Opublikowano 5 lutego 20241 r 2 minuty temu, Whisker napisał: Może być logo nawet Burger Kinga jak będzie dostawać takie gry jak Plej Horizon zapomniany miesiąc po premierze, bezduszny GoW:Ragnarok i Spierdolman 2 bez żadnej nagrody, za to na podium rozczarowania roku na PSXE. Rzeczywiście, logo BurgerKinga pasowałoby tu jak ulał. Na szczęście już w drodze remastery 3-letnich gier, bo na nowości od Sony nie ma co liczyć. Co najwyżej wojować multiplatformami.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Horizon zapomniany miesiąc po premierze, bezduszny GoW:Ragnarok i Spierdolman 2 bez żadnej nagrody, za to na podium rozczarowania roku na PSXE. Rzeczywiście, logo BurgerKinga pasowałoby tu jak ulał. Na szczęście już w drodze remastery 3-letnich gier, bo na nowości od Sony nie ma co liczyć. Co najwyżej wojować multiplatformami. Nadal lepsze od crapfielda i redfall
Opublikowano 5 lutego 20241 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Horizon zapomniany miesiąc po premierze, bezduszny GoW:Ragnarok i Spierdolman 2 bez żadnej nagrody, za to na podium rozczarowania roku na PSXE. Rzeczywiście, logo BurgerKinga pasowałoby tu jak ulał. Na szczęście już w drodze remastery 3-letnich gier, bo na nowości od Sony nie ma co liczyć. Co najwyżej wojować multiplatformami. Ileż to gier ex od MS dostało nagród? Z drugiej strony ja nie patrzę na nagrody bo to JA mam się dobrze bawić. A w tematach owych tytułów wymienionych przez Ciebie wiele osób podzieliło moje zdanie więc aż tak źle nie było. podejrzewam a nawet jestem pewny że nie wymasterowales ani Starfielda ani redfalla tak wielbionego za to ja mam 3 platyny w tych trzech pozycjach które wymieniłeś i bawiłem się świetnie, owszem nie były to gry na przysłowiową Dychę ale były na tyle dobre że przykuły mnie do ekranu dając satysfakcję. Edytowane 5 lutego 20241 r przez Whisker
Opublikowano 5 lutego 20241 r Cerny mordo dodaj jeszcze Quick Resume, zalej cewki w zasilaczu tym szarym gównem co ma XSX to może kupię w końcu tę plejkę
Opublikowano 5 lutego 20241 r Widać że Paolo najmocniej przeżywa strate xboxa może gość w końcu zacznie grać w gry czy coś jak się wyrwał z tego zielonego koszmaru
Opublikowano 5 lutego 20241 r Xbox to stara kurwa! Xbox jebany jest! Xboxa trzeba pierdolić! Xbox od tego jest! Ale będziemy grali w statfield,odpalamy maszynę i lądujemy na planecie Choroszcz.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 5 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Ale będziemy grali w statfield
Opublikowano 5 lutego 20241 r Ależ mocarny poniedziałek xdd ale już wszyscy trąbią więc trudno żeby to okazały się zwykłe plotki. Ja myślę że to klasyczny kontrolowany wyciek
Opublikowano 5 lutego 20241 r Jednej rzeczy faktycznie nie potrafię zrozumieć. Z czego faktycznie wy się cieszycie? Zadyszka 1st party Sony jest widoczna gołym okiem, sprzedaż PSVR2 jest astronomiczną porażką, nie wspominając już o samym marnym wsparciu od Sony. Jak konkretnie fakt, że Xbox staje się multiplatformowy ma poprawić waszą sytuację.
Opublikowano 5 lutego 20241 r No że ta c0rwa xbox w końcu zdechła zanim się pojawił to wszystko było dobrze na tym świecie
Opublikowano 5 lutego 20241 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: No że ta c0rwa xbox w końcu zdechła zanim się pojawił to wszystko było dobrze na tym świecie A zwłaszcza hamulec w postaci XSS
Opublikowano 5 lutego 20241 r 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jednej rzeczy faktycznie nie potrafię zrozumieć. Z czego faktycznie wy się cieszycie? Helldrivers 2 FFVII REBIRTH Ronin Stellar Boży Blade Wszystko w najbliższy 4 miesiącach. Królestwo Niebieskie
Opublikowano 5 lutego 20241 r 2 minuty temu, YETI napisał: Helldrivers 2 FFVII REBIRTH Ronin Stellar Boży Blade Wszystko w najbliższy 4 miesiącach. Królestwo Niebieskie Wspaniałe multiplatformy, będzie grane na PC w najlepszej jakości. ale kiedyś coś od Sony? remaster TLOU Part I w 2025?
Opublikowano 5 lutego 20241 r 58 minut temu, Whisker napisał: Kolejna konsola MS jak powstanie będzie pozbawiona płyt Chyba nie sądzisz, że PS6 będzie na płytki ? xD
Opublikowano 5 lutego 20241 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Wspaniałe multiplatformy, będzie grane na PC w najlepszej jakości. ale kiedyś coś od Sony? remaster TLOU Part I w 2025? Dopisek, że gra jest zrobiona przez wewnętrzne studio Sony czyni ją lepsza ? chyba tylko w oczach klapow, a mimo to gry wysokobudżetowe dostępne tylko na konsoli Sony są często bardziej dopracowane niż te na konsoli Microsoftu. U zielonych za to fajne AA wychodzą, taki pentiment czy inne Ori fajne do ogrania na smarkfonie w potężnym xcloud
Opublikowano 5 lutego 20241 r Musi być koniecznie wewnętrzne, jak zlecasz robotę zewnętrznemu, to robi się nieprzyjemnie jak na szaraku i czarnuli.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Teraz Plejka jak polega na multiplatformach 3rd party to już jest gitówa. Ja pierdolę, jak PlayStation wycofa się z płyt i sprzętu to będziecie robił Sony gałę z połykiem, że dobrze robią chłopaki jest wszystko w porządku. Taki beton to skarb, Pupcio nawet konsoli żadnej nie ma, a się cieszy szczęściem Plejki!