Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zajebisty motyw muzyczny, od razu mam ochotę odpalić jakiegoś filmowego szlagiera z lat 80. Czuję już to słońce na twarzy i piasek między palcami podczas brzydkiego ponurego listopada Oby na start preorderów dali jeszcze Trailer 3.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, aux napisał(a):A tak serio ciekawe jaka będzie kolekcjonerka, oby dali praktyczny gadżet jak kiedyś czapkę Los Santos. Tradycyjnie najbardziej mnie ucieszy duża mapa na porządnym papierzezamiast gadżetów w ich stylu czyli czapki, plecaki, skrzyneczki, pierdolety wolałbym klasykę czyli dojebany figs, steel, artbook i OST na płycieTak czy siak 2000 PLN pewnie pęknie za kolektorkę a i tak będzie walka jak o oranżadę w Radomiu
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Steel i art też bym chętnie przytulił.Koleś ze sklepu xGameCenter z Dąbrowy Górniczej napisał ciekawą rzecz, cyt: "Poczekajcie jak zobaczycie, jakie będą edycje do sprzedania :))))".Czyli zakładam że będzie zwykła, lepsza, limitka i uber collectors. Trzeba będzie działać szybko bo skalperzy wykupią
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekawe, jakie ceny będą. Czy podstawka będzie standardowe 70 dolarów i to sranie się przez media o 100 dolarów za GTAVI okaże się tylko idiotycznymi clickbaitami? Pewnie tak. Chociaż ja tu nie mam akurat żadnych wątpliwości i biorę jakąś bogatszą edycję. Czekałem yebane 13 lat
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. przecież na tym forum ludzie byle crapa kupują w super edycjach po 5 bomb i się cieszą, więc czy cena GTA gra jakąś rolę?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przydała by się godzina startu preorderów bo trzeba będzie być dobrym rewolwerowcem nawet na wersje +1 od normal.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja pewnie wezmę edycję jakąś średnią, może ze steelbokiem będzie, bo tak szaleć nie będę. Oby tylko dowieźli grę w listopadzie i tyle.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, MaZZeo napisał(a):Okładka klasyczek, ale byłem pewien że trochę zrobią więcej szumu wokół tego i zaczną malować blok w tym graffiti, tak jak to było w przeszłości.Byku to na premierę malują takie rzeczy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pamięta ktoś ile przed premierą poprzednich gier R* dostawaliśmy jakiś gameplay? Nie wiadomo nawet jak ta gra będzie wyglądać jeszcze a tu za parę miechów premiera.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przy 5 gameplay był bodajże w lipcu przy premierze wrześniowej. W sierpniu pokazywali możliwości multi.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Trailer 3 pewnie wraz z puszczeniem preorderów, wakacje będzie hype, hype i hype w socialach, a we wrześniu walnie atomówka z gameplay'em, pewnie za znaczkiem na dole "Recorded on PS5 Pro" bo Rockstar z pewnością podpisał umowy marketingowe z Sony obejmujące też prosiaki, żeby ktoś jednak kupował te konsole za blisko 4k PLN, a gracze jak to gracze, nakręcą się jak skurczybyki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, Faka napisał(a):Nie sądzę, największa baza użytkowników jest przy zwykłych PS5.No tak, ale chyba jednak chcą zachęcić jakimś ultra-mega tytułem do zakupu konsoli, albo ewentualnej wymiany ze zwykłej PS5 i dopłaty do Prosiaka w celach ogrania gry dekady? Oczywiście mogę się mylić, nie znamy dokładnej strategii marketingowej tych dwóch korpo.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja już chyba żadnego trailera nie tykam, chcę w to wjechać na czysto jak za starych dobrych czasów. To tylko kilka miechów ale czy psycha wytrzyma ten hype
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pamiętam raz kupiłem preorder jakiejś kolekcjonerki to się okazało że miała opóźnienie przez produkcje gadżetów i ci co kupili normala już grali, a ja czekałem jeszcze tydzień Od tego czasu żadnych preorderów żeby się znowu tak nie wjebać.Swoją drogą GTAV kupiłem na nocnej premierze w Empiku, takie coś powinni powtórzyć przynajmniej masz pewność że zagrasz w wersje pudełkową, a nie że paczka gdzieś utknie. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Observer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Panowie pytanko, gdzie najlepiej złożyć preorder? Które sklepy polecacie, że zawsze dowożą na premierę? Bo się nie orientuje, a fajnie byłoby zagrać w dniu premiery 🤔
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, krzy93siek napisał(a):Panowie pytanko, gdzie najlepiej złożyć preorder? Które sklepy polecacie, że zawsze dowożą na premierę? Bo się nie orientuje, a fajnie byłoby zagrać w dniu premiery 🤔Psstore, aczkolwiek w wypadku tej gry pewnie będą tzw. nocne premiery w klimacie fioletu.Pamiętam jak byłem na takiej z RDR2, gdzie byli sami cowboye.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na bank będą nocne premiery i paczkomaty do otworzenia o 00:00, jak przy piątce.Ktoś jest tak stary, że pamięta zawaloną premierem GTA SA na ps2 w Polsce przez cenege?