Opublikowano niedziela o 09:144 dni Analiza spierdolenia i plucia w morde graczom przez mesjasza game developmentu z duszom. A jeszcze lepszy jest wykres akcji take two, obrany kurs ubisoftu więc pewnie po spotkaniu akcjonariuszy w połowie maja będą ratować ten pierdolnik jakimiś gówno screenami lub nawet trailerem bez jakiegokolwiek gameplayu.
Opublikowano niedziela o 09:234 dni Puszczą jakiś "gameplay" trailer, żeby gracze zobaczyli jak to pewnie nie będzie wyglądać.
Opublikowano wtorek o 13:382 dni Ach, byłeś minimalnie szybszy. Edytowane wtorek o 13:392 dni przez Sylvan Wielki
Opublikowano wtorek o 13:482 dni No brakuje dynamiki w trailerze żeby kopara opadała jak przy pierwszym ale pokazali bardziej głównych bohaterów, ich relacje i kilka fajnych zwariowanych akcji. No i jak to wygląda
Opublikowano wtorek o 13:522 dni Mi się bardziej ten nowy podoba. Będzie fajna romantyczna historia i różne ciekawe akcje jak ten sejf z Fast and Furious. Grafa obłęd, kolorki, muzyka, wszystko git malinka. Ogram na PS5, to trzeba mieć day one.
Opublikowano wtorek o 13:542 dni Moment jak Jason jedzie i psiarnia zatrzymuje kogoś na kogutach to wygląda jak żyćko. Aż czuć to ciepłe powietrze Florydy ;) Jest na co czekać
Opublikowano wtorek o 13:542 dni Wygląda jak życie a nie gra wideo, magicy z rockstara i miliardy pieniążków to jest to ale sam trailer giga nudy, powiedziałbym nawet że jeden z ich gorszych trailerów ever
Opublikowano wtorek o 13:562 dni Ponad rok ☻️Ale wygląda jak gra generacji, czuć ten luźny klimat który tylko Rockstar potrafi dostarczyć bez dawki żenady. Wystarczy popatrzeć na tych npcow jak gadają i porównać do kukieł z ubisrak czy bethesdaraków opóźnionych w rozwoju. W dniu premiery bede grał minimum dobe bez przerwy - trzeba celebrować bo w tym tempie kolejne GTA ogramy dopiero na emeryturze. Edytowane wtorek o 13:582 dni przez Observer
Opublikowano wtorek o 13:582 dni Ja pierdole, jak to wygląda Rockstar GamesGrand Theft Auto VI – Rockstar GamesVice City, USA. Jason i Lucia zawsze czuli, że los im nie sprzyja. Jednak gdy łatwy skok kończy się katastrofą, poznają najmroczniejsze oblicze najbardziej słonecznego miasta w Ameryce i trafiają w...O ja pierdole, na tej stronie ile screenów Vice City, Leonida Keys, Port Gellhorn, Grasslands, Mount Kalaga, Ambrosia, jakie kurwa miejscówki
Opublikowano wtorek o 14:002 dni Ciekawe kiedy pierwsza bańka wyświetleń wejdzie.A sam trailer całkiem spoko w sumie.
Opublikowano wtorek o 14:022 dni Na ich stronę nawet nie da się wejść, to jest właśnie to, tak się kaszle.
Opublikowano wtorek o 14:032 dni Ja pierdole, doszedłem. Gierka żyćka nadchodzi! Kłaniać się mesjaszowi.
Opublikowano wtorek o 14:042 dni Ta strona GTA VI oficjalna jest zrobiona genialnie.Trailer to już nawet nie wspomne.Rockstar znowu to zrobisz.....pokazesz jak się robi gry
Opublikowano wtorek o 14:052 dni @Rooofie typie jak tam twoje piekło deweloperskie Mesjasz. Mesjasz na horyzoncie
Opublikowano wtorek o 14:062 dni Widać, że zdecydowanie mniej wariactwa w porównaniu do poprzednich części, no ale kurczę... ta grafika, ta muzyka, ten klimat Vice City oraz te modele postaci i samochodów!Jason nie wygląda na słabeusza, Lucia zgrabne bioderka - nie ma na co narzekać. Byle do premiery, w jak najlepszej jakości.
Opublikowano wtorek o 14:082 dni Wygląda super ale pod względem postaci na razie nuda. Wiadomo, że ciężko o drugiego Trevora ale tutaj trochę jednak flaki z olejem póki co.Dla porównania drugi trailer GTA 5 Edytowane wtorek o 14:082 dni przez UberAdi