Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wyszło demko Ground zero, chyba ktoś wstawiał tu już kiedyś trailer. W skrócie klasyczny resident w korei. Całkiem fajnie sie gra chociaż wkurzało mnie że baba ciągle biega, ale może dało sie to wyłączyć, no i strzelanie do wrogów w ciasnych przestrzeniach troche ssie pałe. No ale poza tym zapowiada sie chyba solidna gra, dodałem do wish listy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W ogole teraz jest kolejny Steam Next Festiwal gdzie znowu pojawilo sie sporo demek w tym do najnowszych horrorow:Carnival Hunt on SteamCarnival Hunt is a asymmetric horror strategy multiplayer game. One player takes on the role of the Carnival Monster, and the other players play as the Bunnies.To akurat multi, ale cos tam na WL znowu mi wpadlo. Pojawilo sie tez demko Crisol i moze to sciagne jak bedzie chwila jakos w tym tygodniu.E: jeszcze taki cos teraz mi wpadloTarvos Desolation Demo on SteamSurvive on a hostile moon full of nightmares! Face hordes of monsters, explore mysterious locations, and uncover secrets that may save your life. Will you find a way to escape, or will you be consumed