Skocz do zawartości

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano

Z jakiegoś powodu jednak previewsy mówią, że jest zajebiście i gra może okazać się najlepszą z serii jeśli utrzyma poziom tych 5 godzin, w które grali. Ja tam czekam.

• Odpowiedzi 480
  • Wyświetleń 26,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

Opublikowano
3 hours ago, Szermac said:

Z jakiegoś powodu jednak previewsy mówią, że jest zajebiście i gra może okazać się najlepszą z serii jeśli utrzyma poziom tych 5 godzin, w które grali. Ja tam czekam.

Pewnie pisali to recenzenci z rocznika >2000

Wychodzi jakiś Silent zupełnie inny od reszty zarówno pod względem klimatu, miejscówki, gameplayu i już najlepszy z serii leo

Opublikowano

Łe tam, się zobaczy, ogra się samemu i będzie jasne.

Opublikowano

RE4 też miało być jakieś bez duszy, SH2 też, teraz co gierka to jest doom i gloom, a na końcu wychodzi bengier i na to samo liczę tutaj.

Opublikowano

Deluxe na Steamie za 389, zwykła za 339, chyba nie doszło do polskiej aktualizacji ceny.

Kupuje na Prosiaka, nie widziałem w preview narzekania na działanie.

Gamespot też posłodził.

Opublikowano

To łażenie po tych chatach i szkole OCIEKA fes.