Opublikowano 25 maja 200915 l ale chodzi mi o najnizsza cene, nie w sklepie. na allegro oscyluja w okolicach 400-500zl, kupil ktos taniej gdzies? jakie karty sa teraz w zestawach dodawane przez sony?
Opublikowano 13 czerwca 200915 l ps2 30004 r, przerobiona chipem modbo 520 2 oryginalne duale, jeden w stanie bdb, drugi db oryginalna memorka memorka do gier psx'owych kabel rgb pionowa podstawka mikrofony do singstara oryginalne pudlo (troche podniszczone) ile ze ten zestaw ? zastanawiam sie tez nad sprzedaza mikrofonow i jednego pada oddzielnie, ale nie wiem czy warto
Opublikowano 15 czerwca 200915 l TV LG 26LC51 mam go prawie rok, stan idealny, nie ma żadnych martwych pikseli czy subpikseli. Ile mógłbym za niego dostać?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Witam Xbox 360 premium 20GB (rok produkcji 2006, kupiony dzień po premierze polskiej, raz naprawiany(RROD) wymieniane były wtedy płyta główna i napęd, wcześniej hitachi teraz jest benq, konsola nie przerabiana, pełne okablowanie), 11 gier(w tym min. GTA4, Dead Space, pierwsze Gearsy), kabel VGA, 2 pady(jeden bezprzewodowy). Proszę o wycenę.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Gamecube fiolet def jam fy ,mario kart , eternal darkness ,spiderman dragon ball z , ile ?
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Laptop . Kupiony w marcu 2007 roku . IBM Lenovo PZ05JPB C200 . Procesor Intel Celeron 1,6 GHz , Pamięć 504 MB RAM , pojemność dysku 40 GB , matryca 15,4 , 4:3 , nagrywarka dvd , bateria już trzyma tylko około godziny . Na matrycy pojawił się ze trzy miechy temu pionowy żółty pasek wielkości 1 piksela ( przez całą matrycę ) . Do tego zwalone wejście na słuchawki i te do RJ-45 do neta . internet podłączam pod usb . Chcę go sprzzedać i kupić sobie nowy . Za ile mógłbym go opylić ? Edytowane 30 czerwca 200915 l przez malin1976
Opublikowano 30 czerwca 200915 l mysle ze na wiecej niz 400-450zl nie masz co liczyc. celeron, uwalona matryca, malo ramu i maly dysk, do tego te osobne usterki (podejrzewam ze cos z plyta glowna nie tak jest, ulamala sie czy co?)
Opublikowano 1 lipca 200915 l Myślisz że to nie matryca tylko płyta ? Nie znam się za bardzo na tym . Lapek chodzi dobrze tylko ten pasek ...
Opublikowano 1 lipca 200915 l Mam nowiutka plyte glowna ASUS Crosshair II AM+ Republic of Gamers Prosze o wycene Zamienilbym na cos, ale na co
Opublikowano 1 lipca 200915 l xbox 360 arcade falcon z dyskiem 20gb nieprzerobiony + 3 gry , gears of war , crackdown , gta4 rok produkcji chyba lipiec 08 Edytowane 1 lipca 200915 l przez Raiga
Opublikowano 1 lipca 200915 l Myślisz że to nie matryca tylko płyta ? Nie znam się za bardzo na tym . Lapek chodzi dobrze tylko ten pasek ... nie no, pasek zdecydowanie od matrycy {sprobuj ja "masowac" na dole i gory paska, moze pomoc}. co do plyty glownej, to te wejscia/wyjscia sa pewnie przez nia zepsute.
Opublikowano 1 lipca 200915 l xbox 360 arcade falcon z dyskiem 20gb nieprzerobiony + 3 gry , gears of war , crackdown , gta4 rok produkcji chyba lipiec 08 450?Góra 500 chociaż wg mnie 450 to idealna cena
Opublikowano 8 lipca 200915 l -gears of war -gears of war 2 -prince of persia -dead space -fallout 3 -star wars force unleashed -most wanted Wszystko na 360. Wersje 3xA albo 2xA 1xPl. Za 450 da rade to pogonić?
Opublikowano 14 lipca 200915 l playstation 2, przerobione ripperem + pad + memorka. kopie gier nie chodza, za to oryginaly i filmy na dvd owszem. stan wizualny sredni ?
Opublikowano 27 lipca 200915 l Witam! Tylko prosze sie nie smiac. Mam na sprzedaż konsole telewizyją Pegazus. ^_^ Nie jest to stara wersja tylko nowa kupiona może 5 lat temu. BDB stan, żadnych rysek, z pudełkiem, 2 padami, pistoletem i paroma grami. Chcialbym ją wystawić na allegro. Kiedyś jak patrzyłem niektóre konsole dosyć ładnie schodziły. Poszła by chociaż za 30 złocziszy?
Opublikowano 27 lipca 200915 l Spiderman 3 na BD (2 płyty), raz obejrzane. Za ile mogę się pozbyć tego badziewia?
Opublikowano 28 lipca 200915 l PSP FAT, uszkodzone z pękniętym wyświetlaczem i wyłamaną zapinką w którą wpina się wyświetlacz. Reszta działająca Sprzęt z ładowarką i kartą 1GB. 3 gry na PSP: Burnout Legends, Tekken DR, Ridge Racer - wszystko wydania premierowe, 3xA, bdb stan.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Atari 7800 + Mario Bros. Donkey Kong,Donkey Kong Junior,Ms. Pac Man{Wersje na 7800}
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Ktoś tu się orientuje w dreamcastach? Ile jest warty oryginalny arcade stick? Grandia 2, Phantasy Star Online 2, Bleemcast do Tekkena 3 (Bez pudełek). Po ile schodzą oryginalne pady? Karty pamięci VMU?
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Witam! Tylko prosze sie nie smiac. Mam na sprzedaż konsole telewizyją Pegazus. ^_^ Nie jest to stara wersja tylko nowa kupiona może 5 lat temu. BDB stan, żadnych rysek, z pudełkiem, 2 padami, pistoletem i paroma grami. Chcialbym ją wystawić na allegro. Kiedyś jak patrzyłem niektóre konsole dosyć ładnie schodziły. Poszła by chociaż za 30 złocziszy? Zależy czy posiadasz oryginalnego Pegasus'a (zabawne - "oryginalny Pegasus" ) czy jakąś targóweczkę, w sumie jeśli kupiłeś 5 lat temu to chyba masz to drugie - nówki po 2 dyszki chodzą. Spiderman 3 na BD (2 płyty), raz obejrzane. Za ile mogę się pozbyć tego badziewia? ~35zł ostatnio sam sprzedawałem, wcześniej kupiłem nówkę za niewiele więcej - nie jest to towar deficytowy Edytowane 7 sierpnia 200915 l przez stoodio
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Ktoś tu się orientuje w dreamcastach? Ile jest warty oryginalny arcade stick? Grandia 2, Phantasy Star Online 2, Bleemcast do Tekkena 3 (Bez pudełek). Po ile schodzą oryginalne pady? Karty pamięci VMU? Karta VMU 18-20 zeta GRANDIA 2 [bez pudelka ] 45-50 zeta Phantasy Star Online 2 [bez pudla] 25-35 zeta Bleemcast 30-40 spokojnie mozesz krzyczec