Opublikowano 5 grudnia 20231 r Teraz, Dahaka napisał: Wiadomo, że najbardziej zmiatać z planszy gierka będzie pod mikroskopem, R* to absolutni królowie detali. Spójrzcie chociażby na włosy typa w 0:50, co tam się dzieje na jego głowie To trzeba w zwolnionym tempie obejrzeć na TV, bo ilość detali czasami jest tak duża, że ciężko nadążyć. Szkoda, że mam nocke, ale jutro sobie na spokojnie obadam prawilnie na oledziku
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Nic tam dupy nie urwało, ale miasto fajne, kiedyś się ogra.Poczeka się aż będzie w plusieWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Na tym trailerku brakuje chyba tylko Doma Taboretto pierdolącego coś tam o rodzinie.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Ta mudżina chyba była jako grywalna postać w wycieku z zeszłego roku? Pytanie czy tylko testowali zachowanie npc, czy będzie to dodatkowa postać.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 29 minut temu, Banan91PL napisał: Poczeka się aż będzie w plusie Raczej poczeka sie na ps6
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Po obejrzeniu trailera spodziewałem się tutaj samych ochów. Ale jak zawsze przeważają "nie porwało" i "downgrade jak nic". Życzę wam w nowym roku dużo szczęścia i pozytywności. Dla mnie gra wygląda genialnie, nawet pomimo niezbyt lubianych okołoczarnych tematów. Za to klimat B&C fantastyczny, nie mogę się doczekać budowania kariery od napadu na małe sklepiki.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r No wygląda to niesamowicie. Te animacje i modele postaci, no to jest nowy poziom w serii IMO. Plus ta muzyka i klimat Vice City Dziękuje Rockstar, czekam z chujem w ręce.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Dobra obejrzane legitnie. Wygląda fenomenalnie. Widać będzie parodia wspolczesnych czasów. A tak się ludzie bali, że R już jaj nie pokażą. Edytowane 5 grudnia 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Że niby ten trailer to na silniku a nie CGI? Chryste Panie, jak nie będzie downgradu to znowu wyprzedzili resztę branży o dekadę I to ma się uruchomić na series s?
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 26 minut temu, Daffy napisał: Że niby ten trailer to na silniku a nie CGI? Chryste Panie, jak nie będzie downgradu to znowu wyprzedzili resztę branży o dekadę I to ma się uruchomić na series s? A jaki oni trailer na CGI robili? Każdy był na silniku gry, polecam sprawdzić pierwszy trailer V jak widać, że to śmigało na PS3 czy Xboxie 360.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Trailery od rockstar zawsze były na silniku ,Ale... były też zawsze delikatnie "zmiękczone" w porównaniu z gotowym. Na moje oko oczywiście Wiadomo coś czy będzie multi ? Spoiler
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Wiem wiem, po prostu jakość oprawy jest tak dobra że aż ciężko mi uwierzyć że to series s czy nawet mocniejsze PS5/series x pociągną zjadliwie
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Największy zawód to data premiery biorąc pod uwagę że zawsze coś może się zesrać to.. szkoda, bo myślałem że mają to prawie gotowe już trailer spoko, z samej fabuły też niewiele. Przekrój terenów może się podobać, od plaż po klimaty Vice City aż po bagna jakieś. takze inni wydawcy nie muszą się bać, mogą sobie gierki wydawać w przyszłym roku Microsofcie napierdalaj xddd
Opublikowano 5 grudnia 20231 r wiedziałem, że 2025 a niektórzy mieli nadzieję na wiosnę 2024 xd z krótką kampania reklamową xd
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Ciekawe, kiedy ruszą preordery i ile $$$ za tę cudnie wyglądającą gierkę AAAA
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Trailer wygląda świetnie trzeba im przyznać, no ale premiera 2025 plus ewentualny poślizg to może być faktycznie koniec 2025. Sporo czasu oczekiwania przed nami.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Przepięknie się to prezentuje… piasek na plaży wygląda jak pyerdolone życie Już w leakach były ujęcia z kamer monitoringu, w trailerze również są takie zawarte plus dosyć sporo ujęć z „tiktoka” ciekawe jaką rolę będzie to odgrywać w pełniaku? Niemniej czekanko, pociąg przejechał przez moją wiochę z samego rana i wsiadłem bez pytania. Całe szczęście nie nastawiałem się na żaden 2k24 bo to było wręcz niemożliwe.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Wygląda świetnie, ale jak widze tych npc, to momentalnie skojarzenia z cyberpunkiem i człowiek zadaje sobie pytanie, ile zostanie wycięte z wersji finalnej. Podobają mi się główni bohaterowie, historia na wzór Bonnie i Clyde może być strzałem w dziesiątkę. Poza tym liczę że R* pięknie będzie kręciło bekę z tych raperów z pisanką na mordzie i całą tą otoczką raperską/gangsterską/social medialną, co już nieco widać na trailerze.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Chłopaki z Rockstara czekają na ulepszone wersje konsol, stąd premiera w 2025 przy takiej oprawie.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: Chłopaki z Rockstara czekają na ulepszone wersje konsol, stąd premiera w 2025 przy takiej oprawie. Oczywiście, że tak. Chińczyki już pewnie lutuja wersję pro. Dla mnie trailer jest super. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Wygląda super, ale tak odległa data premiery sprawia że trudno mi teraz o jakąś wiekszą ekscytację.