Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 36,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Napisałbym, że xbox to najgorsze co spotkało branże, ale jest jeszcze nintendo

Opublikowano

Shen już wiesz kiedy polecisz do sklepu po swoje nintendo jak na grzecznego pieska przystało czy jeszcze nie wiadomo kiedy twoja chińska bajeczka o elfach wychodzi? )

Opublikowano

Oczywiście Krzysiu to nie jest sony playstation żeby nie było w co grać )

Opublikowano

A to podobno sonka zawsze dziewica nie zamyka studiów tylko zły microsoft image.png

Opublikowano

Non Koi to strasznie zal frog

Opublikowano

Słyszałem, ze Asha scancellowała Senue krzycząc "DO NOT RELEASE!" w słuchawkę.

Opublikowano

Szmata sonka patentuje dymanie klapów, teraz jeszcze głębiej.

Opublikowano

Asia do pracowników swoich studiów godzinę po Xbox Showcase

Opublikowano

Piękna rzecz jak CEO tak słucha fanów i nie rzuca słów na wiatr:

20260619_113338.jpg

Opublikowano

gdyby posłuchała to zrezygnowałaby również ze Steama lapka

Opublikowano

No tak, fanom marki wystarczy że posiadacze PS5 nie zagrają

Opublikowano

Zagrają tylko muszą dokupić pudełko za 1,5kola i potem wsadzić do szafy.

I to jest dobre

Opublikowano

Kolejna kochana osoba udzielająca się w social mediach i słuchająca graczy? Co może pójść nie tak )

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Zagrają tylko muszą dokupić pudełko za 1,5kola i potem wsadzić do szafy.

I to jest dobre

Każdy z nich przecież ma na biurku gamingowego peceta więc w czym problem.

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał(a):

No tak, fanom marki wystarczy że posiadacze PS5 nie zagrają

Mnie nie oszukasz. Cieszysz się z tego jeszcze bardziej niż ja. Tylko nadal musisz grać osobę która jest za tym żeby każdy grał na wszystkim bo przez 10 lat popierałeś i tłumaczyłeś wybryki Spencera, który niszczył Xboxa.

Ekskluzywność jest ważna, zawsze była ważna w tej branży od początku wojen Sega Nintendo itp

Gdybyś zaczął grać wcześniej niż pod koniec generacji Xboxa one to byś zrozumiał.

Nie ma miejsca na pudełko pod telewizorem bez ekskluzywnego softu, jak to niby sprzedać.

Opublikowano

Jedyne z czego się cieszę to tego że paradoksalnie przytemperowalo to trochę CW na forum. Jestem przekonany, że gdyby te Gearsy wychodziły na PS5 to mielibyśmy już kilkadziesiąt postów i statusów o ogrywaniu E-Day w "najlepszej" wersji na PS5 Pro przez Jimmyego i nero. A tak jest spokój.

Opublikowano

No nie wiem mi to nie wygląda na spokój. Cały internet się troszczy o los coalition bo nie wydają na ps5.

Ale spokojnie, zupełnie serio uważam, że po roku wyjdą te gearsy na PlayStation.

Opublikowano

Mega radość że te niebieskie śmieciuchy nie zagrają, jeden z najpiękniejszych gejmingowych prezentów tego roku a przecież na koniec roku jeszcze dobitka zeldą ze stajni Big N no ale u sony podobno stabilnie i będzie rosomak dla daunów mocny kandydat do goty haha

Opublikowano
1 hour ago, ASX said:

gdyby posłuchała to zrezygnowałaby również ze Steama lapka

I PC Microsoft Store.

Wiem że forumik ten temat przerobił tysiąc razy koło 2016, ale "Console Exclusive", to, motyla noga, kłamstwo.

Opublikowano
3 minuty temu, opTa napisał(a):

Wiem że forumik ten temat przerobił tysiąc razy koło 2016, ale "Console Exclusive", to, motyla noga, kłamstwo.

Też tak uważam. Ale to bardziej chyba chodzi o to żeby ograć w swoim ulubionym ekosystemie. Przecież większość osób na tym forum ma wszystkie platformy.

Przecież zagranie w gearsy jest dostępne niemal dla każdego za grosze np w gamepassie.

Opublikowano
3 minutes ago, devilbot said:

Przecież zagranie w gearsy jest dostępne niemal dla każdego za grosze np w gamepassie.

Gamepass + Geforce Now + appka w TV i tyle wyłączności. Mam nadzieję że ktoś władczy załata dziurę.