Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Preordery takich gierek bierze się na dwa lata przed premierą (najlepiej w cyfrze) głównie z jednego powodu: Mejm i Kauzo wtedy tak śmiesznie piszczą, jak te gumowe kurczaki-zabawki dla psów gdy się je naciśnie. Poza tym raczej zalet brak. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 26 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tylko Sega potrafi wycisnąć 10 części Yakuz w 7 lat xD. Ale Starh podkreslil ze mowimy o dobrych grach Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, schabek napisał: Ale Starh podkreslil ze mowimy o dobrych grach Akurat Yakuzy to w większości dobre/bardzo dobre gry, nie tak wysoka klasa, ale Sega przoduje w branży w temacie zarządzania zasobami ludzkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 11 minut temu, Bzduras napisał: Preordery takich gierek bierze się na dwa lata przed premierą (najlepiej w cyfrze) głównie z jednego powodu: Mejm i Kauzo wtedy tak śmiesznie piszczą, jak te gumowe kurczaki-zabawki dla psów gdy się je naciśnie. Poza tym raczej zalet brak. Mejm będzie wtedy odkrywał GTA V i powie, ze ujowe (i słusznie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Jak dla mnie wygląda przezajebiście, a czterdziecha strzeliła mi już w lipcu Tutaj czuć wreszcie, chyba jedynie po AW2, który odpowiednio dowiózł, nową jakość i moc next-genów. Tak powinny prezentować się wszystkie nadchodzące duże gry AAA i nie mówię bynajmniej tylko o grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, Brolin napisał: Jak dla mnie wygląda przezajebiście, a czterdziecha strzeliła mi już w lipcu Tutaj czuć wreszcie, chyba jedynie po AW2, który odpowiednio dowiózł, nową jakość i moc next-genów. Tak powinny prezentować się wszystkie nadchodzące duże gry AAA i nie mówię bynajmniej tylko o grafice. Trailer, który rozyebał tegoroczne gry giereczki goty. Ta branża ma chyba obecnie jednego mesjasza, która robi gry videło gdzie micha się Ci uśmiecha jakbyś jeździł sportowym wozem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ano właśnie ciekawe kiedy pre ordery będzie można składać. Tym razem pierwszy raz kupię cyfrowo bo będzie grane latami ale pamiętam jak dziś jechałem do MM na premierę GTA V na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 https://gtaforums.com/topic/985628-gta-6-vehicle-database-speculation-discussion/ Polecam przejrzeć, wyciągnięte auta z trailera, dużo nie rzuca się w oczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Co się dziwić, że to auta z V/online. Większość z nich nadal fajnie i świeżo wygląda. Podrasują tylko trochę i można się nimi bujać. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Widać bardzo dużo nowych modeli, a to pewnie tylko namiastka. Do tego, bardziej poszli w upodobnienie do realnych modeli, niektóre wręcz na granicy wyglądu oryginalnych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Mialem wrazenie ze scene z krokodylem i ta baba gdzies juz widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Jakbym miał wybrać najbardziej imponującą część trailera, to tutaj chyba jest faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 11 minut temu, Whisker napisał: ale pamiętam jak dziś jechałem do MM na premierę GTA V na ps3 Ja pamiętam jak zapierdalałem w środku nocy na motocyklu na nocną premierę pod paczkomat po swoją kopię (było kurewsko zimno), a potem nakurwiałem do rana i nie mogłem uwierzyć w to co widzę na leciwym ps3. I teraz też wleci pudełeczko, ale tym razem tłusta kolekcjonerka odpowiednio wcześniej zapreorderowana Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Monster Truck z SA też powraca Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Oby ilość NPC była jak na trailerze, bo ulice w GTA V były dosyć puste (PS3) Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 210 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 4 minuty temu, Patricko napisał: Monster Truck z SA też powraca W GTA V też był monster truck Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Szkoda, że będziemy grali jakimś gimbazem i licealistką i nie będę się mógł wczuć w postać starszego pana ze skrzypiącymi stawami. Michael siadł idealnie. A tu zero immersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 55 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Trochę podobieństwa jest Dla nas większość latynosów jest podobna Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Jakbym miał wybrać najbardziej imponującą część trailera, to tutaj chyba jest faworyt. Zapomnij. Gdzieś pisali, że nie będzie się dało grać cziłałą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 31 minut temu, Whisker napisał: Tym razem pierwszy raz kupię cyfrowo bo będzie grane latami ale pamiętam jak dziś jechałem do MM na premierę GTA V na ps3 U mnie była premiera nocna w Empiku, z pół godziny czekania po północy w doborowym towarzystwie graczy, a potem odpalenie gry na chacie koło pierwszej i granie do rana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Jakbym miał wybrać najbardziej imponującą część trailera, to tutaj chyba jest faworyt. Przejście przez sklep - wykonanie poszczególnych przedmiotów na półkach sklepowych, światło Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Bardzo możliwe, że o 15 stronka www zostanie zaktualizowana i poznamy trochę nowych szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 8 minut temu, Observer napisał: U mnie była premiera nocna w Empiku, z pół godziny czekania po północy w doborowym towarzystwie graczy, a potem odpalenie gry na chacie koło pierwszej i granie do rana Ja tam gta5 odebralem z rak kuriera bez historii ale za to przy rdr2 tak mnie kurwica juz brala w oczekiwaniu ze anulowalem preorder na pudelko i kupilem cyfre. Z australijskiego ps store. Zeby zagrac 8h wczesniej Teraz na 99% tez cyfra wleci, no chyba ze jakies fajne limitki beda Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 W preorderze cyfrowym będzie milion shark-cardów i ekskluzywny kolor dla motorka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tralalala 5 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Oby tylko poprawili model jazdy na coś lepszego niż ten twór z V i będzie si. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi