Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień Teraz to już poczekają na 20 lecie które będzie za 3 lata (pojebana akcja że to już tyle czasu minęło) chociaż i tak wątpie bo oni nienawidzą gta 4 i rdr2
Opublikowano wczoraj o 10:40 1 dzień nie masz jakiejś gry do przebiegnięcia w 5min na jednej nodze? :)
Opublikowano wczoraj o 12:26 1 dzień Jakby ktoś chciał tę mapkę podglądać to tutaj: https://vimap.saamexe.com/map
Opublikowano wczoraj o 12:58 1 dzień Tylko to jest nieakutalna, Dupzor wrzucił aktualną na GTA Forums. Z resztą jest Discord ich osobny nawet xd
Opublikowano wczoraj o 13:03 1 dzień To jest aktualna tylko musisz wybrać sobie po prawej odpowiednią warstwę, ja mam wybraną Dupzora i jest 1:1 z tym co Ty wrzuciłeś. Też jest to v.0.050.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. https://jbzd.com.pl/obr/4105863/doskonalew tej grze każdy będzie mógł spełniać swoje marzenia
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 godziny temu, Rozi napisał(a):Dupzor wrzuciłto jakieś alter ego Pupcia, czy każde forum ma odpowiednik?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 godzin temu, Rozi napisał(a):Wariaty od mapowania wrzucili nową wersję mapki:Cos male to Vice City.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Coś wiadomo na temat, albo gdzieś potwierdzone info na temat uzbrojeń? Będziemy mieli "niewidzialny plecak", czy jednak postawili ten realizm jak w RDR2? Mi się podoba taki motyw, mając własne auto, które możesz odpicować i co tam sobie chcesz, a w bagażniku będziemy trzymać wszystkie bronie i sobie wybrać przed wypadem na miasto.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 21 minut temu, Lukas_AT napisał(a):Cos male to Vice City.Jakie? Zobacz na tę perspektywę:Widok z Leonida Keys, na zachód jeszcze jest Key West i baza wojskowa. Sam dojazd z ostatniej wyspy na ląd będzie miał długość całej mapy z V. Ogólnie spekuluje się, że cała mapa będzie przynajmniej trzy razy większa od Los Santos i Blaine County. Przynajmniej. Pomniejsze miasta mają być wielkości Los Santos. Chłopie, popatrz na screeny z widoku na miasto. Chłopie!
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 minuty temu, Rozi napisał(a):Chłopie, popatrz na screeny z widoku na miasto. Chłopie!Ja komentowalem te mape, a nie trailer czy screeny, gdzie owszem miasto wydaje sie ogromne. Po prostu na tej mapie cos malo ulic jest, jak na wielkosc takiego miasta. Porownaj te gestosc ulic Vice City do jednej z poprzednich map (ignorujmy te inne miasta na razie). Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To jest mapa fanowska, nie przywiązywałbym sie do takich rzeczy jak gęstość ulic.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Pewnie chodzi tylko o umieszczenie lokacji w odpowiednich miejscach na mapie. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 45 minut temu, Lukas_AT napisał(a):Cos male to Vice City.Można odnieść takie wrażenie, ale po nałożeniu mapy z V wychodzi faktyczna skala Vice City i to że mapka w VI będzie absolutnie przepotężna
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Mapa mi się podoba, zwłaszcza południowe rejony z wyspami. Ciekawe czy mają zamiar w przyszłości zagospodarować zachodnią część wyspy albo ten obszar morski.. czyżby wolne miejsce pod przyszłe DLC?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No mam nadzieję że nie będzie tylko guwno dodatków online które nic nie wnosiły do serii.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Z całą pewnością dostaniemy singlowe dodatki a nawet pewnie nową część mapy. Dokładnie tak samo jak było to w przypadku GTA 5 i RDR 2. Rockstar na pewno nauczył się na błędach żeby nie inwestować tylko w online przez kolejne 20 lat.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Tak wogóle jak myślicie, czy to co pokazali na tym screenie to.. Playstation6?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. albo zwykły router :)W każdym razie wątpie, aby Rockstar wiedział jak wyglądać będzie nowa konsola, studia dostają tylko devkity których wygląd znaxznie odbiega od finalnego wyglądu. A nawet jakby wiedzieli to nie ujawniliby wyglądu konsoli w grze. To raczej po prostu kreatywna wizja artystyczna, nie doszukiwałbym się tu easter egga.