Skocz do zawartości

Mała zbiórka dla dzieci z domu dziecka

Featured Replies

• Odpowiedzi 222
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• creatinfreak
    creatinfreak

@adasiulko @Kmiot @Moldar @krupek @Plugawy @mitra @iluck85 @Bzduras @Crazy Horse @_Red_ @Soban @Shen @Dud.ek @Ukukuki @grzybiarz @Suavek  Po pierwsze ja sam jeszcze raz dziękuję za tyle wsparcia

• creatinfreak
    creatinfreak

Byście widzieli ich miny jak włączyłem głośnik. Coś pięknego jaką mieli radoche. Przez dobra godzinę dyskoteka w jadalni była. Niestety wszystkich dzieci nie było, jeszcze jednego przenieśli do drugie

• creatinfreak
    creatinfreak

Widziałem się z dzieciakami. Panie mówiły, że młodzi to już tylko czekają na mnie (widzieli na FB, że coś organizuje). Przedstawiłem im moje pomysły (albo coś większego na ośrodek i mały upominek dla

Opublikowano
  • Autor

Doszła kolejna gra.

IMG20230825184652.thumb.jpg.a30130a5b9d1bf8478f729495b15e479.jpg

Wczoraj byłem w domu dziecka umówić się. 4 września idę podarować im konsole bo niektóre dzieci wracają 3 z wycieczki. Pani pokazała mi świetlicę a tam chłopaki na PS3 grają w coda na split screen. No to cyk allegro i zamówiłem im modern warfare :vegeta_smile2: 

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
8 minut temu, creatinfreak napisał:

Doszła kolejna gra.

IMG20230825184652.thumb.jpg.a30130a5b9d1bf8478f729495b15e479.jpg

Wczoraj byłem w domu dziecka umówić się. 4 września idę podarować im konsole bo niektóre dzieci wracają 3 z wycieczki. Pani pokazała mi świetlicę a tam chłopaki na PS3 grają w coda na split screen. No to cyk allegro i zamówiłem im modern warfare :vegeta_smile2: 

Mam Cold War używkę, jak chcesz możesz anulować to wyślę w poniedziałek paczkomatem, a zaoszczędzoną kasę wydasz na inną grę. 

Opublikowano
W dniu 16.08.2023 o 21:27, MichAelis napisał:

btw A pamiętacie takiego typa co zbierał na swoje chore dziecko i zajebał cała kasę i nadal lata po forum z cieczka jakby nic się nie stało? Ja nie pamietam.

Mógłby się teraz chociaż trochę zrehablitować i podrzucić jakąś gierkę, którą dawno przeszedł i u niego leży, ale po chuj, c'nie? xd

Opublikowano
  • Autor
39 minut temu, adasiulko napisał:

Mam Cold War używkę, jak chcesz możesz anulować to wyślę w poniedziałek paczkomatem, a zaoszczędzoną kasę wydasz na inną grę. 

No to dawaj. Walniemy im UFC :notbad:

Opublikowano
Godzinę temu, adasiulko napisał:

A mają tam światłowód? Bo gry na płycie nie ma. xd

Opublikowano
15 minut temu, krzysiek923 napisał:

A mają tam światłowód? Bo gry na płycie nie ma. xd

Coś pisał, że neta mają. Ja jie pamiętam jak to jest z tą grą, nie odpalałem jej 100 lat. Płyta jest i napis na pudełku wymaga pobierania danych. Jest to wersja one i series w jednym.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Plugawy napisał:

Jak już wszystko zbierzesz do kupy to zrób fotkę przed oddaniem. 

Wiadome :kaz:

Godzinę temu, adasiulko napisał:

Coś pisał, że neta mają. Ja jie pamiętam jak to jest z tą grą, nie odpalałem jej 100 lat. Płyta jest i napis na pudełku wymaga pobierania danych. Jest to wersja one i series w jednym.

Spokojnie. Ja im wszystko zainstaluje przed podarunkiem. 

Opublikowano
3 minuty temu, creatinfreak napisał:

Wiadome :kaz:

Spokojnie. Ja im wszystko zainstaluje przed podarunkiem. 

Ok, w poniedziałek wyślę.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra Pany. Dzięki Wam udało się zebrać taki fajny zestaw!!!!!IMG20230830202748.thumb.jpg.1603bf700aee6c0b85a31ead2715ebd4.jpg

Grania mają na dluuuugie godziny. Uzbieraliśmy około 780zł. Wydałem 700zł. Za resztę może kupię im jakieś słodycze? A może zostawię, dołoży się i kupię nowe ea fc? A może Wy macie jakiś fajny pomysł, w końcu jesteście współtwórcami tej zacnej zbiórki? 

Opublikowano

Słodycze to dobry pomysł. Dzieciaki pewnie nie mają jakichś frykasów na codzień. Zestaw super :)

Opublikowano

Może za resztę dla urozmaicenia jakąś planszówkę do tego? Sam nie siedzę za bardzo w temacie, ale może ktoś coś zaproponuje niedrogiego dla młodzieży na większą ilość graczy?

Opublikowano

Może faktycznie słodyczami dopełnić, bo na planszówkę za mało.

Opublikowano

Niezłe się dzieciaki zaskocza. Powrót do szkoły i Xbox :)

fajnie ze są 4 pady

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@adasiulko @Kmiot @Moldar @krupek @Plugawy @mitra @iluck85 @Bzduras @Crazy Horse @_Red_ @Soban @Shen @Dud.ek @Ukukuki @grzybiarz @Suavek 

Po pierwsze ja sam jeszcze raz dziękuję za tyle wsparcia od Was. Jesteście zajebiści. Po drugie dzieciaki też bardzo dziękują i były mega zadowolone (chociaż na zdjęciu tego nie widać bo wstydliwi). Przywitali mnie własno robionym ciastem. Dostałem podziękowania, które to należą się tak samo i Wam. Poszedłem z całą rodzinką oprowadzili nas po całym domu i pokazali jak mieszkają. Posiedzieliśmy pogadaliśmy było miło. Jeszcze raz dzięki wszystkim, jak kogoś pominąłem to bardzo przepraszam. Jedyne co mogłem zrobić dla Was w podziękowaniu to plakat, który moja córka zakryła a moja żona mistrz fotografia nawet nie zauważyła. Pamiętajcie dobro wraca i na pewno wróci i do Was!!!

received_1454050152056444.thumb.jpeg.fa4e0a0eb065893126ceccb3e7ff5059.jpegIMG20230904185042.thumb.jpg.53d250ba49a78e702468324251612b61.jpg

Opublikowano

I ekstraklasa, żeby nie powiedzieć "zajebiście" :fsg:Dzięki za wykonaną robotę!

Opublikowano

Grzybi się ucieszy, jego magnesy na pierwszym planie:)

Dzięki za inicjatywe, bo najwiecej sie narobiłeś przy tym @creatinfreak