Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano

Jeździ na krzesełkach, czytaj temat uważniej!

• Odpowiedzi 716
  • Wyświetleń 110,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Dzieki za dobre słowa ☺. Prawda jest taka że nikomu się nie chciało tego robić i te 25 lat były by tylko wpisem w 300 wydaniu.  Tak, jestem fanem szmatławca. Do tego stopnia, że będę ponad miesią

Opublikowano
41 minut temu, Shen napisał:

20220427_101532.thumb.jpg.76bbc3b97c655d4e10201c7218e316bb.jpg

"MAYDAY JUŻW LISTOPADZIE"  :)))))

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Shen napisał:

No to mam nadzieje, ze jednak udostepnisz wiecej niz 30 minut, w formie dodatkow czy cos.

Wszyscy się nabijają ze mnie ^^ ustępuję ^^ tym bardziej że szacuje, że będzie kolejne 6-8 godzin materiału ^^
Jaka będzie długość? Wyjdzie w praniu :D 

Opublikowano

Powinieneś jeszcze Dominik zrobić specjalny odcinek "forumek edition" i odnaleźć cały bestiariusz (bizariusz, hehe) z forumka, który był i zaginął, albo siedzi tu do teraz. Zobaczyć takiego Masakratosa, Yano i Lucka? :banderas:

Opublikowano
9 minut temu, Domino BoChcieć napisał:

Wszyscy się nabijają ze mnie ^^ ustępuję ^^ tym bardziej że szacuje, że będzie kolejne 6-8 godzin materiału ^^
Jaka będzie długość? Wyjdzie w praniu :D 

Jak ci zalezy na wyswietleniach, to albo zrób z tego serial, albo zrob krótka wersje dla casuali i jakąś dopakowaną dla fanów.

I nie chodzi o nabijanie się, tylko szkoda, żeby  takie materiały trafiły do szuflady.

Moim zdaniem taki directors cut bylby swietnym dodatkiem do numeru 0, ale nie wiem co na to @Roger

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Shen napisał:

Jak ci zalezy na wyswietleniach, to albo zrób z tego serial, albo zrob krótka wersje dla casuali i jakąś dopakowaną dla fanów.

I nie chodzi o nabijanie się, tylko szkoda, żeby  takie materiały trafiły do szuflady.

Moim zdaniem taki directors cut bylby swietnym dodatkiem do numeru 0, ale nie wiem co na to @Roger

Roger ma to fajnie obmyślone i mogę Ci obiecać, że materiały nie trafią do szuflady =) Nie bardzo zaleźy mi na wyświetleniach. Bardzo mi zależy by ludziom się podobało :). Teraz już bardziej myślę o godzinnym filmie :D

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Patrząc na te zdjęcia ze zjazdu, myślę se, że taki właśnie luźny styl w PE vs. bufoniasty Smuggler w CD-A i mamy obraz tego gdzie dziś są pisma.

O to to, dokładnie.

Ja tak to widzę:

Kontakt z community w wykonaniu Szmatławca: śmieszne fotki/filmiki, nostalgia, wspominki, heheszki.

Kontakt z community w wykonaniu CDA: Smg dyskutujący z czytelnikami, którzy mają jakieś krytyczne uwagi, próbując udowodnić, że nie mają racji + ożywiona wymiana zdań na temat słuszności używania neutralnych genderowo form w rodzaju grałom, widziałom :D 

Opublikowano
Godzinę temu, [InSaNe] napisał:

O kurwa. Czyli to jednak nie literówki? :yao:

Nie, choć też tak na początku myślałem. :D

Opublikowano

No cóż "lewactwo" do porzygu w CDA. 

Swoją drogą, ciekawe czy Gamera nadal kibicuje Schalke w 2B i Mercedesowi w F1 ;) ?

Opublikowano

Skończyłem czytac własnie kwietniowego extrema, troche pozno ale na ostatniej stronie

20220427_223006.thumb.jpg.41f02452e8d7fb1bb343e2ef0c7a5b16.jpg

:reggie:

Opublikowano
10 hours ago, mitra said:

Ciekawe czy będzie Gamera i Shiva :pawel:

Shiva przyjedzie Lambordżini

Opublikowano
27 minut temu, Bartg napisał:

Shiva przyjedzie Lambordżini

Paper lamborghini z gazet i papierowe laski

Cardboard-Lamborghini.jpg

Edytowane przez oFi

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe.

Opublikowano
6 minut temu, Roger napisał:

Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe.

Przechwytywanie.JPG.3e5b256d6e8390d0a7886948d664447b.JPG

Opublikowano
12 minut temu, Roger napisał:

To się zdziwią w CD Action ;) 

Opublikowano

CD action? Niech się uczą od PE jak się traktuje czytelników :reggie:

Chociaż na to chyba za pozno, bo zaraz zdechną:kekw:

Opublikowano

Psx extreme to poważny magazyn więc ten film zostanie wydany na umd a nie cd

Opublikowano

Gorzej jak ktoś sobie kupił konsolę w wersji bez napędu, a odtwarzacz DVD wyrzucił dawno do kosza. ;D 

Opublikowano

A pc nie masz? To może jakiś kolega zgra na pendrajva.

Muszę to mieć, gdzie można złożyć preorder? 

:)

Opublikowano
35 minut temu, Pupcio napisał:

Psx extreme to poważny magazyn więc ten film zostanie wydany na umd a nie cd

Ty się śmiejesz a jako nagrodę za quiz podczas Extreme Party 5 albo 6 dostałem dwa filmy na VHS (Władca Pierścieni i Desperados 2), było to koło 2008 i odtwarzacza VHS nie widziałem od przynajmniej 5 lat.

Swoją drogą @Roger kiedy Extreme Party?

Opublikowano
30 minut temu, grzybiarz napisał:

A pc nie masz? To może jakiś kolega zgra na pendrajva.

Mam - bez napędu, od kilku ładnych lat już. :D

Śmieję się oczywiście, pomysł jest mega, a konsoli digital only nie uznaję, tak więc sam nie mam obaw, aczkolwiek wiem, że trend odchodzenia od napędów optycznych w urządzeniach jest coraz powszechniejszy i wyobrażam sobie, że może się zdarzyć ktoś, kto nie ma dosłownie żadnego czytnika w domu. :D Znak czasów, tak jak z tymi VHSami kiedyś.

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano
4 minuty temu, LeifErikson napisał:

wyobrażam sobie, że może się zdarzyć ktoś, kto nie ma dosłownie żadnego czytnika w domu. :D Znak czasów, tak jak z tymi VHSami kiedyś.

Offtop - śmiejcie się, ja dostałem ostatnio na urodziny muzykę ze starej trylogii Star Wars na płytach CD i okazało się, że PS4 nie odtworzy, laptopy bez napedu a "wieży" nigdy nie miałem.

A co do filmu, nawet jako artefakt na półce się sprawdzi jeśli ktoś nie będzie w stanie jakimś cudem odpalić ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Roger napisał:

Gdzie, kiedy i za ile? Żeby się załapać.