Opublikowano 28 maja 20231 r siema taki zestaw, znalazłem jeszcze 1 ekstra pad ori, czyli 2x Pad w zestawie. Sprawny model, wszystko git. Ile może byc to warte?
Opublikowano 31 grudnia 20231 r Ostatnio znalazłem na sklepie Nowe PS2 firmy Sony, nigdy nieużywane, jedynie co to plomba od playstation przecięty, ze względu na to, że klient pewnie X lat temu chciał zobaczyć zawartość pudełka. Wszystko w nim jest oryginalne, pudełko itd. Jest szansa, ze od sklepu jeszcze 2 lata gwarancji, paragon będzie.w komplecie. Chciałem się spytać ile ono jest faktycznie warte? Za ile mogę realnie sprzedać?
Opublikowano 31 grudnia 20231 r Slimka? Jeśli tak to nowe zaplombowane chodzą od 300-400 dolców bez wysyłki, cła ect. Twoja pewnie była już wyciągana z pudełka to dostaniesz kasę za idealny stan ale nikt nie zapłaci za to jak za nowe. Jak FAT to daj na licytację i te kilkaset dolców może wpaść. Jak coś FATY chyba nigdy nie były plombowane.
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi Mam w domu Wii U w specjalnym wydaniu Wind Waker w z pudełkiem, w bdb stanie z Pro controllerem i zestawem całkiem niezłych gier i zastanawiam się czy jest to coś warte więcej niż mój sentyment. Na konsoli jeszcze kilka gier na sporym USB (konsola nie przerobiona - służy jako dysk), m.in. Metroid Prime, wszystkie dodatkowe trasy i dlc do Mario Kart 8, Fatal Frame Maiden of Black Water (jak dobrze pamiętam?). https://postimg.cc/gallery/dr51PdF A i jeszcze mam Mario Galaxy 1 i 2 i wiilota do tego. Edytowane 28 kwietnia 202428 kwi przez marbel007
Opublikowano 1 maja 20241 maj Jaka cisza Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj. Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie okolice 3k.
Opublikowano 1 maja 20241 maj 2 godziny temu, iluck85 napisał: Jaka cisza Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj. Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie okolice 3k. Dzięki, już myślałem, że nikt się nie orientuje.. Właśnie mocno myślę by to powystawiać i może bym kupił za to Series X i mojego One Xa wymienić... Albo planszówek nakupować
Opublikowano 1 maja 20241 maj Jest za duży rozstaw cenowy żeby Ci coś konkretnie podać. Musisz popatrzeć. Ale nowego Series X kupisz za to ze spokojem.
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Ile za taki zestaw moglbym w PL zawolac? Najchetniej opchnalbym calosc jesli ktos by sie chetny znalazl
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Commodore c 64 , magnetofon do tego , joystick wszystko wygląda jak nowe oczywiście sprawne + 15 gier. Gość chce 1000 zł, brat sie pyta czy da sie zarobić na tym w przyszłości? Edytowane 21 sierpnia 202421 sie przez Dud.ek
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Nie bardzo, przecież ceny można sprawdzić na portalach aukcyjnych. Chyba ,że w śród gierek jest ukryta jakaś perełka co na ebayu chodzi za większe pieniądze. Jak nowe to ciężko ocenić bez zdjęć.
Opublikowano 11 października 202411 paź Ile mogę dostać za: PS4 FAT (nowsza wersja matowa) w stanie dobrym, była czyszczona ale nadal głośno chodzi z padem w stanie bdb, kablami, papierami i pudełkiem z bundle Uncharted Kolekcja. Na dysku zainstalowane P.T Gamecube w wersji limitowanej Resident Evil 4 + pad RE4, kable, zasilacz, 2 memorki, brak pudełka. Stan idealny ale konsola ma chipa do odpalania moich importów, piraty nie były odpalane.
Opublikowano 30 października 202430 paź PS4 z P.T. poszło dziś na eBay za 1999 zł + wysyłka niestety minus opłaty to wyszło niecałe 1800.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Czapa Mercedesa z podpisami Lewisa Hamiltona i Georga Russella może być coś więcej warta? Totalnie nie siedzę w F1, a czapę wygrałem przypadkiem w konkursie. Myślałem, że wystawię gdzieś na eBay'u, ale niestety dziadostwo przyszło bez żadnego certyfikatu autentyczności, który z pewnością podbiłby wartość. Jest sens to wystawiać w rodzimych serwisach, czy interesować się bardziej sprzedażą za granicą?