Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Z jakiegoś powodu jednak previewsy mówią, że jest zajebiście i gra może okazać się najlepszą z serii jeśli utrzyma poziom tych 5 godzin, w które grali. Ja tam czekam.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 hours ago, Szermac said:Z jakiegoś powodu jednak previewsy mówią, że jest zajebiście i gra może okazać się najlepszą z serii jeśli utrzyma poziom tych 5 godzin, w które grali. Ja tam czekam.Pewnie pisali to recenzenci z rocznika >2000 Wychodzi jakiś Silent zupełnie inny od reszty zarówno pod względem klimatu, miejscówki, gameplayu i już najlepszy z serii
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. RE4 też miało być jakieś bez duszy, SH2 też, teraz co gierka to jest doom i gloom, a na końcu wychodzi bengier i na to samo liczę tutaj.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Deluxe na Steamie za 389, zwykła za 339, chyba nie doszło do polskiej aktualizacji ceny.Kupuje na Prosiaka, nie widziałem w preview narzekania na działanie.Gamespot też posłodził.