Opublikowano 1 czerwca 20222 l To nie wygląda mi na tytuł który ma wyjść w tym roku tylko na jakieś niedopracowane demko technologiczne (te doczytujące się lewitujące platformy...). Albo przełożą premierę albo będzie max 5/10.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Godzinę temu, 20inchDT napisał: Tylko gamepass day one może to uratować Nawet knur nie ma takiej mocy sprawczej, przecież to wygląda jak paździerz pierwszej próby. Sonic coś nie ma szczęścia do gierek z samym sobą.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Oyesu te doczytujące się obiekty w tle. Wygląda jak jakiś mod zlepiony przez fanów.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Niech tą markę sprzedadzą Nintendo, szkoda patrzeć co się dzieje z tą serią.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Ktos tam mi ostatnio tłumaczył ze cale to wskszenie marki sonic to jest jeden wielki wal Segi bo utopiła hajs w mobilkach i ratują się stara marka, która się niby sprzedaje (+filmy w kinach). Także nie ma co się spodziewać ze będę na to wywalili niewiadomo jaki hajs. Ma być tanio i się sprzedać.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Jak kogoś ta gra interesuje to w temacie o czasopismach growych wrzucilem kilkustronicowy artykuł z gameinformera
Opublikowano 7 listopada 20222 l 74% to jakieś 30% więcej niż myślałem. Nadal olewam oczywiście, ale brew mi lekko drgnęła z zaskoczenia
Opublikowano 9 listopada 20222 l Grał ktoś może już? Oceny niby takei sobie ale sporo sie przewija opinii, że najlepszy Sonic od dawna itp. to może jednak warto (w gamepassie albo psplus za pare miesiecy )
Opublikowano 10 listopada 20222 l Pytanie tylko czy bycie najlepszym Sonikiem od dawna oznacza bycie dobrą grą.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Gra ma tragiczny popup ma Switchu i podobny na nextgenach. I to w zasadzie wszystko jeżeli chodzi o wady.