Opublikowano 23 stycznia 20251 r 41 minut temu, number_nine napisał(a): jeśli kupowałeś na przestrzeni ostatnich lat pisma growe, to miałeś okazję przeczytać o tym z 10 razy. Jakbym zobaczył kolejny raz wspominki o grzybowskiej w warszawie, to chyba bym zwymiotował. Bardzo dobrze, że ten temat zostanie pominięty No tak, ale na tej zasadzie po co jakikolwiek numer specjalny, chyba np. każdy zna na pamięć historię i gry na PS3, więc po co PS3 extreme?
Opublikowano 23 stycznia 20251 r ja tam wszystkich gier na pamięć nie znam, więc chętniej bym poczytał o grach niż o tym, że mogłeś kupić amigę z bagażnika i cd projekt zaczynał od handlu piratami na giełdzie
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Teraz, Szermac napisał(a): Ciekawe czy już wrócił prąd Nie :D. Cos grubo sie musialo zadziac, bo takiej awarii dawno nie bylo - juz ze 4h. Zadnych burz, wichur… Teraz wrzucili komunikat, ze 14.15, ale juz mialo byc 12.45, 13.45… Jak nic kara za branie sie za PC! Tak ze teraz realnie o 15.00, bo na skleoie juz gotowe tylko odkryc, a na Allegro juz szkice są.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r 30 minut temu, K.Adamus napisał(a): Wsiadaj w auto i wpadaj do mnie, w Krakowie jest! Adamus jednak każual gejmer. Prawdziwy GRACZ ma zasłonięte zasłony w pokoju. ZAWSZE
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Odpowiedź jest zaskakujaco prosta - córka biega po całym domu a zdecydowaliśmy, że nie chcemy żeby tv chodziło jak jest w "salonie", więc gram tylko po 20 wcześniej to jedynie Switch w kibelku Edytowane 23 stycznia 20251 r przez K.Adamus
Opublikowano 23 stycznia 20251 r 36 minut temu, K.Adamus napisał(a): Wsiadaj w auto i wpadaj do mnie, w Krakowie jest! Propsuję że tylko jedna żaróweczka włączona, energia teraz taka droga że trzeba ciąć koszty jak się da; nie ma co szaleć bo rachunki rosną, ja to idę jeszcze krok dalej i siedzę oldskulowo przy świeczkach, bez żadnego elektrycznego oświetlenia.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Biedny Kacper nie spodziewał się, że jednym pozornie prostym zdjęciem lampy wywoła grubą dyskusję na temat swojego stylu życia. Jeszcze zaraz jakiś specjalista oceni biel ścian.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Dobra pany, na razie mozna sie rozejsc, bo znowu przesuneli godzine, tym razem na 15.15, a ja musze zawijac dzieciarnie opanowac. Wracam o 17.00 i jak odpali to pol godzinki i jestesmy, ale dzisiaj juz nic mnie nie zaskoczy. A najlepsze, ze to prace nad limitka tak to przeciagnely, a i tak wyjdzie, ze „taka se” i trzeba bylo wczoraj wrzucac. Same znaki!
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Myślę, że Don Mattrick wyłączył prąd jak się dowiedział, że XBOX 360 extreme nie będzie w tym kwartale.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r 8 minutes ago, Perez said: A najlepsze, ze to prace nad limitka tak to przeciagnely, a i tak wyjdzie, ze „taka se” i trzeba bylo wczoraj wrzucac. Same znaki! Pluskwa milenijna roku #2000, ale 25 lat później
Opublikowano 23 stycznia 20251 r 8 minut temu, Perez napisał(a): A najlepsze, ze to prace nad limitka tak to przeciagnely, a i tak wyjdzie, ze „taka se” i trzeba bylo wczoraj wrzucac. Same znaki! No to GTA jako limitka i z głowy.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r 11 minut temu, łom napisał(a): Przy takich przebojach to limitka powinna być z blue screenem xd No cos za duza wczutka w tamte czasy. Brr, a mi sie przypomnialo jak wieki temu po takich naglych wylaczeniach swiatla za ktoryms razem komp juz sie nie odpalil.
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Nie widzę sensu w PC Extreme. Jakby to powiedzieć, PC to wciąż istniejąca platforma - co, za rok numer o pierwszej dekadzie y2k?
Opublikowano 23 stycznia 20251 r Miałem podobny kryzys wiary gdy przeczytałem o PS2 Extreme, bo przecież już wszystko zostało o niej napisane w regularnych dawnych numerach PE. Numery specjalne to dla mnie najlepsze te o gierkach z konsol które nie załapały się do kononu Szmatławca. Teraz sobie to tłumaczę tak że wszelkie wydania PE to Playboy dla graczy; nie szukaj sensu tylko się delektuj. Tymczasem PC Extreme to nic a nic nie moja bajka bo nijak się na tym znam (a i tak zamówiłem). Choć po nazwie liczyłem na takie tytuły jak starodawne Baldursy, Neverwinter Nightsy, Larry 7 czy coś w takim kierunku, a tu jeszcze jeszcze wcześniejsza tematyka MS-DOSa. Jak pisałem nie znam się, ale z chęcią poczytam i się poznam. A sensu się nie doszukuje.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r 7 godzin temu, Veselar napisał(a): - co, za rok numer o pierwszej dekadzie y2k? No ja bardzo na to liczę. Może nie cała pierwsza dekada, ale PC Extreme skupione na latach ok. 1999-2005 brałbym w ciemno. Jeśli obecny specjal sprzeda się dobrze, a chyba jest na to szansa, to mam nadzieję, że nie jest to wykluczone.
Opublikowano 25 stycznia 20251 r To może warto już zbierać propozycje i nasze wizję o SNES Extreme skoro ma być? I propozycje gier na okładkę. 0 😁 Ale ja wolałbym PS1 Extreme albo PS2 Extreme. Liczę na głos rozsądku. Chyba na wrzesień wypada 30 rocznicz premiery PS1 w Europie. No panowie! Lepszej okazji nie będzie już za naszego zywota. Perez napisz proszę co sądzisz. Edytowane 26 stycznia 20251 r przez Danny85 Zmiana
Opublikowano 26 stycznia 20251 r No ten psx zerowy to był sprzed roku 1997, numeru pierwszego , a taki the best of psx to nie bylo.