak) i nie możemy grać razem. Ale dzięki za tipa, spróbujemy że tylko lider będzie miał wyłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Jak oceniacie kampanię w porównaniu do MW 2019? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Nadal trzyma poziom mimo miałkiej fabułki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Dużo lepsza. Tamtej nie pamiętam, a tą zapamiętam na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Kompletnie nie mam ochoty jej kontynuować. Skończyłem przygodę na misji snajperskiej a kiedy włączam grę mimo, że obiecałem sobie ,,skończę to dzisiaj!'' wolę odpalić multika bo na samą myśl o singlu chce mi się spać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Za mało Coda w Codzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Bardzo dobra kampania, spokojnie 8/10 dla mnie, misja na przetrwanie wlasnie sztos przez to, że mało coda w codzie. Robienie achieva na tej misji Spoiler przejść bez oddania strzału czuć lekko klimat Last of Us momentami kombinując z craftingiem i bombami. Ale tak głównie opinie są takie, że kampania ble bo nie jest 100% to samo co poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 5 minut temu, Bartg napisał: Bardzo dobra kampania, spokojnie 8/10 dla mnie, misja na przetrwanie wlasnie sztos przez to, że mało coda w codzie. Robienie achieva na tej misji Ukryj zawartość przejść bez oddania strzału czuć lekko klimat Last of Us momentami kombinując z craftingiem i bombami. Ale tak głównie opinie są takie, że kampania ble bo nie jest 100% to samo co poprzednio. W tej misji na weteranie najgorszym momentem była sama końcówka. Ale cała reszta, to w sumie można było trochę "abusować" nóż i jakoś poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 3 minutes ago, Metoda said: W tej misji na weteranie najgorszym momentem była sama końcówka. Ale cała reszta, to w sumie można było trochę "abusować" nóż i jakoś poszło. Najgorsze były checkpointy, w pewnym momencie skitrałem się na jakiejś szafce i wszedł auto save, kombinowałem z 15 minut jak przejść dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Po paru tygodniach od przejścia stwierdzam ze kampania jest bardzo dobra ale jednak nie pobiła MW2019. Jak dla mnie proporcje między otwartą pełnoskalową wojną, a specjalnymi operacjami robionymi po cichu były lepsze w poprzedniej części. Ta walka z czołgiem pod koniec też pozostawiła niesmak. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 No ale po co ten spojler mr mazzi? 55 minut temu, MaZZeo napisał: Ta walka Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Przepraszam, nie wiedziałem że czołg jest kluczową postacią w grze wojennej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Ale spojler mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Jak będziecie rozwijać drzewko broni Lachmann, to po 7,62(najlepiej strzelać pojedynczo kulami bo mniejszy odrzut na dłuższym dystansie) od razu polecam wziąć się za karabin wyborowy. Praktycznie taki sam w użyciu tylko magazynek mniejszy i bez opcji auto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Delikatne opóźnienie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 13 godzin temu, McDrive napisał: Jak będziecie rozwijać drzewko broni Lachmann, to po 7,62(najlepiej strzelać pojedynczo kulami bo mniejszy odrzut na dłuższym dystansie) od razu polecam wziąć się za karabin wyborowy. Praktycznie taki sam w użyciu tylko magazynek mniejszy i bez opcji auto. Lachman 762, to jest okropne gówno, ja polecam na trybie TPP maksować. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Fajna broń, nie gówno. Szczególnie do 30m bo mamy 1 shot kill za strzał w głowę. Jedyną bronią którą można nazwać prawdziwym gównem jest M16. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dla mnie szajsem jest Lockwood. Ozłociłem go z dużą nieprzyjemnoscią. Tylko strzał centralnie w baniak gwarantował uglebienie adwersarza. Na drugi strzał nie starczało już bowiem czasu. Muszą go zbuffować IMO.l Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 każdy lubi co innego. ja ostatnio odblokowałem m16 i grało mi się nim spoko, bo zazwczaj wystarczą dwa bursty na ubicie przeciwnika. lockwood też ok, ale w bezpośredniej wymianie nie ma się szans z kimś z maszynówką. Tak czy siak w tej odsłonie najprzyjemniej sprawdzało mi się nowe giwery, wczesniej nie miałem do tego motywacji. Od ponad tygodnia nie grałem co prawda, ale jak wjedzie sezon, to będzie sie trzeba częściej postrzelać, tym bardziej, że wjeżdża tryb hc, w którym zawsze mi się lepiej grało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 53 minuty temu, Czezare napisał: Dla mnie szajsem jest Lockwood. Ozłociłem go z dużą nieprzyjemnoscią. Tylko strzał centralnie w baniak gwarantował uglebienie adwersarza. Na drugi strzał nie starczało już bowiem czasu. Muszą go zbuffować IMO.l Klata to też one shot Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Nawet nie chce sobie wyobrażać na jak chujowym buildzie jechał czarek. Lockwood to meta, a build pod adsa niszczy każdego w starciu na bliski/średni dystans. Będą go nerfić na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ja uwielbiam lockwooda mk2 ale raz mi siedzi one shot one kill, a czasem niestety trzeba dobić. Teraz robie sa b czy jakoś tak kolejny marksman rifle Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 BP kosztuje 1000CP do zdobycia jest 1300. Jednak niepotwierdzene info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi