April 11Apr 11 A parę chwil po XD https://x.com/poncle_vampire/status/1910392668355522826?t=P2Jbzkj6dTUSoW8G0T2cbQ&s=19 Kolejny dodatek. Edited April 11Apr 11 by Rozi
October 23Oct 23 Oni serio nie mają co w życiu robić Kolejny update z contentem i dwa kolejne w drodze:
October 23Oct 23 No a jak. Oczywiście jeśli masz DLC Ode to Castlevania, obecnie na promce za jakieś 11zł.
October 29Oct 29 Typy od Balatro znowu tego banana dają do collaba, co za dzikie czasy że już w trzeciej grze w tym roku będę grał tą samą bronią.
November 4Nov 4 GematsuAuroch Digital announces Warhammer Survivors for PCWarhammer 40,000: Boltgun series developer Auroch Digital, in partnership with Vampire Survivors developer Poncle, has announced Survivors-like roguelite action game Warhammer Survivors. It will la…
November 5Nov 5 O kurwa jak to wjedzie to czas wyrzucić z dysku Brotato i Hall of Torment tylko szkoda, że PC :( Edited November 5Nov 5 by Sedrak
November 20Nov 20 Oczywiście wpada na radar, te typy są niemożliwe. Ciekawe jak sobie poradzą w tym formacie.
November 21Nov 21 Święta Beatryczne niech ma nas, graczy, w swojej opiece. Ta gra powinna być prawnie zakazana — wzorem Balatro.Miałem już kilkadziesiąt godzin nabite na Xbąku, a że Portal przeszedł solidny lifting, to włączyłem „tylko na chwilę”. Kilka dni później mam już odblokowanych kilkadziesiąt trofeów i wciąż myślę: „jeszcze raz, ostatni raz i kończę”.Co za burzowo dobra gra.