Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Bielik napisał(a):

Szkoda, że gyrosy nie wyjdą w najlepszej konsolowej wersji na prosiaki, ale ogra się na serious x w gamepassie najlepiej kupionym w Indiach, polecam ten styl życia. Ale juz Fable po bożemu na plejstejszą i ja szczęśliwy i asax szczęśliwy i giereczkowo sie kręci.

Polecam jednak poczekać. Pewnie na start będzie 25 fps. Pół roku pózniej 30 fps. Żeby po 2 latach móc dopiero zagrać w 60 fps. Jak to w xboxowie bywa od lat.

• Odpowiedzi 36,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Twórcy Sarosa chyba próbują się odkuć bo na steam Returnal w rekorodowo niskiej -67%. Za tyle można sprawdzić

Opublikowano

Ludzie kupujący gry muszą ich nienawidzić kupują tą samą Forse, gdzie nawet wyścigi nie są ważne tylko robienie fotek, punkty dostajemy za jakieś emo rzeczy, a boży Saros leży pachnący na półeczkach. Świat nie jest sprawiedliwy.

W samochod można sobie wziąść i pojechać, zdjęcia porobić sąsiadom, a w kosmosie obcych ponapierdalać już trudniej.

Opublikowano
58 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

a boży Saros leży pachnący na półeczkach

Ciekawe jaka przyszłość czeka Housemarque po takiej wtopie sprzedażowej. Trzeciej gry w tym stylu sonka nie da im zrobić, więc zostaje nowa gra w innych klimatach albo zamknięcie : (

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał(a):

Polecam jednak poczekać. Pewnie na start będzie 25 fps. Pół roku pózniej 30 fps. Żeby po 2 latach móc dopiero zagrać w 60 fps. Jak to w xboxowie bywa od lat.

Nie każde studio jest pod władaniem złotoustego Todda z magią umiejętności Beth.

Opublikowano

Przecież Sarosa kupił jeden na stu użytkowników konsoli może xd nawet jakby zamknęli to studio to Sonowcy będą mieli to w huju

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Housmarque dalej będzie tworzyć " Returnale " . Kropnięcie przez Sony tego studia to by było samobójstwo PRowe.

Samobójstwo było przy Bluepoint i nikt teraz o tym nie pamięta. Media Molecule nie wiem po co to żyje.

Opublikowano
56 minut temu, Patapon napisał(a):

Samobójstwo było przy Bluepoint i nikt teraz o tym nie pamięta.

Ja pamiętam problem Nawet udało mi się urazić uczucia konsolowe płatków śniegu pytając przed SoP czy będzie rimejk MGSa od Bluepoint nosacz3

Opublikowano

BP nic nie zrobiło w tej generacji oprócz odświeżenia DS. Dlatego nikogo to nie obchodziło.

HS zrobiło najlepszą grę generacji Returnal, a niedawno Saros. Nie da się ot tak usunąć tak zasłużonego studia. Skutki by odczuwali latami i PS6 byłbym flopem.

Opublikowano

Najlepszą grę generacji xdd wy sami tworzycie swoją rzeczywistość

A BP miało zrobić remake Bloodborne i uzdrowić całe Plejstejszyn

Opublikowano

Ten Clockwork Revolution to może być czarny koń przyszłego roku

Opublikowano

Nie sądzę. Sprzeda się fajnie zwłaszcza na pc. Studio ma mocne pecetowe korzenie i patrząc na ich poprzednie tytuły można spodziewać się ambitnej gry.

Opublikowano
6 minut temu, devilbot napisał(a):

Ten Clockwork Revolution to może być czarny koń przyszłego roku

Czarny balas yebany chyba mdr

Opublikowano

Właśnie Pupcio, miałem pytać na zaś, jak za dwa lata Muramasa wyjdzie na Xboxa to normalnie się cieszyć i mówić że zajebiście?

Ty chyba teraz cały pokaz miałeś taki, więc będziesz wiedział

Opublikowano

Myśle że to święto graczy xbox patrząc ile obecnie gier omija tych zielonych sc0rwensynów. Natomiast odpowiedzi na to pytanie nie znam bo ja grałem w gre Muramasa Rebirth LATA temu na przenośnej maszynce ze stajni sony ;)

Opublikowano

Stajnia sony? Czytałem o tym w mitologii greckiej, Herakles napierdalał szpadlem kilka dni żeby ją wyczyścić

Opublikowano

Może jeszcze odżyje? Ten ścierwojad xbox po 13 latach wstał dzięki nekromancji tej baby

Opublikowano
5 minut temu, devilbot napisał(a):

Vita, Vita TV, vr, vr2, portal

Mają nosa do hardware

Przecież Portal ma się świetnie, niektórzy mówią że to najlepszy hh i wolą grać na nim w kuchni niż na tv

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Przecież Portal ma się świetnie, niektórzy mówią że to najlepszy hh i wolą grać na nim w kuchni niż na tv

Pewnie dlatego bo mało kto ma tv w kuchni