Opublikowano 9 marca9 mar 1 minutę temu, Szermac napisał(a): No nic to, trzeba odpalić se jedynke i oby do 26 maja. Czerwca chyba.
Opublikowano 9 marca9 mar I tak bardzo szybko, raczej wszyscy stawiali szybciej Yotei a DS2 na koniec roku
Opublikowano 9 marca9 mar Cieplutko mi sie zrobiło i jeszcze ten motyw z Solid Snakiem Kolekcjonerka, gdzie jesteś ?
Opublikowano 9 marca9 mar 1 minutę temu, Square napisał(a): Czerwca chyba. No faktycznie, myślałem o czerwcu, nie wiem czemu napisałem Maj xD Jutro urlopik uklepać trzeba. Ta Decimka na PROśmieciu wjedziee
Opublikowano 9 marca9 mar Fajnie że chodzonko będzie praktycznie takie jak w jedynce. I fajnie że świat się zmienił mocno surrealistycznie.
Opublikowano 9 marca9 mar Paskudna ta figurka z kolektorki i jeszcze gra w formie kodu Gra zapowiada się nieziemsko i premiera szybciutko. Obawiam się tylko recyklingu motywów jak z tymi żołnierzami np., no jednak sporo rzeczy z tego trailerka widzieliśmy w jedynce. Żeby nie było jak z Zeldą TOTK, gdzie gra w każdym aspekcie lepsza od poprzedniczki, a jednak męczyła już trochę bułę. Zaskocz mnie Kojima san.
Opublikowano 9 marca9 mar W czerwcu na Pro wjeżdża DS2 i Pany jak to wygląda, ta muzyka, grafika i fabuła poryje berety!
Opublikowano 9 marca9 mar Szybko premiera, jestem w szoku. Spodziewałem się najwcześniej na jesień. Day one.
Opublikowano 9 marca9 mar Super że tylko cyfra bo po przesiadce na Pro nie kupię za miliony optyka Ale jakie tam światy będą teraz i SNAKE!
Opublikowano 9 marca9 mar Mam nadzieję, że usprawnili jeżdżenie autem po tych wertepach, bo wszyscy doskonale pamiętają jak to wyglądało w jedynce, czyli chujowo. Do reszty zastrzeżeń nie mam i fajny był ten follow up do MGS. No, nic, czekać na złożenie preorderka i byle do czerwca.
Opublikowano 9 marca9 mar Ja jebie niech już ten OLED przychodzi i trzeba będzie do czerwca PRO kupić chyba dla tej gry.
Opublikowano 9 marca9 mar Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. No ale day one wjeżdża oczywiście.
Opublikowano 9 marca9 mar 1 minutę temu, WisnieR napisał(a): Ja jebie niech już ten OLED przychodzi i trzeba będzie do czerwca PRO kupić chyba dla tej gry. Cyfre kupisz?
Opublikowano 9 marca9 mar Teraz, Pix napisał(a): Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. No ale day one wjeżdża oczywiście. Widać że więcej fabuły się szykuje na szczęście
Opublikowano 9 marca9 mar Decima Engine + Kojima z głową pomysłów = mózg rozjebany, po prostu trailer zapiera dech
Opublikowano 9 marca9 mar Teraz, MYSZa7 napisał(a): Cyfre kupisz? Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h
Opublikowano 9 marca9 mar Kojima próbuje pokazać, że bez niego Snake jest martwy czy to tylko ból pupci?