April 17, 20242 yr Będzie kartonowy model Amigi? To byłby dobry troling Łapusza Edited April 17, 20242 yr by czapa
April 17, 20242 yr 3 godziny temu, Perez napisał: chcemy domknac temat okladek Jak będzie z Super Froga to kupię, albo Cannon Fodder.
April 17, 20242 yr Amiga? Meh, pierwszy raz jestem rozczarowany, ale i tak kupię bo zbieram te gazetki Zróbcie potem jakiegoś Xboxa albo Nintendo.
April 17, 20242 yr 4 godziny temu, Perez napisał: chcemy domknac temat okladek, zeby nie wyszly potem limitowane edycje edycji limitowanych Tylko bez limitowanych jak z okemi. W ogole fajnie by bylo po lucku wydac jedna wersje okladki, ale rozumiem, ze probujecie zlowic swirusow ktorzy kupia wszystkie wariaty.
April 17, 20242 yr Amiga to na zawsze mój numer 1, więc biorę* * w sumie biorę każdy, ale ten wezmę z podwójną radością
April 17, 20242 yr 1 minutę temu, Mejm napisał: Tylko bez limitowanych jak z okemi. W ogole fajnie by bylo po lucku wydac jedna wersje okladki, ale rozumiem, ze probujecie zlowic swirusow ktorzy kupia wszystkie wariaty. Wiesz, nawet nie o to chodzi, że liczymy, aby ktoś kupił wszystkie. Bardziej kwestia, że wybrać jakąś jedną grę przy tylu opcjach no to ciężary. Stąd powiedzmy ze 4 okładki bardziej ze względu na to, że można wybrać. Na tyle co ogarniam, to przy np. numerach pisma z kilkoma okładkami to naprawdę pojedyncze osoby brały kilka sztuk, jednak najczęściej wybierana jest jedna.
April 17, 20242 yr Zróbcie opis jak od zera postawić system na A1200 na dysku z tymi wszystkimi bibliotekami(?), driverami(?), żeby to obsługiwało cały dysk (a nie tylko 8GB) i Blizzarda, to będę zadowolony
April 17, 20242 yr Hmm. Nie ukrywam, że jestem zaskoczony wyborem Amigi w następnej kolejności, zwłaszcza (jak już wspomniano) popełniono już o niej książkę. Pewno palmę pierszeństwa dostało z racji rodowodu redakcji i bazy graczy w Polsce. Żadnej wersji Amigi nie miałem, ale pamiętam z młodości jedną sytuację, gdy to sąsiad ją dostał (u mnie wtedy było tylko c64). Mianowicie przyjechał kuzyn, a ja zostawiłem go z bratem i sam poszedłem pograć na dużo lepszym graficznie sprzęcie. Jak się matula zorientowała co ja odwaliłem, to przyszła po mnie osobiście i dostałem wtedy konkretny opeer. Należał mi się. Pamiętam jeszcze tą wyjątkową pieczołowitość, z jaką sąsiad dbał o nią i układał wszystko równiutko na stole. I te žonglowanie dyskietkami, które i tak było progresem do kasety i komunikatów load/syntax error z komodorka.
April 17, 20242 yr Szkoda, z Amigą jest mi nie po drodze i pewnie część i tak bym przewertował, bo nie chce mi się czytać o bebechach i różnicy poszczególnych iteracji w sprzęcie, który nigdy mnie nie interesował, a jak gdzieś pojawia się artykuł o Amidze czy Commodore to tak to właśnie wygląda. Może jeszcze w tym roku wpadnie GameBoy Extreme to rzucę się pierwszego dnia.
April 17, 20242 yr 26 minut temu, Mari4n napisał: Grzecznie żądam okładki z Moonstone. Ewentualnie Franko. Wliczając propozycje redakcji + tutaj forumkowe na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;).
April 17, 20242 yr 4 godziny temu, yaczes napisał: Mam super pomysl na numer specjalny: AUTOMATY ARCADE EXTREME banderas? obama?
April 17, 20242 yr 20 minut temu, Perez napisał: Wliczając propozycje redakcji + tutaj forumkowe na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;). Franko?
April 17, 20242 yr 28 minut temu, Perez napisał: na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;). Pewnie będą tacy co kupią wszystkie.
April 17, 20242 yr 33 minuty temu, Perez napisał: Wliczając propozycje redakcji + tutaj forumkowe na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;). Settlers tez musi byc, w jedyneczke potrafilem grac od rana do wieczora na amidze 500
April 17, 20242 yr Amiga? Odpadam, zero sentymentu, i tak jest mnóstwo literatury na ten temat, ale kibicuję i trzymam kciuki.
April 17, 20242 yr 10 minut temu, K.Adamus napisał: I X360, nie zapominajmy To już konsolowy youngtimer - pełnoletni, za rok 20 rocznica premiery. Temat bardzo wdzięczny - od polskiego live, przez "nie przerabiam, nie kradnę", po comiesięczne pogromy z banami. Jakieś fun daye, COD z figurskim. Tyle historii, a ja jeszcze nie przeszedłem do gier Edited April 17, 20242 yr by ProstyHeker