Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Z plejki to się robi konsola do gasów.

już dawno nią jest

PlayStation 5 is the most profitable console for PlayStation & more from a  new FY'23 PS business presentation

Na xboxie i Steam jest zresztą bardzo podobnie.

• Odpowiedzi 36,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Dzięki asax że wspierasz moją narracje że nintendo to ostatni bastion prawdziwych graczy, zawsze wiedziałem że masz troche oleju w głowie

Opublikowano

Hej, co tak cicho, nic się dzisiaj nie działo?

Opublikowano

Mi się już nie chce śmiać z Sony PlayStation. Od 6 lat nie ma większych cweli w tej branży teraz po prostu szykuje się nowa generacja więc wchodzą na wyższy poziom

Opublikowano

Ja już nawet napisałem posta o tym, że zebrane pudełeczka będą mogli sobie wsadzić w odbyt w następnej generacji ale nie wysłałem bo mi szkoda tych gości.

Byli z PlayStation od czasów szaraczka, a korporacja ich oszukała...

Opublikowano

Zapowiadali kolejny pogrzeb Xboxa tymczasem dzisiaj pogrzeb PlayStation po śmiertelnym wypadku w pracy. Nagle nikogo nie interesują marki Sony, generalnie nie po co kupować PS6, a plan wydawniczy nie istnieje.

Opublikowano

No zabawnie się czyta że te exy których bronili jak własnej rodziny nagle moga nie być argumentem do kupna PS6.

Opublikowano

A pierdolą śmieci aż miło. Ja nie kupię, to koniec mojej przygody z Sonka xd tak kurwa nagle wojownicy porzucą kochany ekosystem

Do 2028 to z uśmiechem na twarzy i pięścią w dupie wejdą w nowa generację

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał(a):

i to jeszcze firma z najdroższym sklepem xd życzę miłego dymania fanom chińskiego plastiku

image0.jpeg

image0.jpeg

Zeby byc klapem trzeba miec nie tylko gleboki portfel ale i odbyt

Opublikowano

Na xboxie nie bedzie gier bo do 2028 wszystkie studia zamkna a moze i samego xboxa, a na sony beda gry ale bardzo drogie.

Opublikowano

[Windows Central] Sources suggest Project Helix will be dropping the disc drive

jakby ktoś wątpił.

Opublikowano

Dobra ekipa zostanie na playstacji. Mendrek, Mejm i Jimmy. Będą sobie chłopy drukować okładki gier i sie wymieniać

Opublikowano

Powinna Sonka wypuścić jakiś limitowany napęd do Prosiaczka żeby te zjeby poraz ostatni mogły się rzucić na to

Opublikowano
7 minutes ago, Pupcio said:

Dobra ekipa zostanie na playstacji. Mendrek, Mejm i Jimmy. Będą sobie chłopy drukować okładki gier i sie wymieniać

Mejm dopiero za 5 lat zacznie grać na PS5 także on jest bezpieczny. Mendrek to koneser gowna, którego i tak nie kupisz w pudełku także też będzie zadowolony

Opublikowano

I tak wszystkie klapy poleca po sonke 6 day 1.

Jeszcze będą się zapisywać i stać w kolejkach, to są ludzie wytresowani przez korpo. Zbojkotują jak GTA VI XD

Opublikowano
3 godziny temu, MaZZeo napisał(a):

Ja już ubrany, a wy?69F14B0D-1DE6-4E5B-9036-559F1270F000.png

Brzózka się po tym nie pozbiera już.

Opublikowano

Zabawne. Tyle się gadało, że ludzie są przywiązani do ekosystemów, znajomych, trofeów, a wystarczyło zabrać płytki i już gracze byliby gotowi nawet przeskoczyć na jakąś nową, chińską konsole jakby taka się pojawiła.

Opublikowano

Przecież to tylko gadanina i tak kupią. Ależ to będzie jebanie na cenach jakiego ta branża jeszcze nie widziała obama

Dobrze że już jestem martwym graczem i lubię tylko residenta i pedalstwa Nintendo ale jednak trochę mi przykro że ominie mnie remake gowa. No trudno