Shen 9 610 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Grzybi wrzucił status, ale zaraz zniknie w spamie, więc zakładam temat. https://allegro.pl/oferta/pegasus-extreme-wydawnictwo-specjalne-psx-extreme-12946548397 Jaka okładka wariacie? Dla mnie wybór prosty 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Contra i Mario zamówione, choć wszystkie fajne tak naprawdę i kusiło więcej. Ciekawe czy numeracja będzie oddzielna dla każdej okładki, czy jedna dla wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Wziąłem z Marianem, chociaż wahałem się między Chip 'n Dale. Mario to symbol Pegasusa, natomiast grając kiedyś w Chip 'n Dale'a, czułem się najszczęśliwszym dzieciakiem na ziemi i twierdziłem że lepszej gry nie ma i nie będzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Wziąłem z Marianem, chociaż wahałem się między Chip 'n Dale. Mario to symbol Pegasusa, natomiast grając kiedyś w Chip 'n Dale'a, czułem się najszczęśliwszym dzieciakiem na ziemi i twierdziłem że lepszej gry nie ma i nie będzie Nigdy w to nie grałem solo, zawsze z ziomeczkiem co mieszkal drzwi obok. Wiewórki, Pocket Monsters i jakas chodzona bitka z Kunio katowane były na dwa pady. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Motyw z "Dzikiego Zachodu" mógłby też fajnie wyglądać na okładce. Szkoda, że takiego nie zrobili, ale pies pewnie był bardziej znany. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Wziąłem Contrę i Kunio Kuna. Mam nadzieję że okładka GOAL 3 to placeholder i na okładce pojawią się prawilne japońskie krzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Mam kryzys wieku starczego (ostatni rok dwójka z przodu), więc na takie nostalgiczne gówno musiałem się skusić. Oczywiście okładka z Marianem, pierwsza gra w jaką grałem na "grze telewizyjnej". Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Czemu Rogeros jeszcze linka nie wrzucił z gazetka do kupienia tylko Grzybi musi? I Shen szybszy w zalozeniu tematu xD Chcialem okładkę z Contra, ale jest średnia. Wezmę chyba Kunia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 5 minut temu, Plugawy napisał: Czemu Rogeros jeszcze linka nie wrzucił z gazetka do kupienia tylko Grzybi musi? I Shen szybszy w zalozeniu tematu xD Chcialem okładkę z Contra, ale jest średnia. Wezmę chyba Kunia. Znając sytuacje w wydawnictwie, pewnie Łapusz wstawił aukcje, a Roger nawet o tym nie wiedział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 @Roger myślę, że taki Poradnik Extreme w starej oprawie, ale z poradnikami do nowych gier wleciałby legancko. Na okładce Jin, ale z Tekkena 8, a jako gratis naklejka na PlayStation 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Cholera, znowu 8 gazet muszę kupić. Plus Patronite. Zbankrutuję przez Was Wysłane z mojego SM-M526BR przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 26 minut temu, Plugawy napisał: Czemu Rogeros jeszcze linka nie wrzucił z gazetka do kupienia tylko Grzybi musi? I Shen szybszy w zalozeniu tematu xD Chcialem okładkę z Contra, ale jest średnia. Wezmę chyba Kunia. Zarobiony z kalendarzem dzisiaj jestem do nowego numeru. Miałem wrzucić po 14:00 ale mnie szanowne grono forumowe uprzedziło 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Zamówione. Oczywiście że z Duck Huntem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 26 minut temu, MYSZa7 napisał: ale z poradnikami do nowych gier wleciałby legancko. niby tak, ale teraz wciskasz gałkę i ludzik obraca się w prawidłową stronę. Chociaż... co na papierze, to na papierze. Poradniki do serii GTA czytało się, marząc o grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Rewelka, zapewne jak będę brał to z okładką z Goal3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Czy papier i screeny to bedzie taka sama go.wniana jakosc jak przy remasterze #1? I fajny trik marketingowy z gruboscia wydania poprzez polaczenie trzech na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Łapusz już zdrowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Na facebooku aktywny, wiec chyba lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bowser 115 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Only Mario Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 32 minuty temu, Damian14 napisał: Łapusz już zdrowy? kisne z tego, dopiero co było wylewane wiadro pomyj na gościa w innym temacie, ale pojawia się jego nowy projekt i wszyscy latają z osranymi dupami i kupują po dwa numery XDDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 kisne z tego, dopiero co było wylewane wiadro pomyj na gościa w innym temacie, ale pojawia się jego nowy projekt i wszyscy latają z osranymi dupami i kupują po dwa numery XDDDDMiłość jest ślepa.@Roger ale serio, jakościowo mam nadzieję będzie poprawa w stosunku do reedycji? Byłbym zadowolony z poziomu numeru zerowego.Wysłane z mojego SM-M526BR przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
don LOV 77 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Po raz kolejny wchodzę jak co dzień na alledrogo żeby sprawdzić czy ktoś archiwaliów nie sprzedaje, a tutaj kolejna perełka. No przecież mam podjarkę, jak podczas robienia pomidorówki pierwszy raz w życiu (używajcie do zabielenia śmietanki 30%, nie trzeba hartować). GOAL3 zabrał mi kawał życia, więc wybór okładki jest prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 7 minut temu, number_nine napisał: kisne z tego, dopiero co było wylewane wiadro pomyj na gościa w innym temacie, ale pojawia się jego nowy projekt i wszyscy latają z osranymi dupami i kupują po dwa numery XDDDD Skoro Roger pisał, ze dostarczy, to dostarczy. Jemu ufam 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 5 minut temu, number_nine napisał: kisne z tego, dopiero co było wylewane wiadro pomyj na gościa w innym temacie, ale pojawia się jego nowy projekt i wszyscy latają z osranymi dupami i kupują po dwa numery XDDDD Dopiero co przenieśli careers expo z Grudnia na wiosnę, to myślałem że chłop dalej ledwo zipie a tu nagle wjeżdza bomba z nowym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Wciągnąłbym 2 (Mario i Contrę), ale na chwilę obecną wjeżdża Marian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi