Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

k1mijt7.png

@Starhżyje :obama::obama: i jeszcze wysyła mi przed spaniem kose, ale niespodzianka, już czuć magie świąt. Dziekuje Ci bardzo :)

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

image.png

image.png

@Rayos jak zaskoczył :obama: Oryginalnego Stanleya też dostałem jako gifta z 3,5 roku temu, ale czas mija

Opublikowano

Pierwsza próbna, drobna salwa poszła :lapka: i z tego wszystkiego i mi się oberwało rykoszetem. dzięki wielkie @sprite @Kosmos @kes

image.pngimage.png

7DC51482-6F58-4EE7-8B16-F71982A7C7A0.jpeg

Opublikowano

Panowie, czy Wy jesteście poważni! Mówię, że w tym roku odpadam!

Ja jebie, mam nadzieję, że na święta dostanę jakieś karty steam...

papa.jpg

Akurat jak usuwają z Game Pass, na pewno nie zdążyłbym przejść...

Dziękuję! <3

Opublikowano

Człowiek spokojnie w pol zaspany jedzie do roboty,  tu prezencik od @Daffy :obama: dziękuje! Deck oczywiście na pokładzie :lapka:

835B3EA2-1F97-4F59-848A-16D43F205CE6.png

Opublikowano

Konkretny to był wieczór :wub:

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

jeśli po pierwszym gifcie zacząłem się bardziej budzić, tak taki kopniak w ryj rozbudził kompletnie :obama: :obama: :obama: @Velius @Malibu dziekuje wariaci!

image.png

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Te zwyrole łączą siły:obama: 

Polecę forumowym klasykiem: jeszcze nic nie widziałeś :vegeta_smile:

To @Figuś mi pokazał :obama:Gry nie znam, ale poznam, zresztą Figuś słabizny by nie wybierał, dzięki!

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

Heart Attack GIF - Heartattack 30rock - Discover & Share GIFs

N2chHpY.png

CO SIE ODYEBALO QRWWAAAAA :obama:@Rayosi @Malibu nawet nie mam siły pisać, jakie bomby, nic z Veliusa nie zostało. Co za ludzie wspaniali. Musze dojść do siebie teraz. Dziekuje wam.

No qrwa zesralem sie chyba ze szczescia.:usmiech:

Opublikowano

Nie mam pojęcia co to ale oby były gołe anime baby. Wielkie dzięki Figusia :bolduper:

figu.jpg

Opublikowano

Boże. Człowiek myślał, że w tym roku przez Putinflacje i kredyty ludzie zamkną się w swoich domach i oszczędnie spędzą święta, a tutaj jak co roku. Dziękuję @oFi zwłaszcza, że to pierwsza odsłona z trylogii :whatuh:

IMG-20221223-135044.jpg

Opublikowano

@Matriks_1111

spacer.png

spacer.png

Czy to już są święta? Bo czuję się jakby Mikołaj wjechał mi na chatę przez komin :obama: Dzięki serdeczne!

Fast forward do przyszłości i cały na biało @Rayoswali jeszcze 3-hit combo :pika: Zatkało mnie, więc kłaniam się nisko z podziękowaniami!

spacer.pngspacer.pngspacer.png