Skocz do zawartości

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano

No nie spodziewałem się tego roku. A to już za 3.5 miesiąca obama

• Odpowiedzi 368
  • Wyświetleń 20,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

• ładne

Opublikowano

Zajebisty klimacik, będzie grane z chińskim dublażem oczywiście. Fajnie że sporo broni melee na tym trailerze, może będzie też uchi :)

Opublikowano

Potężny tytuł nadchodzi, siurek stoi i nie opada.

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ten body horrorowy sznyt. Fabularnie też rzecz ma spore szanse dowieźć. Ogólnie to jest to jedna z niewielu gier, na które czekam, bardziej nawet niż na (prawdopodobne) rimejki SH1/3 od Blooberów.

Opublikowano

image.png

Ale już bym w to zagrał, jenyyyy. Byle do września. Czyli nie 112 dni, tylko 110 Coolface

Opublikowano
8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Bliżej do Sirenów i Fatal Frame, niż nigdy nie japońskich Silent Hillów. Wjedzie z jp dub u mnie.

Trochę się bałem, że gra będzie aż za bardzo podobna do tych dwóch serii. W sensie z ograniczonym gore i walką na dalekim piątym planie, ale ten trailer rozwiał moje wątpliwości: starć trochę będzie, a makabra wcale nie odbiega jakoś znacząco od reszty Sajlentów (te powyginane, związane sznurami dupeczki obama niezłe fetysze mają Japońce). Jeszcze niech dadzą jakieś dobre łamigłówki + trochę swobody w zwiedzaniu wioski i będę bardzo zadowolony.

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał(a):

Fajnie że sporo broni melee na tym trailerze, może będzie też uchi :)

Zapowiada sie ze bedzie tylko melee, inaczej pokazali by juz jakies pif pafy zeby przyciagnac amerykanskich graczy. Drugie SH3 to to nie bedzie.

Tutaj tylko fabula moze zaskoczyc chociaz juz i tak wiadomo zbyt wiele, walka to bij potwora patykiem az padnie wiec meh, o zagadkach poki co niewiele wiadomo. Taki SH typu AA ale spoko ze odeszli od typowego zamglonego settingu.

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał(a):

Zapowiada sie ze bedzie tylko melee

Już dawno potwierdzone, że tylko melee

Opublikowano

Obejrzałem jeszcze raz trailer. W sumie ten makabryczny design bardziej podchodzi pod The Evil Within niż pod Fatal Frame/Siren.

Opublikowano

Kurwa, STOI

Opublikowano

Ale więcej trailerów to już nie ma co oglądać, bo zaraz zapoznam się z całym bestiariuszem i nie będzie żadnego zaskoczenia w grze. Oby były jakieś dobre bossfighty, może jakieś stalkujące nas po osadzie gówno w stylu Nemesisa niki

Opublikowano

No premiera naprawdę blisko, nie ma co, trzeba się odciąć od materiałków. A jeszcze w niedziele zapowiedź DLC do dwójki banderas

Opublikowano

Pójdę pod prąd - mogli zrobić premierę w listopadzie gdy noce dłuższe, a we wrześniu to będzie problem z czekaniem na granko do 20.

Opublikowano
1 minute ago, Ma_niek said:

U mnie to samo. Nienawidzę tych klimatów japońskich.

No ja lubię Fatal Frame / Project Zero, ale tutaj nie mam szału pizdy i spokojnie poczekam na obniżkę.

Opublikowano

Preorderek z przepięknym steelbookiem złożony. Odliczamy czas do premiery.

Opublikowano
10 minut temu, RafaU napisał(a):

Preorderek z przepięknym steelbookiem złożony. Odliczamy czas do premiery.

Gdzie dają?

Opublikowano
Gamefinity
No image preview

Silent Hill f PL (XSX) + STEELBOOK

Gamefinity to setki gier na konsole w atrakcyjnych cenach! W naszej ofercie znajdziesz gry na m.in. Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360
Gamefinity
No image preview

Silent Hill f PL (PS5) + STEELBOOK

Gamefinity to setki gier na konsole w atrakcyjnych cenach! W naszej ofercie znajdziesz gry na m.in. Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360

Z kodem NALATO taniej o 25zł.

@Jeez_PS

Edytowane przez RafaU