Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare III

Featured Replies

Opublikowano

Witam, jako że jestem nowym użytkownikiem jestem jeszcze trochę niezorientowany: czy da się zagrać w "call of duty modern warfare iii gra ps5" bez wykupionego abonamentu playstation plus? Nie umię ogarnąć gdzie wejść w tą grę, bo za każdym razem przywołuje mnie do zakupienia abonamentu.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 399
  • Wyświetleń 52,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ktoś chętny?     

• Czekamy

• Sam fakt, że znowu wychodzą gry nazywane tak samo jak te 12 lat temu daje poczucie życia w jakiejś pojebanej symulacji. Nie wiem czy jakaś inna branża na świecie skurwiła się tak mocno w tak krótkim c

Opublikowano

Bez PS+ możesz grać online tylko w gry Free 2 Play. W przypadku CoD tylko Warzone. Jak chcesz grać w multi w "normalnego" CoDa (i online w innych płatnych grach) musisz mieć przynajmniej PS+ Essential.

Opublikowano

Grę "call of duty modern warfare iii gra ps5" otrzymałem razem z konsolą, więc rozumię że to warzone jest w zestawie? 

Opublikowano
2 godziny temu, Bart2pactrumpet napisał:

umię

1 godzinę temu, Bart2pactrumpet napisał:

rozumię

:pechowiec:
jest jeszcze trwająca 3.5h kampania dla pojedynczego gracza bo mam takie wrażenie, że tobie nie musi koniecznie chodzić o grę multiplayer w sieci z innymi graczami a po prostu chcesz pograć jakkolwiek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłem dość sporo bo ok 60 godzin przez te kilka dni i muszę z pewnym zdziwieniem  przyznać, że w tę najnowszą część gra mi się znakomicie, o wiele wiele lepiej niż w poprzednią. Nie wiem z czego to wynika, ale Sledgehamer naprawdę dali radę zważywszy ile mieli czasu i gdyby szefostwo nie zmusiło ich do zrobienia trzygodzinnego singla, który kompletnie nikogo to gra byłaby jeszcze lepsza. Zamiast odwalać singlową pańszczyznę zrobiliby oprócz świetnie i z pietyzmem odrestaurowanych starych map do multiplayera powiedzmy sześć-osiem nowych, oryginalnych mapek i byłoby wpytę. 

Ja w każdym razie miałem spore obawy, a miło się zaskoczyłem...

Opublikowano

Moj automatyczny shotgun z podpalajacymi pociskami i podmontowanym miotaczem ognia juz czeka w gotowosci

Spoiler

Nazwalem go Flammenwerfer

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, Czezare napisał:

Wlazł już ten nowy sezon?

Nie. Jeszcze nawet patcha nie ma do ściągnięcia o dziwo. Normalnie zawsze w dzień nowego sezonu o 18 był start. Tyle co Rankedy o 8 rano wyłączyli. W mw2 tego nie robili do samego końca sezony. Dopiero później przerwa 3-5h była.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Jest już. Teraz ciągle napierdalają mapami z MW2 xDD

A te nowe mapy to jakaś kpina. Jak z mobilki...

Edytowane przez meffju41

Opublikowano
  • Autor

Czy oni coś poprawili w poruszniu? Gra mi się zdecydowanie lepiej niż w poprzednim, otwartym weekendzie i nie wiem, czy to dłuższa przerwa, czy jednak coś ulepszyli?

Opublikowano
W dniu 7.02.2024 o 18:43, meffju41 napisał:

A te nowe mapy to jakaś kpina. Jak z mobilki...

Sądziłem, że będę mógł zaprotestować z powodu tej opinii, ale niestety muszę się z nią zgodzić. Ani jedna mapa z tych nowych (Rio, Vista, Stash House , Departures) nie zasługuje na miano nawet średniaka. Malaryczny syf.

Opublikowano
11 minut temu, Sven Froost napisał:

Ej, czy MW3 to tez najslabsza gra w Waszej bibliotece? Chyba wiele osob tak ma

Bzdury. To że nowe mapy nadają się tylko do zsypu nie znaczy, że ten CoD jest najgorszy. O wiele, wiele gorszy był np Black Ops 4.

Opublikowano

Rio i highrise w rankedach to jest żart. A oni usunęli hardpoint z terminala i snd z skidrow xd 

Zresztą zdechnie ranked przez ujowy matchmaking. Do tej pory mam dużo znajomych crimsonów z mw2 w grze co platyny przebrnąć nie mogą gdzie gunplay w mw2 był trudniejszy ale mega satysfakcjonujący.