Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PEGASUS EXTREME 1 / 2023

Featured Replies

• Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 66,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A jak pachnie!      

• Obiecałem - przyszło wszystkie 8, to publikuję fotę.   W tle moja półka wypełniona wszystkimi numerami PSX-a. Trochę tego jest    @Roger, kapitanie, liczę na lajka za zapewnienie (

• Ok, Pegasus Extreme był jako pierwszy w moich dłoniach, więc jako pierwszego go przeczytałem. Mój komentarz? Proszę bardzo.   Pegasus był moja pierwszą konsolą i kochałem go miłością bezwaru

Opublikowano

Contra i Mario zamówione, choć wszystkie fajne tak naprawdę i kusiło więcej. :obama: Ciekawe czy numeracja będzie oddzielna dla każdej okładki, czy jedna dla wszystkich. 

Opublikowano

Wziąłem z Marianem, chociaż wahałem się między Chip 'n Dale. Mario to symbol Pegasusa, natomiast grając kiedyś w Chip 'n Dale'a, czułem się najszczęśliwszym dzieciakiem na ziemi i twierdziłem że lepszej gry nie ma i nie będzie :)  

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, grzybiarz napisał:

Wziąłem z Marianem, chociaż wahałem się między Chip 'n Dale. Mario to symbol Pegasusa, natomiast grając kiedyś w Chip 'n Dale'a, czułem się najszczęśliwszym dzieciakiem na ziemi i twierdziłem że lepszej gry nie ma i nie będzie :)  

Nigdy w to nie grałem solo, zawsze z ziomeczkiem co mieszkal drzwi obok. Wiewórki, Pocket Monsters i jakas chodzona bitka z Kunio katowane były na dwa pady.

Opublikowano

Motyw z "Dzikiego Zachodu" mógłby też fajnie wyglądać na okładce. Szkoda, że takiego nie zrobili, ale pies pewnie był bardziej znany. :D

Opublikowano

Wziąłem Contrę i Kunio Kuna. Mam nadzieję że okładka GOAL 3 to placeholder i na okładce pojawią się prawilne japońskie krzaczki :)

Opublikowano

Mam kryzys wieku starczego (ostatni rok dwójka z przodu), więc na takie nostalgiczne gówno musiałem się skusić. Oczywiście okładka z Marianem, pierwsza gra w jaką grałem na "grze telewizyjnej".

Opublikowano

Czemu Rogeros jeszcze linka nie wrzucił z gazetka do kupienia tylko Grzybi musi? I Shen szybszy w zalozeniu tematu xD

Chcialem okładkę z Contra, ale jest średnia. Wezmę chyba Kunia. 

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Plugawy napisał:

Czemu Rogeros jeszcze linka nie wrzucił z gazetka do kupienia tylko Grzybi musi? I Shen szybszy w zalozeniu tematu xD

Znając sytuacje w wydawnictwie, pewnie Łapusz wstawił aukcje, a Roger nawet o tym nie wiedział. :)

Opublikowano

@Roger myślę, że taki Poradnik Extreme w starej oprawie, ale z poradnikami do nowych gier wleciałby legancko. Na okładce Jin, ale z Tekkena 8, a jako gratis naklejka na PlayStation 5 :potter:

Opublikowano

Cholera, znowu 8 gazet muszę kupić. Plus Patronite. Zbankrutuję przez Was [emoji23]

Wysłane z mojego SM-M526BR przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
26 minut temu, Plugawy napisał:

Zarobiony z kalendarzem dzisiaj jestem do nowego numeru. Miałem wrzucić po 14:00 ale mnie szanowne grono forumowe uprzedziło :) 

Opublikowano
26 minut temu, MYSZa7 napisał:

ale z poradnikami do nowych gier wleciałby legancko.

niby tak, ale teraz wciskasz gałkę i ludzik obraca się w prawidłową stronę. Chociaż... co na papierze, to na papierze. Poradniki do serii GTA czytało się, marząc o grze.

Opublikowano

Czy papier i screeny to bedzie taka sama go.wniana jakosc jak przy remasterze #1?

I fajny trik marketingowy z gruboscia wydania poprzez polaczenie trzech na zdjeciach. :) 

Opublikowano
  • Autor

Na facebooku aktywny, wiec chyba lepiej. :)

Opublikowano
32 minuty temu, Damian14 napisał:

Łapusz już zdrowy?

kisne z tego, dopiero co było wylewane wiadro pomyj na gościa w innym temacie, ale pojawia się jego nowy projekt i wszyscy latają z osranymi dupami i kupują po dwa numery XDDDD

Opublikowano
kisne z tego, dopiero co było wylewane wiadro pomyj na gościa w innym temacie, ale pojawia się jego nowy projekt i wszyscy latają z osranymi dupami i kupują po dwa numery XDDDD
Miłość jest ślepa.
@Roger ale serio, jakościowo mam nadzieję będzie poprawa w stosunku do reedycji? Byłbym zadowolony z poziomu numeru zerowego.

Wysłane z mojego SM-M526BR przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po raz kolejny wchodzę jak co dzień na alledrogo żeby sprawdzić czy ktoś archiwaliów nie sprzedaje, a tutaj kolejna perełka. No przecież mam podjarkę, jak podczas robienia pomidorówki pierwszy raz w życiu (używajcie do zabielenia śmietanki 30%, nie trzeba hartować). GOAL3 zabrał mi kawał życia, więc wybór okładki jest prosty.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, number_nine napisał:

Skoro Roger pisał, ze dostarczy, to dostarczy. Jemu ufam :)

Opublikowano
5 minut temu, number_nine napisał:

Dopiero co przenieśli careers expo z Grudnia na wiosnę, to myślałem że chłop dalej ledwo zipie a tu nagle wjeżdza bomba z nowym projektem

Opublikowano

Wciągnąłbym 2 (Mario i Contrę), ale na chwilę obecną wjeżdża Marian :fsg: