Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 291,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja tam w końcu wziąłem się za granie. Fakt, grę kupiłem day one na premierę, ale jakoś nie miałem zajawki na survivale i brak chęci na ogólne granie w gierki. Ale teraz załapałem bakcyla i całkowicie się wsiąknąłem. Podoba mi się ta cała mgła, wszędobylski brud na budynkach, pomieszczeniach, no graficznie wygląda to bardzo ładnie, a gram w quality mode - ale kurde, mam wrażenie, że ten tryb to nie jest do końca dopracowany, potrafi chrupnąć gierka, a gram na zwykłym PS5. Myślałem, że Bloobery ogarnęli z tą optymalizacją gry, a jednak zdarzają się mikroprzycięcia, zwłaszcza przy obracaniu się i otwieraniu mapki.

Miasteczko zwiedziłem i zajrzałem tam w każdy zakamarek, gdzie to było możliwe, leje się klimat z ekranu, a to z powodu muzyczki i dźwięków jakie ta gra z siebie wydaje, że nie wspomnę o jakiś tam jump scarach, bo parę razy już podskoczyłem XD

Doszedłem do tego sławnego apartamentu, gdzie już latarkę i broń zdobyłem, sporo zwiedzania było. I w końcu na drugi świat przeszedłem i na tę chwilę zrobiłem sobie przerwę od gry, bo ryje mi banie siedząc w słuchawkach słuchając otaczający Cię świat Silent Hill. Na ten moment mam 5h na liczniku i pogram sobie wieczorkiem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

IMG_6755.jpeg

Mam w końcu i ja. No lepszej grafiki na płytce nie mógłbym sobie wymarzyć.

Opublikowano

Pytanie, może ktoś jeszcze pamięta. Dobiegłem do apartamentów wood side, Sam początek, ale nie dostałem się wcześniej do grand market, wejście było na 4 cyfrowy szyfr. Czy ja tam jeszcze mogę później wrócić i czy gdzieś była już podpowiedź co do kodu? Bonie wiem czy odpalać jakiś starszy sejw, czy lecieć dalej.

Opublikowano
1 minutę temu, Manor napisał(a):

Pytanie, może ktoś jeszcze pamięta. Dobiegłem do apartamentów wood side, Sam początek, ale nie dostałem się wcześniej do grand market, wejście było na 4 cyfrowy szyfr. Czy ja tam jeszcze mogę później wrócić i czy gdzieś była już podpowiedź co do kodu? Bonie wiem czy odpalać jakiś starszy sejw, czy lecieć dalej.

Jedna z notatek

Spoiler

przy zwłokach na ulicach miała podpowiedź. Nie pamiętam tylko czy w pobliżu wozu kempingowego, czy ciężarówki.

Po wichurze i biegu do apartamentów już tam nie wrócisz.

W środku budynku amunicja do pistoletu i lekarstwa. Niewielka strata.