Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

3 mln kopii Forzy 6 poszło na samym steamie w pierwszym tygodniu od premiery. Na konsolach się mogą bawić w ekskluzywność, ale odcinanie się od najpopularniejszej platformy na pc to byłaby głupota w ich przypadku.

Jakoś te 400 baniek wydane na produkcję Gearsów musi się zwrócić. I tak będzie w chuj ciężko przy takim budżecie na korytarzową strzelankę, ale niech próbują. Na razie badają grunt i sprawdzają czy strategia "I hear you" przyniesie wzrost sprzedaży na konsolach. Jak się okaże, że jest lipa to będzie pudełeczko na ps5 i koniec console wars.

• Odpowiedzi 36,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, opTa napisał(a):

Gamepass + Geforce Now + appka w TV i tyle wyłączności. Mam nadzieję że ktoś władczy załata dziurę.

Nie no, niech Pupcio też se pogra

Opublikowano

Dokładnie nie ma źle życzyć graczom tylko klapom

Opublikowano
1 godzinę temu, opTa napisał(a):

Wiem że forumik ten temat przerobił tysiąc razy koło 2016, ale "Console Exclusive", to, motyla noga, kłamstwo.

Gdyby nie "console exclusive" to dział PS5 byłby o jakieś 80% chudszy, a tak nie wolno robić podobno bo propaganda sukcesu się nie zepnie

Opublikowano

Do tego Sonka dalej uprawia największe razczysko czyli płacenie za czasową ekskluzywność na konsolach. Pluje na takie praktyki i devow co biorą w łapę

Xbox chyba ostatni taki myk miał ze stalkerem i oby się na zawsze wyzbyli takiego czegoś

Opublikowano

Kolejna zła informacja: Sharma chce do tego wrócić

Opublikowano

No wątpię czy słyszałem coś takiego z jej ust, a analizowałem namiętnie jej wywiady z translatorem

Opublikowano

Te czasowe eksy od 3rd party mają tyle samo sensu co istnienie plejsteiszyn - raczej niewiele. Mogli by sobie darować

Opublikowano

Niestety ps5pro jimsa i jego najdroższe gta klęka przed mario kartem może na ps6 pro ultra sie uda pokonać tablet manta haha

Opublikowano
W dniu 19.06.2026 o 16:28, ASX napisał(a):

Kolejna zła informacja: Sharma chce do tego wrócić

Jeśli faktycznie chce powalczyć z takiej pozycji to co innego może zrobić?

Opublikowano

Jaka była w ostatnich latach wielka gra Xboxa, która zachwyciła wszystkich swoją jakością? Takiej gry po prostu nie ma.

Eurogamer.pl
No image preview

Twórca Ori ostro o Game Passie. „Fabryka przeciętności” i...

Thomas Mahler, współzałożyciel studia Moon Studios i reżyser serii Ori, dołączył do grona osób krytykujących strategię Microsoftu związaną z Xbox Game Pass.

Cos o czym wszyscy wiedzą.

Opublikowano

Indiana jones jest lepszy niż każda guwno gra film od sony

Opublikowano

fc489b76f02733c566ff6a90ef4d94dfe561cc9fa7389ed95bdeb85c790959de (1)~2.jpg

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Screenshot_20260625-180215_Google.png

W przyszłym roku można zamykać

Opublikowano

I cyk XBOX z kolejną podwyżką ceny xD

Opublikowano

Uff jak dobrze być już posiadaczem Xboxa Series seX.

Na jesień Gearsy i GTA, tylko to się liczy

Opublikowano

Dobra to w sierpniu sonka może już śmiało podnosić ceny

Opublikowano

Przynajmniej dali miesiąc na decyzję. Sonka walnęła info na parę dni przed podwyżką, nawet się człowiek nie obrócił i było po robocie ;p.

Opublikowano

Dobrze, że kupiłem tego prosiaka i złożyłem blache w zeszłym roku, spokoj na kilka lat ze sprzętem.

Opublikowano
W dniu 9.06.2026 o 10:30, Masorz napisał(a):

Od jakiegoś czasu zawsze jak widzę świnię albo wilka to przypominają mi się prace użytkownika @SebaSan1981

Cicho bo przyjdzie pani doktor i przebada towarzycho D

Boars are not boring.png