Opublikowano 11 czerwca 20232 l Oby utrzymali poklatkową animacje i oby to był super action adventure!
Opublikowano 11 czerwca 20232 l No fajnie jakby to był action-adventure w sosie starszych gierek z vibem 6 generacji. Np coś w stylu Keny ale w innej stylistyce. Biorę mocno na radar.
Opublikowano 11 czerwca 20232 l Szkoda, że nie zobaczyliśmy żadnego gameplayu, ale podoba mi się styl graficzny przypominający poklatkowe plastelinowe animacje, to coś unikalnego A co do gry to trzecioosobowa singlowa gra action adventure, coś pomiędzy AA i AAA coś jak Kena. Fajnie że takie gry powstają
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Przede wszystkim styl graficzny tej gry zwraca uwagę - na początku myślałem, że to stream coś rwie Co do reszty - trzeba poczekać na gameplay, natomiast klimacik jest.
Opublikowano 13 czerwca 20231 r Artstyle fajny, ale poprzednia gra Compulsion to była kupa z ładnym artstyle więc na razie jestem zaciekawiony, ale ostrożny.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r A dlaczego nie, duża gra to nie będzie, a ostatnia od nich produkcja wyszła w 2018 roku.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r art style to małe dzieło sztuki walka trochę bez pierdolnięcia ale to nie miał być slasher, reszta cymesik
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Najważniejsze, że nie soulslike Ale cholera jak ten rdzeń na koniec walki wyrwała z przeciwnika, to mi przed oczami stanęło Recore Wygląda na vardzo fajnà i przede wszystkim oryginalną produkcję.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Wygląda ciekawie, choć patrząc po animacji miałem wrażenie, że pokazano dosyć wczesny build (nie mam na myśli cutscenek).
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Bardzo ciekawy setting i artstyle, ale ten zabieg z animacjami stylizowanymi na animacje poklatkowe dosyć ryzykowny, wiele osób odbierze to jako klatkowanie i problemy z płynnością
Opublikowano 10 czerwca 20241 r No własnie dziwi mnie jak wiele osób myśli, że to słaba optymalizacja. Mnie ten styl początkowo zawsze razi i chwila mija zanim oko przywyknie do oglądania tego. Spiderman od Sony (animacja a nie gra) miała to samo i początek był dla mnie ciężki, później już lajtowo się oglądało do końca.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 3 godziny temu, Daffy napisał(a): Microsoftowa Kena z filmikami w 10fps, tak to na razie widzę Dokładnie to. Nie rozumiem tej poklatkowości. Po co?
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 4 minuty temu, Basior napisał(a): Dokładnie to. Nie rozumiem tej poklatkowości. Po co? Może z tej wizji artystycznej zrezygnują albo dają opcje włączenia cutscenek po bożemu bo ta animacja po klatkowa, a potem płynne przejście w gameplay 60fps(?) to jest jeden z głupszych pomysłów jaki ostatnio widziałem
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Bałem się, że gameplay też będzie tak klatkował. Dziwny wybór artystyczny, tylko dają powód by się ktoś przyjebał do tego.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Fajnie to wygląda, zwłaszcza pod kątem artystycznym. Zobaczymy później, jak się w to będzie grało.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 11 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Bałem się, że gameplay też będzie tak klatkował. Dziwny wybór artystyczny, tylko dają powód by się ktoś przyjebał do tego. A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej.
Opublikowano 11 czerwca 20241 r 9 hours ago, ogqozo said: A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej. Sama gra wygląda fajnie, piszę tylko o przerywnikach.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Co to za mudzyń? Nie znam typa, a szczerzy się do mnie z tej foty jakbym miał mu pięć dych pożyczyć.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Jeśli dziennikarze już teraz bedą mogli pograć i robią zapowiedzi to pewnie premiera będzie gdzieś na początku roku. oficjalnie, nowe materiały w tym gameplay 11 listopada w ramach mini dokumentu