Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano

Sporo zapominalskich, jednak dobrze było wziąć wiecej niz jedna sztuke :nosacz3:

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 96,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano

Jak będę miał 2 (nie wiem czy przy okazji jakiegos wspieram to nie mial byc jako gratis a swoj juz zamowilem) a do kupna nie bedzie juz żywcem nigdzie dostepny to dam znać  i mogę komuś wysłać (oczywiscie za free) ;)

Opublikowano
57 minut temu, K.Adamus napisał:

mogę komuś wysłać (oczywiscie za free)

Wysyłka za darmo, ale sam numer płatny.

Z Patrona mają być dwie sztuki.

Opublikowano

Sorry ale chyba nie ogarnałem. Ten numer ZERO który zreszta kupiłem z miesiąc temu nie miał mieć premiery na przełomie sierpnia/września? 

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Sorry ale chyba nie ogarnałem. Ten numer ZERO który zreszta kupiłem z miesiąc temu nie miał mieć premiery na przełomie sierpnia/września? 

UWAGA: TO JEST PRZEDSPRZEDAŻ. Wysyłka będzie zrealizowana do końca sierpnia 2022 r. Szczegóły w opisie poniżej.

Magazyn PSX ZERO otrzymują gratis:

- aktywni Patroni, którzy w akcji patronite.pl/PSXEXTREME wsparli lub wesprą nasz magazyn do dnia 5.08.2022 na kwotę 100 PLN łącznie (niezależnie od wybranego progu wsparcia) i/lub

- wzięli udział w akcji wspieram.to/AMIGA.

Opublikowano

Widać, że zerówka trochę podbiła hajsy na patronite, bo pierwszy raz od pół roku wsparcie nie poleciało w dół, a wzrosło.

Spoiler

Nadal za mało, żeby opłacić kogoś od normalnej komunikacji z patronami :balon:

Opublikowano

Jeśli ktoś chciałby odsprzedać numer zerowy (plusem byłaby osoba z Łodzi) to jestem chętny.

Opublikowano

Nie panikowałbym jeszcze, pewnie będą dostępne na shop.psxextreme.pl :)

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano

Patrone i inne takie. xD Bym na allegro kupił, tylko hajs przyszedł zbyt późno. Ja mnie ominie to trudno.

Ja bym z chęcią odnowione egzemplarze zakupił nawet z dopłatą :P

Opublikowano

U mnie to samo:banderas:

Musze skonczyc numer 300, jeszcze tylko recki zostały:)

Opublikowano

U mnie tez JUZ PRZYGOTOWUJO COŚ DLA MNIE

Bedzie czytane w wiktorgames. 

Opublikowano

Ja niepotrzebnie wziąłem tą paczką Allegro, a nie wiedziałem (jeszcze wtedy) ze to ekonomiczna paczka +5 dni :/ ale mam co robić.

Opublikowano

Czyli Patroni zostali na lodzie, bo zero wieści :)

Opublikowano

Patroni i prenumeratorzy zawsze na końcu, dlatego wziąłem numer na allegro, a ten z patronie na handel dla spoznialskich :nosacz3:

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

U mnie to samo:banderas:

Musze skonczyc numer 300, jeszcze tylko recki zostały:)

30 minut temu, LeifErikson napisał:

U mnie też w przygotowaniu. :obama:Trzeba przyspieszyć lekturę 300. :D

Koledzy, ale numer 0 to taki spin off, nie trzeba znać zawartości numeru 300 żeby zacząć czytać numer 0. :reggie:

Opublikowano

Po prostu wydrukowali już etykiety w związku z dużym zainteresowaniem. One są ważne miesiąc, więc równie dobrze przesyłki mogą zacząć nadawać dopiero za 2-3 tygodnie.

Opublikowano

Ja to chyba pocztą dostanę, bo książka o Amidze była wysyłana kurierem, o ile pamiętam. Oby tu listonosz nie zmaltretował, bo to wyjątkowy okaz :bunny:

Będzie jakaś oficjalna zapowiedź z rozpiską, liczbą stron etc...? 

E... A jest na pierwszej stronie tematu :wallbash:

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

Tak mnie wzięło na wspomnienia, że przy czytaniu numeru zero chyba nie obędzie się bez łzy w oku. Ja pierdo.le pamietam jak dziś jak dostałem pierwsze numery PSXa z pożyczonym PSX-em z kilkunastoma oryginalnymi grami w 97’ i się zaczęło.