triboy 958 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja A mam pytanie do tych numerów, może przegapiłem a już było. Perez, planujecie tylko wydania dotyczące danych sprzętów czy może w grę wchodzą też specjalne numery tematyczne dla serii gier czy gatunków? Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Przytuliłbym GTA Extreme Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2 godziny temu, triboy napisał: A mam pytanie do tych numerów, może przegapiłem a już było. Perez, planujecie tylko wydania dotyczące danych sprzętów czy może w grę wchodzą też specjalne numery tematyczne dla serii gier czy gatunków? Jak najbardziej w planach. Przy okazji np. GTA VI to takie cos az sie prosi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja (edytowane) Jrpg extreme albo final fantasy extreme. Do tego jeszcze ace combat extreme. Chociaz extreme na temat jednej gry nie maja sensu. Np taki MGS w ogole mnie nie interesuje i bym nie kupil. GTA tak sobie. Razczej jak juz to o calym gatunku mozna numer specjalny zrobic. Edytowane 3 Maja przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Mi się marzy point&click extreme. Pisałbym ;D 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Resident Evil Extreme Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja The Last of Us Extreme autorstwa Buczera 1 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 7 minut temu, Pix napisał: The Last of Us Extreme autorstwa Buczera A po roku Remaster. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 29 minut temu, K.Adamus napisał: Mi się marzy point&click extreme. Pisałbym ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Godzinę temu, Perez napisał: Jak najbardziej w planach. Przy okazji np. GTA VI to takie cos az sie prosi Obstawiam że CDA coś takiego zrobi prędzej czy później, bo już mają na koncie Hirołsy i Gotika. Więc jak coś to raczej bym nie zwlekał jakoś długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Godzinę temu, Jontek80 napisał: final fantasy extreme To by było coś pięknego, ale obawiam się, że tych dziesięciu zagorzałych fanów serii w Polsce nie zwróciłoby kosztów druku Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 43 minuty temu, Grześ napisał: To by było coś pięknego, ale obawiam się, że tych dziesięciu zagorzałych fanów serii w Polsce nie zwróciłoby kosztów druku Mysle ze jest ich znacznie wiecej. Tu w uk wyszlo cos takiego. Samych jrpgow dobrych by starczylo na kilka numerow ale mozna i z innymi polaczyc i dojdzie i diablo i baldurs gate. Tak wiec raczej szedlbym gatunkowo jak to Adamus napisal i ja wczesniej. Plus taki Sid Meier Extreme. Choc zaraz ktos wyskoczy z Kojima Extreme. To i ja o Sakaguchi Extreme poprosze. Jrpg to dla mnie numer jeden a potem takie zrrcznosciowki w stylu Bayonetty i Stellar Blade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Może przy okazji FIFA extreme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Chyba raczej ISS Extreme Fifa Extreme Ale mnie wkurwil w majowke Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja (edytowane) Andrzeju, nie denerwuj się Edytowane 3 Maja przez Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Godzinę temu, Grześ napisał: To by było coś pięknego, ale obawiam się, że tych dziesięciu zagorzałych fanów serii w Polsce nie zwróciłoby kosztów druku Kosztów może nie, ale na gorzałę by starczyło ;D 2 godziny temu, Pix napisał: The Last of Us Extreme autorstwa Buczera Myślę, że Bucz już go napisał do szuflady. Wystarczy tylko ładnie poprosić o udostępnienie i wydruk Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 3 godziny temu, Square napisał: A po roku Remaster. Ale bez DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Z mniejszą ilością stron niż pierwotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja I jeszcze tipsomaniak albo poradnik extreme z opisami i kodami do gier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 4 godziny temu, K.Adamus napisał: Mi się marzy point&click extreme. Pisałbym ;D 3 godziny temu, triboy napisał: Przed wydaniem specjalnym mozecie sobie czas umilic czyms takim https://www.bitmapbooks.com/en-pl/collections/all-books/products/the-art-of-point-click-adventure-games Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja @Shen 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 6 minut temu, K.Adamus napisał: @Shen Mafia na szczycie (no, prawie). Szanuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 28 minut temu, Shen napisał: Przed wydaniem specjalnym mozecie sobie czas umilic czyms takim https://www.bitmapbooks.com/en-pl/collections/all-books/products/the-art-of-point-click-adventure-games https://gryprzygodowe.pl/ Polska wersja w maju będzie miała premierę i zawiera dodatkowe strony o polskich gierkach. Chyba kupię. Mam już poprzednia książkę i jakość bardzo premium. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2 minuty temu, grzybiarz napisał: https://gryprzygodowe.pl/ Polska wersja w maju będzie miała premierę i zawiera dodatkowe strony o polskich gierkach. Chyba kupię. Mam już poprzednia książkę i jakość bardzo premium. O, fajny projekt. Mam od oryginalnego wydawcy ksiazke o Gameboyu, teraz leci do mnie encyklopedia jrpg. To polskie wydanie point and click do przemyslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Wow, nie wiedziałem że ogarniają też tłumaczenia. Ja od nich mam point n click, cRPG, SNES i horrory. Jak za zboże, ale wykonanie prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi