Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ej też Was tak rozkurwił widok scena w domu Shumaski siostry Hinako? Jak jej siora wjeżdża w ogóle w tę scenę, po tym telefonie, no i ta maska tego ptaka, to jest przecież takie creepolstwo, jakbym to zobaczył, gdzieś na żywo wieczorem to śmierć na miejscu xDAż se chyba kupię taką, jak gdzieś znajdę, może na alliexpress niedługo będą xD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Śmiechłem lekko.. gierka wjeżdża do kolekcji wkrótce, jak tylko trochę nadrobię backloga bo miejsca na dysku prawie brak.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czytałem teraz posty na reddicie sprzed kilku miesięcy jak Konami puściło filmik z tym intrem z lalką i siostrą Hinako. Zajebiste jak trafnie przewidzieli jeden z głównych motywów, wątek i motywację postaci itp:. Nawet sam tytuł jednego z postów to
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dawno nie miałem takiego dysonansu z jakąś grą - z jednej strony eksploracja, zagadki, klimat prima sort, z drugiej ta walka mierzi jak cholera i gdzie się da, tam po prostu uciekam, żeby się z tym drewnem nie męczyć. Jedyna "bitewna" sekwencja, która mi się póki co podobała, to był pojedynek pod koniec drugiego wejścia do lokalnego Otherworldu.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Creative Director z NeoBards, tak mi się rzuciło w oczy przy ostatnich odwiedzinach hehe
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Nie można obniżyć poziomu trudności walk w trakcie gry? :/Daj się zabić 3-4 razy w krótkim czasie i na ekranie wznawiania pojawi się taka możliwość