Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano

Aha, i to musi być wysłane z maila przypisanego do konta na patronite, bo pewnie po tym weryfikują patrona i jego wpłaty. 

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 96,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano

Nauczony doświadczeniem wrzuciłem w maila adres, nick na Patro, screeny z historii wpłat i numer subskrybcji. Nie ma szans, że pojawi się jakaś wątpliwość z takim zestawem danych.

Spoiler

Mam przynajmniej taką nadzieję :balon:

Opublikowano
14 minut temu, LeifErikson napisał:

To wyślij maila na hello@idea-ahead.com z tytułem Patronite i adresem do wysyłki. Jeśli wsparles na co najmniej 100zl, to dostaniesz 2 sztuki numeru 0 + jakieś prezenty.

To raczej nie otrzymanie tego maila decyduje o "przyznaniu" numeru 0, tylko ile się wpłaciło na patronite. Według mnie ślijcie tego maila z adresem do wysyłki i już. 

O paczkomat prosili, czy adres korespondencyjny? 

Opublikowano

Adres pocztowy, na Patronite jest post z detalami.

Opublikowano
4 minuty temu, Chabera napisał:

O paczkomat prosili, czy adres korespondencyjny? 

Korespondencyjny tylko. Właśnie zaznaczone jest w mailu, żeby NIE wysyłać numeru paczkomatu, tylko normalny adres do wysylki.

Opublikowano

No elo :cool:

IMG_20220822_102038.jpg

Opublikowano

Allegro przesyłka polecona.

1 minutę temu, grzybiarz napisał:

@Rozi a jak zamawiales? allegro kurier?

Opublikowano

Brałem na allegro poprzez paczkomat i od 9 sierpnia oczekuje na nadanie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Allegro przesyłka polecona.

U mnie też polecony ale oczekuje na nadanie.

Najlepszy jest czas dostawy.

Cytat

Przewidywana dostawa u Ciebie: pt. 4 lis. ‑ pon. 7 lis.

:teehee:

Opublikowano

Ja zamówiłem na stronie Pixela i PSXe, opłaciłem, ale dostałem tylko potwierdzenie przyjęcia zamówienia i otrzymania wpłaty.

Opublikowano
W dniu 19.08.2022 o 21:59, MichAelis napisał:

Jak boga kocham lapusz wyjasni. Dziwie sie ze wy na cokowlwiek liczycie. Wejdzcie na komentarze zbiorek tam jest lore. On ma wszystkich w dupie, byle placili pieniazki.

Ale skąd to zdziwienie? Pan Łapusz doskonale wie w jakiej branży robi i jakich ma odbiorców. I Ci odbiorcy sami sobie są winni, bo co miesiąc wkurw na prenumeratę, opóźnienia z patronite itd, ale wyjdzie kolejna zbiórka albo numer specjalny, to łosie kupują po kilka sztuk i przestają szczekać, a hajs do wydawnictwa wpłynie tak samo czy będą szczekać czy nie. Mnie jak wkurwiały opóźnienia w prenumeracie to po prostu z niej zrezygnowałem i zamiast wszystkich numerów w roku kupie sporadycznie kilka. To jedyny argument dla wydawcy za poprawieniem jakości obsługi, a nie wysyłanie maili z żalem że gazetka nie doszła albo pisanie złosliwych postów na patro. Wiele osób dało sie ponieść sentymentom i idei ratowania swojego ulubionego pisma i ok szanuje, ale wtedy chyba warto też zluzować oczekiwania i nie pruć sie o to, że ktoś z allegro dostał pismo dzień szybciej od patrona XD

Edytowane przez number_nine

Opublikowano

Ja już też mam :) parę godzin temu doszło. 

IMG_20220822_142419.jpg

Jest recka Dooma i Alien Trilogy, więc chętnie poczytam. 

Opublikowano

Patroni może dostaną w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Moj egzemplarz wyruszyl w droge moze jutro poczytam sobie przy kawusi w pracy. Milo by bylo.

Opublikowano

Zamówiona gdzieś w chuj późno na allegro i też dziś wysłali.

Opublikowano

Do mnie tez wysłane :) szkoda, ze akurat dzisiaj wyjeżdżam i kilka dni mnie nie będzie w mieszkaniu :/ 

Opublikowano

PROSIMY NIE PODAWAĆ OCEN GIER ZRECENZOWANYCH W TYM NUMERZE! 

Spoiler

dobra dajcie w spoilerze ile dostała Lara Pojara bo nie wytrzymam

jaram się jak pochodnia bo Inpost już cośtam szykuje (allegro)