Opublikowano wczoraj o 09:35 1 dzień Różnica jest głównie taka, że Rockstar ewidentnie nie MUSI wydawać tej gry hehe. A to jednak każe zakładać, że jak już wydadzą, to w zadowalającym stanie. Ciśnienia nie ma, że następna gra musi być.GTA V sprzedało jakieś 15 milionów sztuk... przez ostatni rok. Oni nawet jak nic nie wydają, to mają jeden z hitów roku lol. Tak naprawdę to wiele osób w branży to mówi, że taki CD Projekt - ktokolwiek, kto robi gry single player - jak chce mieć budżet na takie gry, jak mu się marzy, to bez "żyjącej gry" będzie ciężko. Jeśli ciągle wszystko wypala lepiej niż plany, to się da, jasne, ale będzie dużo ciężej. Rockstar nie ma dużo ciężej - mogliby w ogóle nie robić GTA VI i żyć z piątką chuj wie ile lat jeszcze. Więc trudno mi uwierzyć, że cokolwiek będą podganiać, albo myśleć "ok, gra trochę leży, ale nie mamy wyjścia, musi wyjść tak jak jest teraz, akcjonariusze dyszą nam na karku, a gracze są wściekli czemu tyle opóźnień, gierki machen".GTA V niby wyszło 12 lat temu, ale DZISIAJ nadal więcej ludzi na PS5 gra tylko w Fortnite'a i Call of Duty (które właściwie w tym momencie ma cztery różne produkty, z czego trzy są płatne i kosztują dziś po 80 euro).Myślę, że Rockstarowi może bardziej się opłacać nic nie wydać, niż wydać grę, która wzbudzi wątpliwości. Strach myśleć, jak długo będzie żyła szóstka. Kurde, ja już swoje lata mam, jak myślę o tym, jak długo ludzie będą grać w GTA VI, to pojawia się myśl "hm, nawet nie wiem, czy będę żył tak długo, by powiedzieć na pewno".
Opublikowano wczoraj o 10:24 1 dzień TheGamerThere's Even More Evidence That Jason Is A Cop In The New...Some fans are sure that Jason is actually a cop in GTA 6, and the long-awaited second trailer might support this theory.Widać że nie tylko ja snułem teorie na temat przykrywki Jasona
Opublikowano wczoraj o 10:47 1 dzień Może być mu ciężko wytłumaczyć się przed przełożonymi czemu będąc pod przykrywką okradał kasyna, mordował kurwy w ciemnych zaułkach albo rozjeżdżał kombajnem murzyny leżące na plaży.
Opublikowano wczoraj o 10:51 1 dzień 3 minuty temu, Josh napisał(a):Może być mu ciężko wytłumaczyć się przed przełożonymi czemu będąc pod przykrywką okradał kasyna, mordował kurwy w ciemnych zaułkach albo rozjeżdżał kombajnem murzyny leżące na plaży.Koszty uzyskania przychodów.
Opublikowano wczoraj o 10:57 1 dzień Ten plot twist za bardzo mi śmierdzi inna grąSpoiler A Way Out Ciężko mi uwierzyć że po prostu by to tak chamsko zgapili
Opublikowano wczoraj o 10:58 1 dzień Myślę, że R* ma teraz dobrą bekę z tego, że pół internetu uważa Jasona za gliniarza pod przykrywką.
Opublikowano wczoraj o 11:00 1 dzień @jimmy i @Rozi wy za to korpo-kukoldy w pierwszej koleności preordery złożycie, co? Gardzę take-two i rockstarem za to, że mając taki potencjał w robieniu gierek skupiają się na jebaniu graczy na online i wydając chujowe remastery. Każdy racjonalno-myśląc człowiek jest w stanie to pojąć ale takie psychodzbany jak wy mogą tego nie zrozumieć Fajniej byłoby żyć w czasach gdzie nowe GTA wychodzi regularnie co 5 lat, a pomiędzy mamy mniejsze gierki od rockstara, a potencjał do tego jest.
Opublikowano wczoraj o 11:04 1 dzień A ja się właśnie cieszę że w giereczkowie jest chociaż jedno studio Rockstar które może sobie pozwolić na mozolne tworzenie światów dzięki czemu ich gry tak się wyróżniają na tle konkurencji. I niech tak już zostanie
Opublikowano wczoraj o 11:06 1 dzień Ja pierdole xd jednego ostatnio zwyzywała jakaś kobita i nie zagra za to w SoM drugi ma uraz do korpo, że siano robi na gierce dla dzieci.
Opublikowano wczoraj o 11:06 1 dzień No nie wiem czy jest patrząc jak się czas robienia gier wydłużył. RDR2 robili 8 lat i to było widać, przez 7 lat nikt się nawet nie zbliżył do tamtego open worlda. Jak 6 ma podnieść poprzeczkę to jestem w stanie to przeżyć. To już nie czasy reskinów trójki wydawanych rok po roku.
Opublikowano wczoraj o 11:11 1 dzień Najgorsze że inni twórcy praktycznie sobie odpuścili gierki w stylu gta xD chłopy się poddały a takie mniejsze sandboxy jak sleeping dogs i saints row zawsze były miłe
Opublikowano wczoraj o 11:16 1 dzień 3 minutes ago, Pupcio said:Najgorsze że inni twórcy praktycznie sobie odpuścili gierki w stylu gta xD chłopy się poddały a takie mniejsze sandboxy jak sleeping dogs i saints row zawsze były miłeWidzą, ile ludzi gra codziennie w GTAO i wiedzą, że nie mają szans w starciu z grą z ps3 z 2013 roku.
Opublikowano wczoraj o 11:20 1 dzień 2 godziny temu, Bartg napisał(a):Arthur, trust me I have a planWykapany Crockett z filmowego Miami Vice.
Opublikowano wczoraj o 11:21 1 dzień Typ chce nowego GTA co 5 lat i w międzyczasie jeszcze inne gierki (czyli wypisz wymaluj model Ubisoftu) Śmigaj lepiej do apteki i daruj sobie te analizy z dupy wzięte, myślałem że wypunktowanie Cię wystarczy, ale brniesz dalej w odmęty szaleństwa. Nic dziwnego, wczorajszy drop pięknie Cię sponiewierał.
Opublikowano wczoraj o 11:22 1 dzień 5 minut temu, Bartg napisał(a):Widzą, ile ludzi gra codziennie w GTAO i wiedzą, że nie mają szans w starciu z grą z ps3 z 2013 roku.Kolejny powód żeby nienawidzić tego gówna. :)
Opublikowano wczoraj o 11:31 1 dzień 41 minutes ago, Josh said:Może być mu ciężko wytłumaczyć się przed przełożonymi czemu będąc pod przykrywką okradał kasyna, mordował kurwy w ciemnych zaułkach albo rozjeżdżał kombajnem murzyny leżące na plaży.Był kiedyś wywiad z twórcami, którzy tłumaczyli, że wszystko co się dzieje poza scenami fabularnymi jest "niekanoniczne" i nie wydarzyło się w świecie gry. W sumie bardzo zgrabne wyjaśnienie wszelkiego rodzaju gamizmów i całego dysonansu ludonarracyjnego
Opublikowano wczoraj o 11:43 1 dzień 3 minuty temu, Homelander napisał(a):Był kiedyś wywiad z twórcami, którzy tłumaczyli, że wszystko co się dzieje poza scenami fabularnymi jest "niekanoniczne" i nie wydarzyło się w świecie gry. W sumie bardzo zgrabne wyjaśnienie wszelkiego rodzaju gamizmów i całego dysonansu ludonarracyjnegoTak, wiem o tym, trochę sobie teraz śmieszkuję. Gorzej, że misje dla gościa też będą musiały zostać tak skonstruowane, żeby pewne granice moralności nie zostały przekroczone. Co by nie stanowiło problemu, gdyby koleś jednak okazał się zwykłym zbirem, na co mocno liczę.18 minut temu, Bartg napisał(a):Widzą, ile ludzi gra codziennie w GTAO i wiedzą, że nie mają szans w starciu z grą z ps3 z 2013 roku.Ale co ma piernik do wiatraka? GTA Online stawia na rozgrywkę multiplayerową, przecież to zupełnie inny target dla dewelopera, który stworzyłby open worlda typowo pod singla. Remake pierwszej Mafii jakoś wyszedł i miał się dobrze, zaraz wychodzi Mafia 4, po drodze jeszcze MindsEye i The Precinct. Dla takich gier też znajdzie się miejsce na rynku.
Opublikowano wczoraj o 11:48 1 dzień Czy się to komuś podoba czy nie to premiera szóstki będzie w światku gejmingowym wydarzeniem porównywalnym do pierdolnięcia tego meteorytu, który wybił dinozaury. Brak wyraźnej konkurencji w swoim gatunku tylko to podkreśli i przebieram nóżkami na samą myśl o tym, jak będzie to wyglądać za rok w maju
Opublikowano wczoraj o 11:55 1 dzień Teraz tylko dożyć i będzie git. Jak mi organizm wytnie numer to się wkorwie mocno i będę straszył po nocach każdego kto gra w GTA
Opublikowano wczoraj o 11:57 1 dzień 1 minute ago, kudlaty88 said:Teraz tylko dożyć i będzie git. Jak mi organizm wytnie numer to się wkorwie mocno i będę straszył po nocach każdego kto gra w GTAZrobimy zrzutę i położymy Ci na grobie kartkę z kodem gry do PSN
Opublikowano wczoraj o 11:58 1 dzień 56 minut temu, Rooofie napisał(a):@jimmy i @Rozi wy za to korpo-kukoldy w pierwszej koleności preordery złożycie, co?Gardzę take-two i rockstarem za to, że mając taki potencjał w robieniu gierek skupiają się na jebaniu graczy na online i wydając chujowe remastery. Każdy racjonalno-myśląc człowiek jest w stanie to pojąć ale takie psychodzbany jak wy mogą tego nie zrozumieć Fajniej byłoby żyć w czasach gdzie nowe GTA wychodzi regularnie co 5 lat, a pomiędzy mamy mniejsze gierki od rockstara, a potencjał do tego jest.Sam kupię pre-order bo jest wstanie uwierzyć że będzie sytuacji jak z pierwszym RDR gdzie nie szło tego nigdzie dostać a jednak chcę pudełeczko natomiast podbijam co piszesz. Jeżeli ktoś tu nie napisze że z ekscytacji prącie mu płonie to jest wyśmiewany, natomiast takie osobniki nie nazwał bym psychofanami a po prostu niedojrzałymi osobnikami.
Opublikowano wczoraj o 11:58 1 dzień O wiele bardziej na postać współpracującą z tajniakami pasuje mi Lucia, która mogłaby wyjść z więzienia podejmując się współpracy ze służbami i robiąc za wtykę. Generalnie motyw agenta/agentki wydaje się jakoś tak zbyt oczywisty xd Wszyscy spodziewają się jakiegoś niebanalnego plot twistu ze zdradą w relacji tej dwójki, że paradoksalnie staje się on aż za bardzo przewidywalny. Być może później w trakcie historii jedna z postaci dostanie opcję pójścia na współpracę z policją i gracz będzie mógł podjąć decyzję. Trailer 2 jakoś za to utwierdził mnie w przekonaniu, że Lucia i Jason podzielą los gangu Dutcha - będą wzloty i upadki, ale wszystko w pewnym momencie raptownie zacznie się walić i sypać. Edytowane wczoraj o 11:59 1 dzień przez Quantum Flux
Opublikowano wczoraj o 12:00 1 dzień https://www.rockstargames.com/VI/downloads/videosTutaj możecie sobie pobrać trailer bez kompresji jutubowej.