Opublikowano 14 października14 paź Wyszło demko Ground zero, chyba ktoś wstawiał tu już kiedyś trailer. W skrócie klasyczny resident w korei. Całkiem fajnie sie gra chociaż wkurzało mnie że baba ciągle biega, ale może dało sie to wyłączyć, no i strzelanie do wrogów w ciasnych przestrzeniach troche ssie pałe. No ale poza tym zapowiada sie chyba solidna gra, dodałem do wish listy.
Opublikowano 14 października14 paź W ogole teraz jest kolejny Steam Next Festiwal gdzie znowu pojawilo sie sporo demek w tym do najnowszych horrorow:Carnival Hunt on SteamCarnival Hunt is a asymmetric horror strategy multiplayer game. One player takes on the role of the Carnival Monster, and the other players play as the Bunnies.To akurat multi, ale cos tam na WL znowu mi wpadlo. Pojawilo sie tez demko Crisol i moze to sciagne jak bedzie chwila jakos w tym tygodniu.E: jeszcze taki cos teraz mi wpadloTarvos Desolation Demo on SteamSurvive on a hostile moon full of nightmares! Face hordes of monsters, explore mysterious locations, and uncover secrets that may save your life. Will you find a way to escape, or will you be consumed
Opublikowano 14 października14 paź 5 hours ago, Pupcio said:Wyszło demko Ground zero, chyba ktoś wstawiał tu już kiedyś trailer. W skrócie klasyczny resident w korei. Całkiem fajnie sie gra chociaż wkurzało mnie że baba ciągle biega, ale może dało sie to wyłączyć, no i strzelanie do wrogów w ciasnych przestrzeniach troche ssie pałe. No ale poza tym zapowiada sie chyba solidna gra, dodałem do wish listy. No strój idealny do walki o przetrwanie w świecie pełnym zombie.
Opublikowano 14 października14 paź Nigdy nie wiesz, co będziesz akurat robił jak cię zaskoczy apokalipsa zombich.
Opublikowano 14 października14 paź On 10/6/2025 at 10:22 PM, Josh said:Zobaczyłem raz jeszcze na spokojnie i w całości. Faktycznie, w sferze samego artstyle mocne inspiracje Silent Hill. Aktualnie powtarzam sobie Silent Hill 4: The Room i niektóre sceny jak żywcem wyjęte z intra i innych etapów SH4 np. duchy wychodzące ze ściany. Przypomniało mi to też o filmie Begotten:
Opublikowano 17 października17 paź Chyba będzie 20% zniżki przy premierze więc jak jakoś nie odlecą z ceną to chyba sie skusze chociaż to ea no ale urzekło mnie że sobie robi małżeństwo w dwójke klona recidencika i chetnie ich wesprę
Opublikowano piątek o 06:345 dni Na Epicu za free dość świeża gierka w stylu low-poly - Fear the Spotlight. Była kiedyś pokazywana na prezentacji Xboxa.https://store.epicgames.com/pl/p/fear-the-spotlight-97656f
Opublikowano sobota o 09:044 dni Tak, mam ograne. Pozornie to taka gówno gierka, jednak zaskakuje świeżymi patentami i smaczkami maści wszelakiej. Ogólnie bardzo spoko, szczególnie jeśli wyrwiesz na promce.
Opublikowano sobota o 09:374 dni 37 minutes ago, XM. said:Grał ktoś? Fajnie wygląda.Dosłownie dwa posty wyżej pisałem, że jest za darmo na Epic.
Opublikowano sobota o 09:424 dni Wczoraj właśnie zacząłem no zapowiada sie dobrze, jak tak dalej pójdzie to może nawet pierwszy raz w życiu skończe gre z epica xD
Opublikowano poniedziałek o 19:422 dni W czwartek o 19 ruszy sprzedaż fizycznej wersji Post Trauma (PS5) na stronie Super Rare Games:Super Rare GamesPost TraumaPublisher of Super Rare Games for the Nintendo Switch and PlayStation.
Opublikowano poniedziałek o 19:582 dni Yup, już mam ustawioną przypominajkę od kilku dniRaczej rzadko coś od nich biorę, bo niezbyt często mają coś, co mnie interesuje (w sumie tylko SABLE i Planet of Lana kupiłem), ale to akurat chcę mieć, nawet jeśli to kasztan nienajwyższych lotów.
Opublikowano wczoraj o 19:14 1 dzień Jaranko wywaliło ponad skalę. Jedynka to dla mnie jeden z najlepszych horrorów ever. Edytowane wczoraj o 19:14 1 dzień przez Amer
Opublikowano wczoraj o 19:25 1 dzień Aż tak dobra jedynka? Mam gdzieś chyba z Epica, ale nigdy nie odpalałem.
Opublikowano wczoraj o 19:52 1 dzień Absolutnie genialna gra. Tylko potrzeba chwili by się wgryźć i załapać co i jak. Jest dość ciężka (na starcie) o czym zresztą ostrzega nas już pierwszy ekran po uruchomieniu. Ostatnio ogrywałem ją jakoś w czerwcu i pamiętam, że - choć znam ją na wylotu już - kompletnie zarywałem przy niej nocki. Wiesz, to taka gierka która nie prowadzi za rączkę, wymaga uwagi itp. No i ma baaardzo dobry klimat, nie do podrobienia moim zdaniem. Już sami NPC których w niej spotykamy to dla mnie sztos. Zdecydowanie najlepszy indyczy horrorek i jeden z najlepszy horrorów ogólnie. Dodatkowo gierka jest dość długa, można się też zaciąć kilka razy. Samo wykonanie topka IMO, np. udźwiękowienie deszczu czy burzy najlepsze w branży moim zdaniem. Generalnie AV na baaardzo wysokim poziomie, mocno sugestywne, na słuchawkach bardzo (nie)przyjemne i wrzucające ciary. Polecam, jeśli siądzie Ci pętla którą oferuje ta gierka, to masz bite kilkanaście godzin z życiorysu i prawdziwy horrorek z klimatem i duszą do przetrwania.Wrzucam trailer (genialny IMO) dla przypomnienia bo idealnie oddaje co i jak...Edit: zobaczyłem trailer, posłuchałem muzy i... no kurde, już mam ochotę odpalać i przełazić po raz... sam już nie wiem który Edytowane wczoraj o 20:03 1 dzień przez Amer
Opublikowano wczoraj o 20:06 1 dzień Ciekawe, że pojawia się logo Acid Wizard - zakończyli działalność i nie dokończyli swojej gry o piłeczce. Tutaj pojawiają się z kolei obok Ice-Pick Lodge - pytanie, czy jako ludzie którzy są jednak jakoś zaangażowani w powstawanie gry (i odżyli) czy to tylko "ukłon" w stronę twórców IP.
Opublikowano wczoraj o 20:07 1 dzień Ponoć trzymają pieczę nad procesem powstawania DW2, to dobry znak.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Skończyłem sobie to Fear of the spotlight. Fajna gra niech to że jest pierwszą którą skończyłem z darmówek epica mówi sama za siebie xD Największy minus zdecydowanie długość. 4h przy moim ślimaczym tempie to już dramat, jak sie zaczyna rozkręcać to już jest koniec xD druga wada to mega liniowość, nie ma gdzie sie tutaj zgubić, nawet mapki nie ma w tej grze. Zagadki są spoko chociaż nie ma ani jednej gdzie trzeba użyć mózgu no ale fajnie sie tam klika. Podobało mi się że przy używaniu przedmiotów musimy wszystko robić ręcznie coś jak w gierkach na vr dodawało to klimaciku a ten chyba jest najmocniejszą stroną bo mamy creepy szkołe z duchami w oprawie stylizowanej na sonke 1. Bardzo polecam, ale jednak radziłbym zagrać to w jakiś abonamecie albo na ostrej promce, bo mimo że raczej nie przeliczam godzin zabawy na złotówki to pełna cena tej gry to ~90zł więc niezła beka xD nawet za połowe tej ceny idzie dorwać lepsze indie horrory więc nie szastajcie gotówką.