Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 101,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

No nic to, trzeba odpalić se jedynke i oby do 26 maja.

Czerwca chyba.

Opublikowano

Cieplutko mi sie zrobiło :wub: i jeszcze ten motyw z Solid Snakiem :obama: 

Kolekcjonerka, gdzie jesteś ?

Opublikowano

Symulator kuriera inpostu tym razem z bardziej różnorodnymi widokami :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Czerwca chyba.

No faktycznie, myślałem o czerwcu, nie wiem czemu napisałem Maj xD

Jutro urlopik uklepać trzeba.

Ta Decimka na PROśmieciu wjedziee :obama:

Opublikowano

Fajnie że chodzonko będzie praktycznie takie jak w jedynce. I fajnie że świat się zmienił mocno surrealistycznie. 

Opublikowano

Zobaczyłem tylko urywki trailera, coś pięknego, tyle mi wystarczy.

Opublikowano

Paskudna ta figurka z kolektorki i jeszcze gra w formie kodu :frog:

Gra zapowiada się nieziemsko i premiera szybciutko. Obawiam się tylko recyklingu motywów jak z tymi żołnierzami np., no jednak sporo rzeczy z tego trailerka widzieliśmy w jedynce.

Żeby nie było jak z Zeldą TOTK, gdzie gra w każdym aspekcie lepsza od poprzedniczki, a jednak męczyła już trochę bułę. Zaskocz mnie Kojima san.

Opublikowano

W czerwcu na Pro wjeżdża DS2 i Pany jak to wygląda, ta muzyka, grafika i fabuła poryje berety!

Opublikowano

Szybko premiera, jestem w szoku. Spodziewałem się najwcześniej na jesień. Day one.

Opublikowano

Super że tylko cyfra bo po przesiadce na Pro nie kupię za miliony optyka :)  Ale jakie tam światy będą teraz i SNAKE!

Opublikowano

Mam nadzieję, że usprawnili jeżdżenie autem po tych wertepach, bo wszyscy doskonale pamiętają jak to wyglądało w jedynce, czyli chujowo. Do reszty zastrzeżeń nie mam i fajny był ten follow up do MGS. No, nic, czekać na złożenie preorderka i byle do czerwca. 

Opublikowano

Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. 

No ale day one wjeżdża oczywiście.

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał(a):

Ja jebie niech już ten OLED przychodzi i trzeba będzie do czerwca PRO kupić chyba dla tej gry.

Cyfre kupisz?

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. 

No ale day one wjeżdża oczywiście.

Widać że więcej fabuły się szykuje na szczęście 

Opublikowano

Decima Engine + Kojima z głową pomysłów = mózg rozjebany, po prostu trailer zapiera dech

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał(a):

Cyfre kupisz?

Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h 

Opublikowano

Kojima próbuje pokazać, że bez niego Snake jest martwy czy to tylko ból pupci?