Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Może być logo nawet Burger Kinga jak będzie dostawać takie gry jak Plej

Horizon zapomniany miesiąc po premierze, bezduszny GoW:Ragnarok i Spierdolman 2 bez żadnej nagrody, za to na podium rozczarowania roku na PSXE. Rzeczywiście, logo BurgerKinga pasowałoby tu jak ulał. Na szczęście już w drodze remastery 3-letnich gier, bo na nowości od Sony nie ma co liczyć. Co najwyżej wojować multiplatformami.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Horizon zapomniany miesiąc po premierze, bezduszny GoW:Ragnarok i Spierdolman 2 bez żadnej nagrody, za to na podium rozczarowania roku na PSXE. Rzeczywiście, logo BurgerKinga pasowałoby tu jak ulał. Na szczęście już w drodze remastery 3-letnich gier, bo na nowości od Sony nie ma co liczyć. Co najwyżej wojować multiplatformami.

Nadal lepsze od crapfielda i redfall :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ileż to gier ex od MS dostało nagród? Z drugiej strony ja nie patrzę na nagrody bo to JA mam się dobrze bawić. A w tematach owych tytułów wymienionych przez Ciebie wiele osób podzieliło moje zdanie więc aż tak źle nie było.

podejrzewam a nawet jestem pewny że nie wymasterowales ani Starfielda ani redfalla tak wielbionego za to ja mam 3 platyny w tych trzech pozycjach które wymieniłeś i bawiłem się świetnie, owszem nie były to gry na przysłowiową Dychę ale były na tyle dobre że przykuły mnie do ekranu dając satysfakcję.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Cerny mordo dodaj jeszcze Quick Resume, zalej cewki w zasilaczu tym szarym gównem co ma XSX to może kupię w końcu tę plejkę

image.thumb.png.66f96e0b6dbbdb0eaf29279f2596e1ab.png

Opublikowano

Widać że Paolo najmocniej przeżywa strate xboxa może gość w końcu zacznie grać w gry czy coś jak się wyrwał z tego zielonego koszmaru :)

Opublikowano

Ależ mocarny poniedziałek xdd ale już wszyscy trąbią więc trudno żeby to okazały się zwykłe plotki.

Ja myślę że to klasyczny kontrolowany wyciek 

Opublikowano

Jednej rzeczy faktycznie nie potrafię zrozumieć. Z czego faktycznie wy się cieszycie? Zadyszka 1st party Sony jest widoczna gołym okiem, sprzedaż PSVR2 jest astronomiczną porażką, nie wspominając już o samym marnym wsparciu od Sony. Jak konkretnie fakt, że Xbox staje się multiplatformowy ma poprawić waszą sytuację.

Opublikowano

No że ta c0rwa xbox w końcu zdechła :) zanim się pojawił to wszystko było dobrze na tym świecie

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

No że ta c0rwa xbox w końcu zdechła :) zanim się pojawił to wszystko było dobrze na tym świecie

A zwłaszcza hamulec w postaci XSS

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jednej rzeczy faktycznie nie potrafię zrozumieć. Z czego faktycznie wy się cieszycie? 

Helldrivers 2

FFVII REBIRTH

Ronin

Stellar Boży Blade 

Wszystko w najbliższy 4 miesiącach.

:banderas:Królestwo Niebieskie :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Helldrivers 2

FFVII REBIRTH

Ronin

Stellar Boży Blade 

Wszystko w najbliższy 4 miesiącach.

:banderas:Królestwo Niebieskie :banderas:

Wspaniałe multiplatformy, będzie grane na PC w najlepszej jakości. :fsg: ale kiedyś coś od Sony? remaster TLOU Part I w 2025?

Opublikowano
58 minut temu, Whisker napisał:

Kolejna konsola MS jak powstanie będzie pozbawiona płyt

Chyba nie sądzisz, że PS6 będzie na płytki ? xD

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wspaniałe multiplatformy, będzie grane na PC w najlepszej jakości. :fsg: ale kiedyś coś od Sony? remaster TLOU Part I w 2025?

Dopisek, że gra jest zrobiona przez wewnętrzne studio Sony czyni ją lepsza ? :kekw: chyba tylko w oczach klapow, a mimo to gry wysokobudżetowe dostępne tylko na konsoli Sony są często bardziej dopracowane niż te na konsoli Microsoftu. U zielonych za to fajne AA wychodzą, taki pentiment czy inne Ori fajne do ogrania na smarkfonie w potężnym xcloud :banderas:

Opublikowano

Musi być koniecznie wewnętrzne, jak zlecasz robotę zewnętrznemu, to robi się nieprzyjemnie jak na szaraku i czarnuli.

Opublikowano

Teraz Plejka jak polega na multiplatformach 3rd party to już jest gitówa. Ja pierdolę, jak PlayStation wycofa się z płyt i sprzętu to będziecie robił Sony gałę z połykiem, że dobrze robią chłopaki jest wszystko w porządku. :kekw: Taki beton to skarb, Pupcio nawet konsoli żadnej nie ma, a się cieszy szczęściem Plejki!

Opublikowano

Ja się cieszę nieszczęściem xboxa  :)