Skocz do zawartości

Elden Ring Pytania Spoilery wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc!!!

Featured Replies

Opublikowano

Kurde no tak jakoś jednak nie jestem z siebie zadowolony po tej walce z Radahnem, bo czuję, że mógłbym go zrobić solo ulubionym młotem murarskim bez tych pomocników, no ale trudno, na NG+ spróbuję jeszcze raz :yeti:

Zdobyłem też pierwszy raz legendarne prochy, są jednak podpisane jak legendarne, czyli reszta przedmiotów też pewnie jest.

Edytowane przez Rotevil

• Odpowiedzi 196
  • Wyświetleń 27,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jutro ci napiszę, bo droga do niego jest tak długa, że nie pamiętam gdzie się zaczyna, jak wrócę z pracy to sprawdzę, muszę iść spać, bo znowu będę martwy w pracy Ależ się uzależniłem od tej gry

• Astel padł za 3 razem, ale rów mi się mocno spocił, bo niektóre jego ataki to były insta kille. Questline Ranni skończony i armor Blaidda zdobyty. 

• Sam widziałem jednego, ale podobno jest więcej. Nie wiem jednak, czy starczy na wszystkie dusze w grze i brak potrzeby ng+.   https://www.windowscentral.com/elden-ring-how-duplicate-remembra

Opublikowano

NA POTĘGE POSĘPNEGO CZEREPU, MORGOTT SKURWESYNU LECĘ PO CIEBIE :banderas:

JedrFYI.png

Cała gra faith buildem, ale jak wleciał ten skubianiec musiałem się odrodzić na nowo :usmiech:

7 minut temu, easye napisał:

Gdzie mogę wymienić duszę poległych bosow? 

W hubie przy pokoju ze stołem.

Opublikowano

kurwa dostalem polowe medalionu od jakiegos dziada a drugi miala mi dac jakas dupeczka, nie miala go przy sobie i powiedziala mi gdzie go szukac i zniknela a ja zapomnialem co mi powiedziala :ragus: slabo dziala ta konwencja w otwartym swiecie, pewnie pominalem albo zepsulem tyle pobocznych questow ze szkoda gadac

Opublikowano
44 minuty temu, Il Brutto napisał:

kurwa dostalem polowe medalionu od jakiegos dziada a drugi miala mi dac jakas dupeczka, nie miala go przy sobie i powiedziala mi gdzie go szukac i zniknela a ja zapomnialem co mi powiedziala :ragus: slabo dziala ta konwencja w otwartym swiecie, pewnie pominalem albo zepsulem tyle pobocznych questow ze szkoda gadac

jeśli chodzi ci o drugą połówkę medalionu Dectusa to jest w forcie Farona.

Opublikowano
Godzinę temu, Bartolinsky napisał:

W hubie przy pokoju ze stołem.

Nie mam nikogo kto by to oferował, muszę coś zrobić wcześniej? W sumie pokonałem dopiero 1 bosa i jestem na zamku.

Opublikowano

Od stołu w hubie na południe powinny być otwarte drzwi gdzie siedzi ta starucha i te dwa duże palce, ja przed tą wizyta poszedłem do tej wieży, żeby aktywować tego runa Godricka, może wtedy otwierają się te drzwi.

Opublikowano
9 godzin temu, Rotevil napisał:

jeśli chodzi ci o drugą połówkę medalionu Dectusa to jest w forcie Farona.

inny medalion jeszcze

Opublikowano

Te questy poboczne to jest jakis masochizm, robie jakiegos chaina dla wiedzmy i w pewnym momencie dochodzisz do etapu gdzie znajdujesz przedmiot i musisz z nim pogadac przy ognisku, przy czym dialog sie aktywuje tylko przy jednym specyficznym przy ktorym nie odpoczywalem nawet bo nie musialem wiec nie zobaczylem takiej opcji. Gdybym nie sprawdzil w necie to bym w zyciu na to nie wpadl.

Opublikowano

Te questy zawsze takie były od czasu King's Field na PSX. 

Granie zupełnie solo może być frustrujące i gra jest moim zdaniem stworzona do wspólnego odkrywania sekretów i dzielenia się nimi z innymi. 

Opublikowano

Margot to kozaczek, muszę się jeszcze wrócić gdzieś jednak :dafuq:

Opublikowano

O kurde w końcu trafiłem do tego pajęczego bossa Astela z trailera, piękna i klimatyczna walka, tylko straszna długa droga jest do niego przez tą krainę z tym szkarłatnym morzem :obama: I potem znowu trafiłem do jakichś głębin, ogrom świata tej gry jest przytłaczający i jeśli będę chciał wszystko odkryć to chyba zejdzie mi ze +150h. No i w końcu pokonałem tego gargulca co pilnuje tej bestii, którą karmimy co chwilę, jak dla mnie do tej pory to drugi najtrudniejszy boss po apostole z wieży. :xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

W którym miejscu jest ten Astel ? :hmmm:

Jutro ci napiszę, bo droga do niego jest tak długa, że nie pamiętam gdzie się zaczyna, jak wrócę z pracy to sprawdzę, muszę iść spać, bo znowu będę martwy w pracy:pechowiec: Ależ się uzależniłem od tej gry:banderas:

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Pokonałem Margita i sporo subbossów w okolicy, w tym smoka i gościa na koniu. Gdzie jest kolejna główna lokacja z main bossem?

Margit strzegł drogi do zamku to w zamku jest kolejny 

Opublikowano

Jak aktywować bossa w akademii? 

Jest niebieska bariera. Dostałem mapkę z lokacją spotkania z kimś i nie wiem, gdzie mam jechać i co zrobić. 

Opublikowano

Ziomeczki jak się dostać do lokacji na północy Liurnii, pomiędzy zerwanym mostem z Raya Lucaria i winda Dectusa? Do windy dotarłem od góry przez altus plateau no ale zjechać się nie da.

liurnia_of_the_lakes_full_map_elden_ring_wiki_guide_3840px.jpg