June 1, 20222 yr To nie wygląda mi na tytuł który ma wyjść w tym roku tylko na jakieś niedopracowane demko technologiczne (te doczytujące się lewitujące platformy...). Albo przełożą premierę albo będzie max 5/10.
June 1, 20222 yr Godzinę temu, 20inchDT napisał: Tylko gamepass day one może to uratować Nawet knur nie ma takiej mocy sprawczej, przecież to wygląda jak paździerz pierwszej próby. Sonic coś nie ma szczęścia do gierek z samym sobą.
June 1, 20222 yr Ktos tam mi ostatnio tłumaczył ze cale to wskszenie marki sonic to jest jeden wielki wal Segi bo utopiła hajs w mobilkach i ratują się stara marka, która się niby sprzedaje (+filmy w kinach). Także nie ma co się spodziewać ze będę na to wywalili niewiadomo jaki hajs. Ma być tanio i się sprzedać.
July 15, 20222 yr Jak kogoś ta gra interesuje to w temacie o czasopismach growych wrzucilem kilkustronicowy artykuł z gameinformera
November 7, 20222 yr 74% to jakieś 30% więcej niż myślałem. Nadal olewam oczywiście, ale brew mi lekko drgnęła z zaskoczenia
November 9, 20222 yr Grał ktoś może już? Oceny niby takei sobie ale sporo sie przewija opinii, że najlepszy Sonic od dawna itp. to może jednak warto (w gamepassie albo psplus za pare miesiecy )
November 11, 20222 yr Gra ma tragiczny popup ma Switchu i podobny na nextgenach. I to w zasadzie wszystko jeżeli chodzi o wady.