Opublikowano 3 lutego3 lut Są relacje z grania w nowy dodatek. Emocje dość mieszane. Nie każdemu tradycyjnemu gejmerowi podoba się taki dodatek, płacenie za niego, niejasność jak niby "ulepsza" podstawkę. Są też pytania o odrębność od Mario Party.Myślę jednak, że tak jak z Bowser's Fury, Nintendo próbuje wybadać przyszłość serii, w tym przypadku 2D-multiplayer Mario, i zobaczyć, co komu się spodoba.
Opublikowano 19 marca19 mar Nie żebym bardzo potrzebował, ale w dzisiejszym updacie os switcha oled oraz samej gry nie ma języka polskiego. Tylko wersja na switcha 2 dostała. Trochę lol.
Opublikowano 20 marca20 mar Tak samo jak z Super Mario Party Jamboree. Napisy PL odpalimy tylko na N2. Głupie to, ale widać że tak już będzie zawsze.
Opublikowano 20 marca20 mar Z perspektywy skośnych chciwusów to wcale nie głupie. Kupiłeś switcha 1 i grę i chcesz by twój dzieciak zagrał w końcu po polsku? Kup switcha 2!
Opublikowano 25 marca25 mar Dość dobre opinie w recenzjach, choć i niejedno 6/10 za dodatek się pojawiło.IGN: "to wzór dla takich nowych edycji. Poprawia niedobory oryginału i dodaje fantasyczny zestaw bossów, wyzwania dla zaawansowanych, i poziomy co-op, a wszystko to wykorzystuje na inny sposób świetne platfomowanie oryginału. Minigierki do rywalizacji są dość nudne, szkoda że nie wykorzystano pomysłu Dual Badge, ale poza tym reszta dodatku jest dopracowana i kreatywna. Wersja definitywna"Nintendo Life: "te minigierki to dziwny dodatek (...) Nie są tak ciekawe, by je często włączać na party (...) Dodatki singlowe są niewielkie (...) Jest bardzo dużo powtarzania starych leveli"
Opublikowano 25 marca25 mar niedługo się obada, leci już do mnie preorderek, w dodatku nigdy w to jeszcze nie grałem.
Opublikowano 25 marca25 mar W dniu 20.03.2026 o 06:24, vip77 napisał(a):Tak samo jak z Super Mario Party Jamboree. Napisy PL odpalimy tylko na N2. Głupie to, ale widać że tak już będzie zawsze.Odświeżam ale może na switchu pierwszym nie wyszedł ten nowy firmware gdzie wybieramy język polski dla gier
Opublikowano 25 marca25 mar No tak switch 1 nie ma wyboru języka polskiego w menu konsoli i przez to nie może odpalać gier nintendo po polsku, nawet w grach w wersji dedykowanych dla switcha jedynki.
Opublikowano 27 marca27 mar Daj znać jak te nowe levele, bo sam się zastanawiam, ale opinie mieszane - jakby kosztował z 4-5 dych, a tak to jednak trochę drogo.
Opublikowano 27 marca27 mar Upgrade graficzny tylko w zestawie z DLC? Edytowane 27 marca27 mar przez Ins
Opublikowano 27 marca27 mar Na razie tylko trzy plansze ograłem, i takie sobie są. Mają gimmick w postaci na przykład spadających bomb, i przechodzi się je z jednym rodzajem powerupa. Pierwsza jest z nowym (kwiat) a dwie kolejne słoniem. Na końcu zawsze jest boss. Wygląda na to, że jest ich tylko 7, ale może coś się potem jeszcze odblokuje.DLC nie daje upgrade'a graficznego, gra wygląda jak w HH boost.
Opublikowano 27 marca27 mar Gra na kartridżu w wersji na Switcha 2 jest od razu po polsku. Nie musimy ściągać żadnych aktualizacji.
Opublikowano niedziela o 14:334 dni Skończyłem, i jest tylko 7 plansz. Wydają się wyglądać ciutkę lepiej niż te z podstawki, podobnie model postaci Rosaliny. Jest też 60 wyzwań specjalnych za które dostaje się wodę do wymiany na emoji, nowe odznaki (mają dwa powery jednocześnie) i kwiaty do zmiany wyglądu placu. To tyle dla jednego gracza, minigierek jeszcze nie sprawdzałem. Jak kogoś interesuje tylko zawartość dla jednego gracza, to 90 złotych to za wysoka cena.
Opublikowano niedziela o 14:364 dni Meh to chyba w przyszłości będzie grane w wersje s1 bo te głupoty do multi mnie totalnie nie interesują a różnica w cenie spora