Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mam nadzieje, że jednak większe postaranko bedzie z okładkami niz przy Silent Hill
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Przy SH były spoko, przy MGSach już mniej, ale wiadomo kwestia gustu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 godzin temu, aux napisał(a):W końcu Resident, biorę wszystkie cztery okładki z Leonem Ja bym chciał jakiś z Adą albo z Jill z trojeczki <3
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Przy SH były spoko, przy MGSach już mniej, ale wiadomo kwestia gustu.Mnie się baaardzo podobały okładki MGS-owe, więc wiadomo, jak to zwykle z gustem. Co do okładek RE – tutaj też mogę zapewnić, że mnie się bardzo podobają. Z trzema "a" nawet!
Opublikowano 46 minut temu46 min W ciemno biorę okładkę z RE2 bo to opus magnum tej serii i gra, która zdefiniowała mnie jako gracza.