Opublikowano 28 lutego 20223 l Jeśli jeden długi film na YT się zbytnio nie nadaje (z tym się właściwie zgadzam) to też zdecydowanie opowiadam się za opcją kilku odcinków po ok 15-20 minut każdy. Raz, że po prostu dla nas - fanów im więcej tym lepiej, a dwa... szkoda, żeby potencjalnie X godzin materiałów się zmarnowało. Tak, jak pisali wyżej, randomowemu odbiorcy nie zrobi tu dużej różnicy czy film będzie miał 5 czy 55 minut, bo on i tak nie będzie wiedział "co i po po?" i po chwili wyłączy, a targetowy widz z pewnością z chęcią wciągnie pełnometrażowy film. Tak czy inaczej czekam, kibicuję i trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia Edytowane 28 lutego 20223 l przez Emet
Opublikowano 28 lutego 20223 l Autor 2 godziny temu, Emet napisał: Jeśli jeden długi film na YT się zbytnio nie nadaje (z tym się właściwie zgadzam) to też zdecydowanie opowiadam się za opcją kilku odcinków po ok 15-20 minut każdy. Raz, że po prostu dla nas - fanów im więcej tym lepiej, a dwa... szkoda, żeby potencjalnie X godzin materiałów się zmarnowało. Tak, jak pisali wyżej, randomowemu odbiorcy nie zrobi tu dużej różnicy czy film będzie miał 5 czy 55 minut, bo on i tak nie będzie wiedział "co i po po?" i po chwili wyłączy, a targetowy widz z pewnością z chęcią wciągnie pełnometrażowy film. Tak czy inaczej czekam, kibicuję i trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia Dzięki! Będziemy działać i dyskutować Wysłuchamy głosu ludu
Opublikowano 28 lutego 20223 l 8 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Wysłuchamy głosu ludu "Głos Ludu" zniknął wraz z Perezem i nie wrócił, nic z tego.
Opublikowano 28 lutego 20223 l Roger szukał chętnego do ogarnięcia tematu, ale widocznie nikt z forum sie sie zgłosił.
Opublikowano 1 marca 20223 l Autor Plan na marzec jest, aby rozpocząć od spotkań i nagrań w Warszawie i okolicach. Pokręcimy się po kultowych lokacjach lat 90tych. Głównie po bramach, gdzie kupowało się gierki. Roger pójdzie na przewodnika i okrasi łażenie historiami z tamtych lat. Kto jeszcze? Tego nie wiem . Zobaczymy kto się zaangażuje. Ekipa z Katowic zapowiada się natomiast liczne Kolekcja archiwalna powoli się powiększa dzięki zgredom Jak coś macie to ślijcie! Nigdy za mało!
Opublikowano 10 marca 20223 l Autor Pierwsze nagrania ruszają już w poniedziałek. Pokręcimy się po zakamarkach Łodzi. Starych rynkach i kamienicach, a towarzyszyć mi będzie NRGeek Potem ruszamy na Warszawę. Edytowane 10 marca 20223 l przez Domino BoChcieć
Opublikowano 25 marca 20223 l Autor Siemanko! Zamykamy nagrania w Łodzi. Ruszamy na Warszawę, a potem Katowice oraz Wrocław Jak miałem obawy, że odzew będzie mały, tak zostały one rozwiane. Bardzo dużo redaktorów wyraziło chęć udziału w projekcie. Otrzymałem dziś mnóstwo archiwalnych zdjęć lic zgredów na przestrzeni lat, które z premedytacją wykorzystam. Mamy nagrania także już z NRGeek, a lista osób, która dorzuci swoje 3 grosze, a ma lub miała jakieś wkład w PSX Extreme lub samo społeczeństwo graczy w ojczyźnie jest coraz dłuższa. Baaaa, nawet zaprosiliśmy kilu "wrogów" do wywiadów he. Więcej nie zdradzam! Kwiecień i maj to będzie gorączka prac!
Opublikowano 25 marca 20223 l Ja też bardzo liczę na Shivę! I bardzo chętnie posłuchałbym Mazziego, bo jakby nie było, to u niego chyba najwięcej się "zmieniło" Powodzenia Dominik, czekamy na jakieś przecieki
Opublikowano 25 marca 20223 l 20 minut temu, grzybiarz napisał: Shiva odczytujący swój Hyde Park? Czemu nie? I obowiązkowo wyczytanie prze Gamere.
Opublikowano 25 marca 20223 l 1 godzinę temu, Szwed napisał: I bardzo chętnie posłuchałbym Mazziego, bo jakby nie było, to u niego chyba najwięcej się "zmieniło" Spotkanie live raczej odpada, bo do Japonii trochę daleko
Opublikowano 25 marca 20223 l 55 minut temu, dee napisał: Powtórka zjazdu na fotelach biurowych po Sokolskiej w Katowicach? Kiedyś wyszła nawet gra o zjeździe na fotelikach. Ciekawe czy była dycha w extrimie.
Opublikowano 25 marca 20223 l W dniu 10.03.2022 o 08:35, Domino BoChcieć napisał: Pierwsze nagrania ruszają już w poniedziałek. Pokręcimy się po zakamarkach Łodzi. Starych rynkach i kamienicach, a towarzyszyć mi będzie NRGeek Potem ruszamy na Warszawę. Ja tam moze sie nie znam ale co na wspolnego z pe nrgeek i jakies stare kamienice w lodzi?
Opublikowano 28 marca 20223 l Autor W dniu 25.03.2022 o 19:04, Mejm napisał: Ja tam moze sie nie znam ale co na wspolnego z pe nrgeek i jakies stare kamienice w lodzi? Zobaczysz W dniu 25.03.2022 o 17:28, dee napisał: Powtórka zjazdu na fotelach biurowych po Sokolskiej w Katowicach? Bardzo chciałbym zrobić retrospekcję tego! W dniu 25.03.2022 o 20:49, SlimShady napisał: Też grał na Verbatimach, a tak się składa, że mieszka w Łodzi. A także pisał do Extrema oraz brał udział w zjazdach
Opublikowano 28 marca 20223 l Fajnie jakby na premierze filmu mikrofon dostal shiva , opowiedzial jakis kawal (np o tym ze stara gamery nie trafi do kibla bez gps) no i sam zainteresowany wstal z widowni i odegral willa smitha Zwiekszylbym wtedy nawet patronite do 5zl/miesiac
Opublikowano 20 kwietnia 20223 l Autor Ruszamy na Katowice! Już we wtorek zgarniam wszystkie zabawki i ruszam na spotkanie z 2 kluczowymi redaktorami szmatławca oraz idziemy szybko za ciosem, bo w piątek przyszłego tygodnia ruszają nagrania w Warszawie. Początek maja to Wrocła. Pierwsze zajawki itp pojawią się na moim kanale na insta, fb i YT - Bo Chcieć To Móc. Zapraszam
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l No widzę, że ekipa mocna. Nie poznaję tylko gościa między Ścierą a Myszaqiem - kto to? https://www.facebook.com/PSXExtremePL/photos/a.2482116798479930/5426138947411019
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Ale dziadersy, jak czytałem psxa to były z nich przebojowe chłopaki, teraz to chyba wyścigi na wózkach mogą robić jedynie