Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

• Odpowiedzi 568
  • Wyświetleń 55,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Trzy i pół bomby Day one. 

• Ciekawe czy Kojimo znowu zrobi z całą historię tak pokręcona, że wyjdzie z tego Goofy cringe jak ostatnio.  Drugi raz nie dam się nabrać i kupię u żyda. 

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

No nic to, trzeba odpalić se jedynke i oby do 26 maja.

Czerwca chyba.

Opublikowano

Cieplutko mi sie zrobiło :wub: i jeszcze ten motyw z Solid Snakiem :obama: 

Kolekcjonerka, gdzie jesteś ?

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Czerwca chyba.

No faktycznie, myślałem o czerwcu, nie wiem czemu napisałem Maj xD

Jutro urlopik uklepać trzeba.

Ta Decimka na PROśmieciu wjedziee :obama:

Opublikowano

Fajnie że chodzonko będzie praktycznie takie jak w jedynce. I fajnie że świat się zmienił mocno surrealistycznie. 

Opublikowano

Zobaczyłem tylko urywki trailera, coś pięknego, tyle mi wystarczy.

Opublikowano

Paskudna ta figurka z kolektorki i jeszcze gra w formie kodu :frog:

Gra zapowiada się nieziemsko i premiera szybciutko. Obawiam się tylko recyklingu motywów jak z tymi żołnierzami np., no jednak sporo rzeczy z tego trailerka widzieliśmy w jedynce.

Żeby nie było jak z Zeldą TOTK, gdzie gra w każdym aspekcie lepsza od poprzedniczki, a jednak męczyła już trochę bułę. Zaskocz mnie Kojima san.

Opublikowano

W czerwcu na Pro wjeżdża DS2 i Pany jak to wygląda, ta muzyka, grafika i fabuła poryje berety!

Opublikowano

Szybko premiera, jestem w szoku. Spodziewałem się najwcześniej na jesień. Day one.

Opublikowano

Super że tylko cyfra bo po przesiadce na Pro nie kupię za miliony optyka :)  Ale jakie tam światy będą teraz i SNAKE!

Opublikowano

Mam nadzieję, że usprawnili jeżdżenie autem po tych wertepach, bo wszyscy doskonale pamiętają jak to wyglądało w jedynce, czyli chujowo. Do reszty zastrzeżeń nie mam i fajny był ten follow up do MGS. No, nic, czekać na złożenie preorderka i byle do czerwca. 

Opublikowano

Ja jebie niech już ten OLED przychodzi i trzeba będzie do czerwca PRO kupić chyba dla tej gry.

Opublikowano

Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. 

No ale day one wjeżdża oczywiście.

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał(a):

Ja jebie niech już ten OLED przychodzi i trzeba będzie do czerwca PRO kupić chyba dla tej gry.

Cyfre kupisz?

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. 

No ale day one wjeżdża oczywiście.

Widać że więcej fabuły się szykuje na szczęście 

Opublikowano

Decima Engine + Kojima z głową pomysłów = mózg rozjebany, po prostu trailer zapiera dech

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał(a):

Cyfre kupisz?

Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h 

Opublikowano

Kojima próbuje pokazać, że bez niego Snake jest martwy czy to tylko ból pupci?