Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy VII Rebirth

Featured Replies

Opublikowano

Gra raczej nie będzie mniejsza jako taka, jest sporo materiału i wielki świat do eksploracji.

Bardzo możliwe, że będzie znacząco mniej minigierek, bo twórcy przyjęli do wiadomości te jęki głośnej grupy gejmerów, którym to tak strasznie nie pasowało. Może będziemy cały czas robić to samo jak w Wiedźminie typowym, kwadrat kwadrat przez 100 godzin i gejmerzy będą wreszcie zadowoleni.

Za kluczowe dla daty uważam to, co już cytowałem: "Chcemy dać wszystkim możliwość zapoznania się porządnie z poprzednimi częściami, i potem ładnie wydać trójkę na wszystkie platformy". Jak na razie, nadal czekamy na premierę jedynki na Switcha - ludzie myśleli, że to jakoś szybko pójdzie, a okazało się, że 2026. Raczej nie jest to celowe, bo samo Square-Enix zapowiadało pierwotnie 2025. Potem ileś czasu zajmie im Rebirth. Do pełnego ruszenia machiny trójeczki jest jeszcze kilka kroków.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 185,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mieliście kiedys tak, że patrząc w krótkim odstępie czasu na: - pluszowego krokodyla swojego dziecka - sweterek i buty (również dziecka) - stary lampion rdzewiejący na balkonie - n

• Japoński dev kolejny raz ratuje gaming.  

• lothronik
    lothronik

67 dni lub - jak kto woli - 175 godzin...   ...to czas, jaki był mi potrzebny by zdobyć platynkę w Rebirth!   Nie mam w zwyczaju "chwalić" się moimi platynkami, więc mam nadzieję,

Opublikowano

27 minut temu, ogqozo napisał(a):

Gra raczej nie będzie mniejsza jako taka, jest sporo materiału i wielki świat do eksploracji.

Bardzo możliwe, że będzie znacząco mniej minigierek, bo twórcy przyjęli do wiadomości te jęki głośnej grupy gejmerów, którym to tak strasznie nie pasowało. Może będziemy cały czas robić to samo jak w Wiedźminie typowym, kwadrat kwadrat przez 100 godzin i gejmerzy będą wreszcie zadowoleni.

Za kluczowe dla daty uważam to, co już cytowałem: "Chcemy dać wszystkim możliwość zapoznania się porządnie z poprzednimi częściami, i potem ładnie wydać trójkę na wszystkie platformy". Jak na razie, nadal czekamy na premierę jedynki na Switcha - ludzie myśleli, że to jakoś szybko pójdzie, a okazało się, że 2026. Raczej nie jest to celowe, bo samo Square-Enix zapowiadało pierwotnie 2025. Potem ileś czasu zajmie im Rebirth. Do pełnego ruszenia machiny trójeczki jest jeszcze kilka kroków.

Ciekawy też jest płacz twórców, że nie mogą już z Chinami walczyć, jeżeli chodzi o skalę projektów, NADRABIAJĄ za to 129 minigrami, no tutaj jest co ucinać, aczkolwiek Ja akurat nie widzę w tym żadnego problemu, że dają ich więcej, niż większość ludzi jest w stanie udźwignąć.