Opublikowano wczoraj o 09:28 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii"Babochłop z Intergalactic: "siema incele, czy wam się to podoba czy nie będziecie musieli mną sterować. Nienawidzę mężczyzn (białych i hetero najbardziej) oraz gier wideo, ale z jakiegoś powodu się tu znalazłam. W wolnych chwilach lubię popijać shake'a z dodatkiem męskich łez, chui wam w dupę i na imię"
Opublikowano wczoraj o 10:34 1 dzień W dniu 9.06.2025 o 22:53, Szermac napisał(a):Ale dziwna godzina na taką prezentację. Akurat po obiadku wpadnie :).
Opublikowano wczoraj o 10:46 1 dzień Materiałów nowych nie będzie, ale pewnie co nie co od devów się dowiemy.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Kliknąłem tylko na 10 sekund i zajebiście mocno lubię ficzer, gdzie w grach niszczy się ubranie. Spokojnie czekanko na premierę
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Dobrze, że Konami znowu coś zaczęło robić ze swoimi licencjami, nowy Silent Hill, Suikoden, Silent Hill remake, a nie tylko to obesrane pachinko.