Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

A mam pytanie do tych numerów, może przegapiłem a już było. 

Perez, planujecie tylko wydania dotyczące danych sprzętów czy może w grę wchodzą też specjalne numery tematyczne dla serii gier czy gatunków?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 87,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano
2 godziny temu, triboy napisał:

A mam pytanie do tych numerów, może przegapiłem a już było. 

Perez, planujecie tylko wydania dotyczące danych sprzętów czy może w grę wchodzą też specjalne numery tematyczne dla serii gier czy gatunków?

Jak najbardziej w planach. Przy okazji np. GTA VI to takie cos az sie prosi :)

Opublikowano

Jrpg extreme albo final fantasy extreme. Do tego jeszcze ace combat extreme. 

Chociaz extreme na temat jednej gry nie maja sensu. Np taki MGS w ogole mnie nie interesuje i bym nie kupil. GTA tak sobie. Razczej jak juz to o calym gatunku mozna numer specjalny zrobic.

Edytowane przez Jontek80

Opublikowano
7 minut temu, Pix napisał:

The Last of Us Extreme autorstwa Buczera

A po roku Remaster.

Opublikowano
29 minut temu, K.Adamus napisał:

Mi się marzy point&click extreme. Pisałbym ;D

meme-mood.gif.9f7f84811f2f375392620d36f2fd93e0.gif

Opublikowano
Godzinę temu, Perez napisał:

Jak najbardziej w planach. Przy okazji np. GTA VI to takie cos az sie prosi :)

Obstawiam że CDA coś takiego zrobi prędzej czy później, bo już mają na koncie Hirołsy i Gotika. Więc jak coś to raczej bym nie zwlekał jakoś długo. ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Jontek80 napisał:

final fantasy extreme

To by było coś pięknego, ale obawiam się, że tych dziesięciu zagorzałych fanów serii w Polsce nie zwróciłoby kosztów druku :dunno:

Opublikowano
43 minuty temu, Grześ napisał:

To by było coś pięknego, ale obawiam się, że tych dziesięciu zagorzałych fanów serii w Polsce nie zwróciłoby kosztów druku :dunno:

Mysle ze jest ich znacznie wiecej.

Tu w uk wyszlo cos takiego.

gaming-bookazine-magazine-retro-gamer-presents-the-ultimate-rpg-handbook-first-edition-cover.jpg.dd2202377654960d45ae545b9eb96e56.jpg

Samych jrpgow dobrych by starczylo na kilka numerow ale mozna i z innymi polaczyc i dojdzie i diablo i baldurs gate.

Tak wiec raczej szedlbym gatunkowo jak to Adamus napisal i ja wczesniej. Plus taki Sid Meier Extreme. Choc zaraz ktos wyskoczy z Kojima Extreme. To i ja o Sakaguchi Extreme poprosze. Jrpg to dla mnie numer jeden a potem takie zrrcznosciowki w stylu Bayonetty i Stellar Blade.

Opublikowano

Chyba raczej ISS Extreme :sonkassie:

Fifa Extreme :sadkek:

Ale mnie wkurwil w majowke :sonkassie:

Opublikowano

Andrzeju, nie denerwuj się

Edytowane przez Grześ

Opublikowano
Godzinę temu, Grześ napisał:

Kosztów może nie, ale na gorzałę by starczyło ;D

2 godziny temu, Pix napisał:

The Last of Us Extreme autorstwa Buczera :fsg:

Myślę, że Bucz już go napisał do szuflady. Wystarczy tylko ładnie poprosić o udostępnienie i wydruk :P

Opublikowano
28 minut temu, Shen napisał:

https://gryprzygodowe.pl/ Polska wersja w maju będzie miała premierę i zawiera dodatkowe strony o polskich gierkach. Chyba kupię. Mam już poprzednia książkę i jakość bardzo premium. 

Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

https://gryprzygodowe.pl/ Polska wersja w maju będzie miała premierę i zawiera dodatkowe strony o polskich gierkach. Chyba kupię. Mam już poprzednia książkę i jakość bardzo premium. 

O, fajny projekt. Mam od oryginalnego wydawcy ksiazke  o Gameboyu, teraz leci do mnie encyklopedia jrpg.

To polskie wydanie point and click do przemyslenia.

Opublikowano

Wow, nie wiedziałem że ogarniają też tłumaczenia.

Ja od nich mam point n click, cRPG, SNES i horrory. Jak za zboże, ale wykonanie prima sort :)