Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Autor Doszła kolejna gra. Wczoraj byłem w domu dziecka umówić się. 4 września idę podarować im konsole bo niektóre dzieci wracają 3 z wycieczki. Pani pokazała mi świetlicę a tam chłopaki na PS3 grają w coda na split screen. No to cyk allegro i zamówiłem im modern warfare Edytowane 25 sierpnia 20231 r przez creatinfreak
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r 8 minut temu, creatinfreak napisał: Doszła kolejna gra. Wczoraj byłem w domu dziecka umówić się. 4 września idę podarować im konsole bo niektóre dzieci wracają 3 z wycieczki. Pani pokazała mi świetlicę a tam chłopaki na PS3 grają w coda na split screen. No to cyk allegro i zamówiłem im modern warfare Mam Cold War używkę, jak chcesz możesz anulować to wyślę w poniedziałek paczkomatem, a zaoszczędzoną kasę wydasz na inną grę.
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r W dniu 16.08.2023 o 21:27, MichAelis napisał: btw A pamiętacie takiego typa co zbierał na swoje chore dziecko i zajebał cała kasę i nadal lata po forum z cieczka jakby nic się nie stało? Ja nie pamietam. Mógłby się teraz chociaż trochę zrehablitować i podrzucić jakąś gierkę, którą dawno przeszedł i u niego leży, ale po chuj, c'nie? xd
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Autor 39 minut temu, adasiulko napisał: Mam Cold War używkę, jak chcesz możesz anulować to wyślę w poniedziałek paczkomatem, a zaoszczędzoną kasę wydasz na inną grę. No to dawaj. Walniemy im UFC
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Godzinę temu, adasiulko napisał: Mam Cold War używkę, jak chcesz możesz anulować to wyślę w poniedziałek paczkomatem, a zaoszczędzoną kasę wydasz na inną grę. A mają tam światłowód? Bo gry na płycie nie ma. xd
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r 15 minut temu, krzysiek923 napisał: A mają tam światłowód? Bo gry na płycie nie ma. xd Coś pisał, że neta mają. Ja jie pamiętam jak to jest z tą grą, nie odpalałem jej 100 lat. Płyta jest i napis na pudełku wymaga pobierania danych. Jest to wersja one i series w jednym.
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Autor Godzinę temu, Plugawy napisał: Jak już wszystko zbierzesz do kupy to zrób fotkę przed oddaniem. Wiadome Godzinę temu, adasiulko napisał: Coś pisał, że neta mają. Ja jie pamiętam jak to jest z tą grą, nie odpalałem jej 100 lat. Płyta jest i napis na pudełku wymaga pobierania danych. Jest to wersja one i series w jednym. Spokojnie. Ja im wszystko zainstaluje przed podarunkiem.
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Wiadome Spokojnie. Ja im wszystko zainstaluje przed podarunkiem. Ok, w poniedziałek wyślę.
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r Autor Przyszły dwie ostatnie paczki. Jak mi młody uśnie, albo jutro zrobię podsumowanie. Dziś babka do mnie dzwoniła i w poniedziałek na 18 idę dać im trochę szczęścia.
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra Pany. Dzięki Wam udało się zebrać taki fajny zestaw!!!!! Grania mają na dluuuugie godziny. Uzbieraliśmy około 780zł. Wydałem 700zł. Za resztę może kupię im jakieś słodycze? A może zostawię, dołoży się i kupię nowe ea fc? A może Wy macie jakiś fajny pomysł, w końcu jesteście współtwórcami tej zacnej zbiórki? Edytowane 30 sierpnia 20231 r przez creatinfreak
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r Słodycze to dobry pomysł. Dzieciaki pewnie nie mają jakichś frykasów na codzień. Zestaw super
Opublikowano 30 sierpnia 20231 r Może za resztę dla urozmaicenia jakąś planszówkę do tego? Sam nie siedzę za bardzo w temacie, ale może ktoś coś zaproponuje niedrogiego dla młodzieży na większą ilość graczy?
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Autor Godzinę temu, grzybiarz napisał: Jeszcze tam chyba coś bonusowo były jakieś magnesy deadpool czy coś Jest jest. Nie dałem do zdjęcia. Wszystko czeka.
Opublikowano 1 września 20231 r Niezłe się dzieciaki zaskocza. Powrót do szkoły i Xbox fajnie ze są 4 pady
Opublikowano 4 września 20231 r Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @adasiulko @Kmiot @Moldar @krupek @Plugawy @mitra @iluck85 @Bzduras @Crazy Horse @_Red_ @Soban @Shen @Dud.ek @Ukukuki @grzybiarz @Suavek Po pierwsze ja sam jeszcze raz dziękuję za tyle wsparcia od Was. Jesteście zajebiści. Po drugie dzieciaki też bardzo dziękują i były mega zadowolone (chociaż na zdjęciu tego nie widać bo wstydliwi). Przywitali mnie własno robionym ciastem. Dostałem podziękowania, które to należą się tak samo i Wam. Poszedłem z całą rodzinką oprowadzili nas po całym domu i pokazali jak mieszkają. Posiedzieliśmy pogadaliśmy było miło. Jeszcze raz dzięki wszystkim, jak kogoś pominąłem to bardzo przepraszam. Jedyne co mogłem zrobić dla Was w podziękowaniu to plakat, który moja córka zakryła a moja żona mistrz fotografia nawet nie zauważyła. Pamiętajcie dobro wraca i na pewno wróci i do Was!!! Edytowane 4 września 20231 r przez creatinfreak
Opublikowano 4 września 20231 r I ekstraklasa, żeby nie powiedzieć "zajebiście" Dzięki za wykonaną robotę!
Opublikowano 4 września 20231 r Grzybi się ucieszy, jego magnesy na pierwszym planie Dzięki za inicjatywe, bo najwiecej sie narobiłeś przy tym @creatinfreak