Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tomb Raider: Legacy of Atlantis

Featured Replies

• Odpowiedzi 116
  • Wyświetleń 8,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Fajnie jakby jej tym razem nie dorzucili przydupasow do towarzystwa jak tego grubasa 

• Chciałbym coś takiego jak Tomb Raider II Remake robione przez fanów. Grałem już demko i jest niesamowite. No ale to wiadome że jeśli ktoś robi coś z pasji i nie za kasę i nie dla kasy to wychodzi nies

Opublikowano
8 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):

Dodatek-do-Tomb-Raider_-Legacy-of-Atlantis-za-darmo.-Zdobadz-stroj-neoprenowy-dla-Lary_facebook-768x403.jpg

Lara w outficie pani nurek? A czemu nie, zapomnieli tylko dodać butli i maski 😂

Czekam na suknię z Legend

Opublikowano

Ten outfit nurka to z Underworld - chyba moje ulubione sekcje podwodne w gierkach everwub

Opublikowano

Eeee, jesteście pewni że te cutscenkowe fragmenty to nie CGI tylko faktycznie Lara na silniku gry? Bo jak nie to trochę z dupy porównanie.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

19b18f45c028-screenshotUrl.jpg

Ja to się jeszcze odniosę do wyglądu Lary w tej konkretnej grze. Dla mnie jest po prostu perfekt. W poprzednich grach za każdym razem było coś co mi nie pasowało, a to rys profilu twarzy, a to jakieś mniejsze detale. A tu w końci nasza pani archeolog wygląda zajebiście.

19b18f42c6683-screenshotUrl.jpg

Oby już nic w jej fizjonomii nie zmieniali, zostawili taką jaka jest na trailerze oraz dali dobre mechaniki poruszania się, skradania i strzelania to będę w pełni usatysfakcjonowany.

I niech do cholery nie powtarzają błędu z Shadows gdzie skradanie się i stealth były dostępne tylko w kilku lokacjach a gra była podróżowaniem pomiędzy killroomami, obszarami eksploracji i skradankowymi. Ma być wszystko zaimplementowane wszędzie a nie tylko w wybranych miejscówkach.

Opublikowano

Mi chodzi O SAM FAKT rozdzielności aktywności, o nic więcej. Może i nie być skradania (bo to w końcu remake TR1) ale niech nie ograniczają postaci i jej mechanik tak jak w Cieniu Lary.

Opublikowano

Tu chyba nie ma za bardzo pola do rozkmin. Dostaniemy dokładnie ten sam gameplay co w TR1/Anniversary, tylko w lepszej oprawie, a i pewnie lokacje będą dużo większe / zagadki bardziej skomplikowane. I tyle. Ciekawe natomiast jak to rozwiążą w Catalyst.